-
Anonim
Tak na wszelaki wypadek informacja dla tych, którzy nie wiedzą i przypomnienie dla tych, którzy zapomnieli:
Warunkiem koniecznym uzyskania tytułu zawodowego i ukończenia studiów I stopnia jest odbycie praktyk w wymiarze minimum 3 tygodnie!!!!
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę,
mw -
Anonim
>wilk napisał
>Tak na wszelaki wypadek informacja dla tych, którzy nie
>wiedzą i przypomnienie dla tych, którzy zapomnieli:
>Warunkiem koniecznym uzyskania tytułu zawodowego i
>ukończenia studiów I stopnia jest odbycie praktyk w
>wymiarze minimum 3 tygodnie!!!!
>Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę,
>mw
a na czym polegają te praktyki? -
Anonim
To zależy co będziesz praktykował, ale generalnie na wykonywaniu zadań, których nikt nie chce wykonywać, a do których są zmuszani wszelkiej maści studenci. Rzecz jasna bez wynagrodzenia.
-
-
Anonim
>wilk napisał
>To zależy co będziesz praktykował, ale generalnie na
>wykonywaniu zadań, których nikt nie chce wykonywać, a do
>których są zmuszani wszelkiej maści studenci. Rzecz jasna
>bez wynagrodzenia.
>
Ale jaki to będzie miało związek z filozofią?
Bo praktyki powinny mieć związek z kierunkiem studiów. -
Anonim
Powiedzmy, iż filozofia kryje sie wszędzie i wszystko jest z nia związane -
Anonim
W czynie społecznym chwyćcie studenciaki za szpadle i wykopcie Khalida z grona! -
Anonim
Wow Bubi, masz juz 2 znajomych na gronie, jeszcze kilka lat i bedziesz miał tylu w rzeczywistym swiecie:D -
Sir Khalid Nasrallah
O szlag! Patrzcie ludzie, Bubel się skumplował z Bosakem! To co Panowie, będzie z tego jakaś nowa partia? :-)
Ze Stubbem się Bubel też kumplujesz, więc masz już całkiem niezłe kontakty polityczne - dwa, było nie było, jakże znamienite nazwiska z polskiej sceny politycznej masz już u boku...
PiS się sypie, Radio Maryja się sypie, LPR się sypnęło, najwyższy czas konstruktywnie zająć ich miejsce... -
Anonim
hahahaha dobre Khalid:)
coz Bubi wie gdzie trzeba byc:pppp podobno blagal Bosaka miesiac o przyjecie zaprosiny... -
Sir Khalid Nasrallah
Ja nie będziecie cudaczyć jak czasem na tym forum, to może bym nawet na Was zagłosował na próbę... -
Anonim
Kilka ikon polskiej polityki jeszcze nie powiedziało ostatniego słowa: Pęk, Wrzodak, Macierewicz, Bubson i wielebny Huckabee - partia na która czekają wszyscy Polacy. Nie wiem jak Wy ale ja jestem za... -
Sir Khalid Nasrallah
"Jak" miało być wyżej.
Nie no, jak dokooptują tego dziada Macierewicza to ja się nie bawię.
Ja stawiam na prawicową młodzież - Zorba i Adam ewentualnie by się mogli tam dopisać. Proponuję nazwę dla partii:
Ruch Antygejowsko - Narodowo - Agnostycko - Żydowsko - Katolicki -
Anonim
ffff nie chce takiego elektoratu, juz wole Bubiego podlizujacego sie Bosakowi;p
masz Khalid dedicated to u:
http://grono.net/gallery/7286222/ -
-
Sir Khalid Nasrallah
Niezłe, niezłe... Przejście pomiędzy Fryderykiem a Bertrandem mi się najbardziej podoba... :-) -
Anonim
Ja jednak poszukuje nazwy partii na która oddam swoj głos w najblizszych wyborach:
moze Centrum Hamowania Ucisku Jednostki
bądź ewentualnie
Komitet Uzurpatorów Rozrabiaków Walczacych (o władzę) Absolutną
Bubson, co Ty na to?? Pytam sie jako konserwatysta -
Anonim
A i jeszcze jedka sprawa: w czwartek o godz 16 odbędą się wyboru uzupełniające do Parlamentu Studentów UW niestety jest tylko jeden kandydat...