FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Camilo Loco

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Czekaj Adamie, czyżby to ten od afery Optimusa? Weź mi przypomnij, kogo on tam okradał?

Niby jak?
  • Anonim

wrcajac do tematu. dlaczego niby obcokrajowiec ma nie miec prawa glosu w zblizajacych sie wyborach a ma je miec ktos taki kto te objawienia pana Sławka uznawał i uznaje za kierunek swego życia i źródło prawdy?

takich ludzi trzeba leczyć
  • Anonim

>" Łagiewniki, baranie, powstały za pieniądze Romana
    >Kluski. "
    >
    >Czekaj Adamie, czyżby to ten od afery Optimusa? Weź mi
    >przypomnij, kogo on tam okradał? Nie czasem naszą Boską
    >Rzeczypospolitą, której Konstytucja zaczyna się od
    >słów: "W imię Boga w Trójcy Świętej jedynego".? A nie,
    >przepraszam, tamtą sprawę umorzono...

Pomyliło Ci się, kto kogo okradł. To nasza Najjaśniejsza Rzeczypospolita okradła Kluskę, a nie Kluska Rzeczypospolitą.
  • Anonim

odpowiedź: bo wtedy PiS nie miałby żadnych szans. to jeszcze prostsze niz podatki
  • Anonim

>Jaros napisał
    >wrcajac do tematu.

do czego?

• Anonim

przeczytaj artykoł to bedziesz wiedział do czego. nie chce wiecej zadnych mistyków panów Sławków i wielebnych Dajczerów w żadnym wydaniu! ktoś taki może życ obok mnie i sie wysadzić bo mu pan Sławek powie że juz czas i Bóg wzywa
  • Anonim

w stanach istnieje sekta scjentologów. ich wyznawcy są święcie przekonani że po orbicie okołoziemskiej krąży kosmiczny krążownik kontrolujący umysły ziemian, niepokój który chwilami nas ogarnia jest efektem urazów doznanych w poprzednich wcieleniach oraz zniszczenia świata przez przywódce sekty - Międzygalaktycznego Morsa o imieniu XENU który przed milionami lat zniszczył świat przy uzyciu bomb wodorowych.

niektórzy z wyznawców sekty, a sa wśród nich Tom Cruise, Jennifer Lopez i inni poddani hipnozie wyznali że w poprzednich wcieleniach zostali rozjechani przez walec kierowany przez Marsjańskiego Biskupa.

Jeżeli komus mozna wyprać mózg do tego stopnia żeby oddał tej sekcie większość swoich pieniędzy to taki Sławek to pikuś. wystarczy tylko znaleźć ludzi którzy mają niestabilną kondycje psychiczna a takich w kościele nigdy nie brakowało, szczególnie w dzisiejszych czasach. pomine to co myśle o takich bożkach

a jakby ktoś nie wierzył do czego jest sie w stanie posunąć osoba nawiedzona:

http://www.pudelek.pl/artykul/5487/...

• Anonim

>Jaros napisał
    >a jakby ktoś nie wierzył:
    > http://www.pudelek.pl/artykul/5487/...

dobrze wiedzieć, skąd czerpiesz wiedzę o świecie...
  • Sir Khalid Nasrallah

A propos Toma Cruise'a (skądinąd świetnego aktora) i scjentologów. :-)
    http://www.wrzuta.pl/film/gd4Ro880t...
    (Pono on to wszystko mówi na poważnie)
    I niezła parodia tego wywiadu:
    http://www.wrzuta.pl/film/keYfKqWh5...
  • Anonim

"Wielkiego Jana Pawła II i dzieje się tak za Ratzingera."

Jeśli jesteś katolikiem, to wypada okazać trochę szacunku wobec kogoś, kto jest namiestnikiem Chrystusa na ziemi i używać imienia papieskiego a nie nazwiska.
  • Sir Khalid Nasrallah

A tak, faktycznie, zapomniałem, że nazwisko odziera namiestników Chrystusa na ziemi z szacunku - Benedykta XVI, zwanego niegdyś kardynałem Josephem Ratzingerem.

Przebacz mi Zorbo to gorzkie potknięcie, mam nadzieję, że woda święcona nie będzie potrzebna.
  • Anonim

Stary, Ty naprawdę nigdy nie potrafisz nie być ciotą.
  • Sir Khalid Nasrallah

Młody, już pominę to, że to jawne pomówienie - ale, na litość Boską, ciotą?

" 2358 Znaczna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Osoby takie nie wybierają swej kondycji homoseksualnej; dla większości z nich stanowi ona trudne doświadczenie. Powinno się traktować je z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. "

Katechizm Kościoła Katolickiego

Jeżeli jesteś prawdziwym katolikiem, okazałbyś nieco szacunku, współczucia i delikatności homoseksulistom...
    Czy Tyś jest zamknięty na nauki Urzędu Nauczycielskiego Kościoła?
    Wstydziłbyś się i pokajał publicznie.
  • Anonim

>Jeżeli jesteś prawdziwym katolikiem, okazałbyś nieco
    >szacunku, współczucia i delikatności homoseksulistom...

>Wstydziłbyś się i pokajał publicznie.

A Twoim zdaniem katolik to powinien przede wszystkim nie przeklinać, broń boże nie palić papierosów, być w krucjacie za trzeźwością, i w ogóle być taką świątejebliwą niedorżniętą ciotą?
    Masz błędny obraz katolika. Katolik to nie jest posłuszne ciele, które ma się dawać dymać ateistom. Katol kto jest ktoś, kto wie, że zbawienie jest w Kościele, a tym zbawieniem jest Chrystus. I kto stara się żyć w zgodzie z Ewangelią.
  • Sir Khalid Nasrallah

Tam kurwa pierdolisz. Katolik winien mieć w sobie przede wszystkim w chuj miłosierdzia.
  • Anonim

>Tam kurwa pierdolisz. Katolik winien mieć w sobie przede
    >wszystkim w chuj miłosierdzia.

Miłosierdzie, to ma przede wszystkim Chrystus. Dla takich zajebanych grzeszników jak np. ja. I jak taki zajebany grzesznik jest w Kościele, szuka Chrystusa, to Chrystus swoją łaską uzdalnia zajebanego grzesznika do miłosierdzia.
  • Anonim

Problem w tym, że Ty jesteś ciotą, a nie osobą homoseksualną, bo to jest miano dla tych, co wiedzą, że ich stan to choroba i go nie akceptują - ich traktujemy z delikatnością, - a ty jesteś zaślepioną ciotą.
  • Sir Khalid Nasrallah

A Ty jesteś wyjątkowo pociesznym pluszakiem. A kysz.
  • Anonim

Panowie, czy dziś jest tłusty czwartek?
  • il duce

>A propos Toma Cruise'a (skądinąd świetnego aktora) i
    >scjentologów. :-)
    > http://www.wrzuta.pl/film/gd4Ro880t...

W ogóle to jest niezwykle żenujące, patrzeć na ludzi, którzy opowiadają o swojej wierze. Credo quia absurdum itd. W dobrym tonie jest pomijać absurdalne wątki, jeśli już chce się mówić o swojej religijności.
    Adam, może miałbyś ochotę na małą misję ewangelizacyjną?

A Tom Cruise to rzeczywiście świetny aktor. Niektóre jego role były tak dobre, że aż zapominałem, że to tylko udawanie, a nie naprawdę.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki