-
Anonim
Przyjmijmy tutaj na chwilę, że wszyscy jesteśmy tutaj filozofami. Nasrallah, Bartkibel, to mój gest wobec was!
Wyzywam was zatem na pojedynek szachowy. Rozegrać go możemy tutaj:
http://www.kurnik.pl
Jest tam opcja dla gronowiczów. Musielibyśmy tutaj umówić się na konkretną godzinę i wówczas jeden z nas wyśle drugiemu linka.
Moje warunki: długi czas gry (60m), zakaz cofania. Samo uczestnictwo w meczu jest równoznaczne z honorową deklaracją, że gramy samodzielnie, a nie np. z pomocą Chessmaster...
Czekam, czy znajdzie się jakiś wojownik. Kobiety i geje również mile widziani. -
Anonim
-
Anonim
>Stubb ... napisał
>ok znow dostaniesz Panie bubi baty. ale wpierw kac mi sie
>skonczy.
Taki młody, a już demencja! Jak było? No jak? Anus rozerwany, honor splamiony, moje zwycięstwo było totalne. Wszedłem w waszą za przeproszeniem armię jak w masło.
Ale dobrze, dobrze, jeżeli rany już zalizane, chętnie znów je rozbabrzę! -
Anonim
Zresztą Stubbie wy akurat, to kurnik zróbcie sobie w dupie. Ja oczekuję waszego osobistego stawiennictwa tudzież zaproszenia do was.
Wracajcie z tego burdelu! -
-
Sir Khalid Nasrallah
Stubi & Bubi, Wy to nie powinniście rozgrywać partii na kurnik.pl, tylko raczej na chlew.pl, wszak nie jesteście koguty, a rasowe warchlaki. -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Stubi & Bubi, Wy to nie powinniście rozgrywać partii na
>kurnik.pl, tylko raczej na chlew.pl, wszak nie jesteście
>koguty, a rasowe warchlaki.
W chlewie zagramy, gdy zaprosisz nas do siebie. -
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Spoko. Specjalnie dla Was zadbam o podściółkę.
Ale co, w szachy nie grasz, jak rozumiem..? To trudna gra. Trza w niej myśleć kurwa. O, to niedobrze, co? -
Sir Khalid Nasrallah
Ale nic, grałem kiedyś i to nawet sporo. Nawet się nauczyłem kilku znanych taktyk otwierania partii na pamięć, ha! Ale to było kiedyś, w młodości. Poza tym to nie taka trudna gra. Tylko dobrze grać jest trudno (choć Tobie pewno nauczenie się podstawowych zasad gry nie przyszło łatwo). No i o rozumieniu i myśleniu to Ty może lepiej nie pisz za dużo, bo wygląda to strasznie groteskowo... :| -
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
Trudno się dziwić, że to głównie wokół takich zjawisk krążą Twoje "myśli"... -
bartkiller
Przyjmuję wyzwanie (to mój gest wobec Ciebie Bubi, gentleman z Ciebie lichy, więc przyjmować go nie muszę !).
Odpowiada mi prawie każde późne popołudnie w tygodniu (w nadchodzącym tyg. z wyjątkiem środy i czwartku (ew. czwartek późny wieczór) ), a weekendy prawie dowolnie (z dokładnością do nadchodzącej soboty - koncert Tiamat).
Proponuję najwcześniejszy wolny termin spośród teoriomnogościowego przecięcia zadeklarowanych przez nas dostępnych przedziałów. -
Anonim
O, ten czwartek późnym wieczorem póki co wygląda mi najlepiej.
Doceniam Twoją odwagę. Na tle tego półkurwia, Nasrallaha, błyszczysz, niczym dyjament.
Ustalmy tylko, czy oznajmimy publicznie wynik pojedynku? Osobiście byłbym za. Gdy wygram, będę mógł Cię poniżyć. Gdy przegram, będę mógł szydzić z Twej niskiej reakcji pychy i wywyższania się.
-
Anonim
Nie rozumiem, po co słuchać metalu? Chcesz coś ciężkiego, posłuchaj Bacha albo King Crimson. Metal jest dobry na felgi i stalówki, a nie do słuchania. -
Sir Khalid Nasrallah
Bubel, jeżeli o mnie, mój honor, moją waleczność i odwagę chodzi,
to możesz sobie śmiało zapisać na ścianie 1:0 dla siebie walkowerem.
Albo nawet za "1" wstawić dowolną liczbę - to Ci powinno dobrze uświadamiać ile znaczą dla mnie wszelakie pojedynki z Tobą, czy tutaj, czy gdziekolwiek indziej, obłędny rycerzu.
" Nie rozumiem, po co słuchać metalu? "
O, Bubel, po raz pierwszy od miesięcy postawiłeś dobre pytanie! -
bartkiller
>Bubi napisał
>O, ten czwartek późnym wieczorem póki co wygląda mi
>najlepiej.
>Doceniam Twoją odwagę. Na tle tego półkurwia,
>Nasrallaha, błyszczysz, niczym dyjament.
>Ustalmy tylko, czy oznajmimy publicznie wynik pojedynku?
>Osobiście byłbym za. Gdy wygram, będę mógł Cię
>poniżyć. Gdy przegram, będę mógł szydzić z Twej
>niskiej reakcji pychy i wywyższania się.
Tak sprytnie to wykoncypowałeś, że aż żal odmówić. Więc czwartek, będę w domu ok. 20:30 - 21.
>Nie rozumiem, po co słuchać metalu? Chcesz coś ciężkiego, >posłuchaj Bacha albo King Crimson. Metal jest dobry na felgi i >stalówki, a nie do słuchania.
Jak chcę czegoś ciężkiego to akurat nie po Tiamat sięgam, który zresztą ma wiele utworów, którym, jak mi się wydaje daleko do metalu. Nie znam Twojej definicji "metalu" oraz sam takiej nie posiadam (co najwyżej znam trochę kapel uznawanych za 'metalowe') więc dyskusję uznaję za bezsensowną. -
il duce
>bartkiller napisał
> Nie znam Twojej definicji
>"metalu" oraz sam takiej nie posiadam (co najwyżej znam
>trochę kapel uznawanych za 'metalowe') więc dyskusję
>uznaję za bezsensowną.
Eee, jako że wyraźnie masz problemy, podpowiem ci:
metal - muzyka grana przez kapele uznawane za metalowe ('metalowe').
Pomogę jeszcze bardziej: Bubi pytał, dlaczego słuchasz reprezentatywnej części muzycznych dokonań kapel uznawanych za "'metalowe'"? -
il duce
Swoją drogą znałem trzy postaci (samce), które słuchały metalu. Robili to, bo lubili dawać czadu. Jeden dawał czadu w przerwach w wychowywaniu dziecka, drugi po pracy, trzeci po szkole (liceum prywatne, za które płacili rodzice, którzy nie dawali czadu. Zresztą wyleciał z tej szkoły, pewnie właśnie z powodu czadu).
A ty, Bart, ostro dajesz czadu?
-
bartkiller
>rapier napisał
>>bartkiller napisał
>> Nie znam Twojej definicji
>>"metalu" oraz sam takiej nie posiadam (co najwyżej znam
>>trochę kapel uznawanych za 'metalowe') więc dyskusję
>>uznaję za bezsensowną.
>
>Eee, jako że wyraźnie masz problemy, podpowiem ci:
>metal - muzyka grana przez kapele uznawane za metalowe
>('metalowe').
Całkiem niezła definicja, ale ma swoje słabe strony - głównie z uwagi na to, że mało który zespół można tak sklasyfikować bez wyrażenia zastrzeżeń co do niektórych utworów (lub nawet całych płyt).
>Pomogę jeszcze bardziej: Bubi pytał, dlaczego słuchasz
>reprezentatywnej części muzycznych dokonań kapel
>uznawanych za "'metalowe'"?
Chętnie odpowiem jak zdefiniuje(sz) "reprezentatywną część muzycznych dokonań kapel". -
bartkiller
>rapier napisał
>A ty, Bart, ostro dajesz czadu?
Jeszcze jak! Żałuj, że nie widziałeś!