FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tak na wszelaki wypadek informacja dla tych, którzy nie wiedzą i przypomnienie dla tych, którzy zapomnieli:
    Warunkiem koniecznym uzyskania tytułu zawodowego i ukończenia studiów I stopnia jest odbycie praktyk w wymiarze minimum 3 tygodnie!!!!
    Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę,
    mw
  • Anonim

>wilk napisał
    >Tak na wszelaki wypadek informacja dla tych, którzy nie
    >wiedzą i przypomnienie dla tych, którzy zapomnieli:
    >Warunkiem koniecznym uzyskania tytułu zawodowego i
    >ukończenia studiów I stopnia jest odbycie praktyk w
    >wymiarze minimum 3 tygodnie!!!!
    >Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę,
    >mw

a na czym polegają te praktyki?
  • Anonim

To zależy co będziesz praktykował, ale generalnie na wykonywaniu zadań, których nikt nie chce wykonywać, a do których są zmuszani wszelkiej maści studenci. Rzecz jasna bez wynagrodzenia.
  • Anonim

>wilk napisał
    >To zależy co będziesz praktykował, ale generalnie na
    >wykonywaniu zadań, których nikt nie chce wykonywać, a do
    >których są zmuszani wszelkiej maści studenci. Rzecz jasna
    >bez wynagrodzenia.
    >

Ale jaki to będzie miało związek z filozofią?
    Bo praktyki powinny mieć związek z kierunkiem studiów.
  • Anonim

Powiedzmy, iż filozofia kryje sie wszędzie i wszystko jest z nia związane
  • Anonim

W czynie społecznym chwyćcie studenciaki za szpadle i wykopcie Khalida z grona!
  • Anonim

Wow Bubi, masz juz 2 znajomych na gronie, jeszcze kilka lat i bedziesz miał tylu w rzeczywistym swiecie:D
  • Sir Khalid Nasrallah

O szlag! Patrzcie ludzie, Bubel się skumplował z Bosakem! To co Panowie, będzie z tego jakaś nowa partia? :-)

Ze Stubbem się Bubel też kumplujesz, więc masz już całkiem niezłe kontakty polityczne - dwa, było nie było, jakże znamienite nazwiska z polskiej sceny politycznej masz już u boku...

PiS się sypie, Radio Maryja się sypie, LPR się sypnęło, najwyższy czas konstruktywnie zająć ich miejsce...
  • Anonim

hahahaha dobre Khalid:)
    coz Bubi wie gdzie trzeba byc:pppp podobno blagal Bosaka miesiac o przyjecie zaprosiny...
  • Sir Khalid Nasrallah

Ja nie będziecie cudaczyć jak czasem na tym forum, to może bym nawet na Was zagłosował na próbę...
  • Anonim

Kilka ikon polskiej polityki jeszcze nie powiedziało ostatniego słowa: Pęk, Wrzodak, Macierewicz, Bubson i wielebny Huckabee - partia na która czekają wszyscy Polacy. Nie wiem jak Wy ale ja jestem za...
  • Sir Khalid Nasrallah

"Jak" miało być wyżej.

Nie no, jak dokooptują tego dziada Macierewicza to ja się nie bawię.
    Ja stawiam na prawicową młodzież - Zorba i Adam ewentualnie by się mogli tam dopisać. Proponuję nazwę dla partii:

Ruch Antygejowsko - Narodowo - Agnostycko - Żydowsko - Katolicki
  • Anonim

ffff nie chce takiego elektoratu, juz wole Bubiego podlizujacego sie Bosakowi;p
    masz Khalid dedicated to u:
    http://grono.net/gallery/7286222/
  • Sir Khalid Nasrallah

Niezłe, niezłe... Przejście pomiędzy Fryderykiem a Bertrandem mi się najbardziej podoba... :-)
  • Anonim

Ja jednak poszukuje nazwy partii na która oddam swoj głos w najblizszych wyborach:

moze Centrum Hamowania Ucisku Jednostki

bądź ewentualnie

Komitet Uzurpatorów Rozrabiaków Walczacych (o władzę) Absolutną

Bubson, co Ty na to?? Pytam sie jako konserwatysta
  • Anonim

A i jeszcze jedka sprawa: w czwartek o godz 16 odbędą się wyboru uzupełniające do Parlamentu Studentów UW niestety jest tylko jeden kandydat...
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki