-
Anonim
-
Anonim
>DESTROY FASCISM napisał
>OGIEŃ
>
> http://www.youtube.com/watch?v=1lDm...
Reagan na hołotę wysłał Gwardię Narodową. Pocisnęli lewakom wora i skończyło się babci sranie.
W dzisiejszym świecie bardzo brakuje Ronniego. -
Anonim
to cudowne ze chec rzucania koktajlami molotowa w policje jednoczy tak samo neonazi jak i punkow:) -
Anonim
Bo też o nic tu nie chodzi, poza robieniem rozpierduchy.
Natura nie znosi próżni. Gdyby anarchiści odnieśli tam jakiś sukces, czyli rozpierdolili struktury, zaraz wejdą tam kacapy. O ile w ogóle to nie jest ich dzieło.
Słaba Grecja to cel idealny dla ruskich. Ten kraj przynosi dziś wstyd zarówno NATO, jak i Unii.
-
-
Sir Khalid Nasrallah
Kto by pomyślał, że nawet w tym Rosjanie maczają swoje czerwone paluchy... Dzięki Bubi za ostrzeżenie, bo byłoby mi to niechybnie umknęło, bo na Onecie o tym nie piszą. -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Kto by pomyślał, że nawet w tym Rosjanie maczają swoje
>czerwone paluchy... Dzięki Bubi za ostrzeżenie, bo byłoby
>mi to niechybnie umknęło, bo na Onecie o tym nie piszą.
Nie mówię, że maczają. Mówię, że nasuwa się to od razu na myśl. W końcu Grecja jest w NATO i w Unii. A te struktury są wrogie Rosji (choć Niemcy i Francja wchodzą Rosji w dupę). Szczególnie NATO.
Naprawdę, nie musisz się przypierdalać dal zasady. Nie możesz być tak głupi, by wykluczać jako prawdopodobne bolszewickie sprawstwo tych zajść.
A jeśli tak nie jest, to ruskie na pewno to wykorzystają. Ale wiesz co, napisz aplikację do Bondaryka, w sam raz nadawałabyś się do dzisiejszej abw... -
Anonim
Stubb nie zartuj sobie jakie neonazi? to akcja anarchistow a teraz to juz chyba sporego procentu spoleczenstwa greckiego. powiem szczerze - jak to zobaczylem zatkalo mnie. nie sadzilem ze dozyje tych czasow
mam nadzieje ze jesli rebelianci wygraja w co bardzo wierze to nie dadza dojsc do glosu partyjnej lewicy bo to bedzie oznaczalo porazke chyba jeszcze gorsza od konserwowania tego co jest. -
Sir Khalid Nasrallah
" Nie mówię, że maczają. Mówię, że nasuwa się to od razu na myśl. "
Przyznam Ci się szczerze, że teraz mi się nasunęło od razu na myśl, że stoją za tym również Duńczycy. -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Przyznam Ci się szczerze, że teraz mi się nasunęło od
>razu na myśl, że stoją za tym również Duńczycy.
Wiem, że jesteś bardzo dobrym człowiekiem i do wszystkich masz ZAUFANIE. To piękne. Dlatego też zajrzyj sobie do książek historycznych. Zacznij od początku. Może od hasła TRUST. -
Anonim
To co obserwujemy w Grecji (notabene nie po raz pierwszy i nie wyjątkowy - po prostu grecki ruch anarchistyczny/lewicowy ma ogromną zdolność do eskalacji protestów) mogłoby być ciekawym przyczynkiem do innej dyskusji, na temat miejsca na przemoc we współczesnym świecie. Jak walczyć z jakimkolwiek złem strukturalnym (tzn. takim, które nie jest zsubstancjalizowane w konkretnym człowieku/grupie)? Działania charytatywne uznaję za nieskuteczne i pozbawione sensu. Czy jedyną metodą jest w takim razie destrukcyjny terror, tzn. działania obliczone na spowodowanie jak największych zniszczeń? -
Sir Khalid Nasrallah
Destroj zdaje się mówić, że to dobrze, że niszczą, a Bubi zdaje się mówić, że powinni ich za to zniszczyć - to jest też ciekawe zjawisko i dobry przyczynek do dyskusji. "Mentalność plemienna a czasy współczesne" - to by mogła być całkiem niezła pracka z jakiejś tam socjologii czy psychologii społecznej. -
Ion Tichy
>Jak walczyć z jakimkolwiek złem strukturalnym
Ano zdaje się że jest tylko jeden skuteczny sposób: zwalczać wszelkie formy irracjonalizmu przez edukację. Niestety taki proces zawsze będzie bardzo długotrwały więc należy uzbroić się w cierpliwość. -
Anonim
>Ion Tichy napisał
>>Jak walczyć z jakimkolwiek złem strukturalnym
>Ano zdaje się że jest tylko jeden skuteczny sposób:
>zwalczać wszelkie formy irracjonalizmu przez edukację.
>Niestety taki proces zawsze będzie bardzo długotrwały
>więc należy uzbroić się w cierpliwość.
Sranie w banie. Exemplum - islamscy radykałowie, żyjący przez wiele lat w demokracjach i korzystający garściami z ich dobrobytu i zalet. I co? I nic. To jednak nie o edukację chodzi. O co zatem? -
Anonim
-
bartkiller
musiałoby się to po prostu nie opłacać - na takiej zasadzie działają zabezpieczenia kryptograficzne. pewnie trudno wprowadzić takie ograniczenia w rzeczywistości, ale faktem jest, że jak długo coś będzie opłacalne w jakimkolwiek wymiarze to ktoś będzie to robił -
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
Stubbie, a Ty nie myślałeś, żeby się wpisać kiedyś formalnie w ramy jakiegoś wyznania? A jeśli nie, to dlaczego? To tylko kwestia braku wiary w istnienie jakiejś formy Osobowej Transcendencji czy jeszcze czegoś?
Bez złośliwości pytam. I jeśli mnie zganisz i nie odpowiesz, bo to zbyt osobiste, to oczywiście zrozumiem. :-)
Zoba na gościa z tego tematu:
http://grono.net/forum/topic/165294...
" Religijny Izraelita kroczący przez Stary Testament, w przygotowaniu do przyjęcia Chrześcijaństwa po przejściu przez Nowy Testament i być może czegoś więcej po przeczytaniu czegoś więcej. "
To dopiero podróż! Zwłaszcza jak gość poczyta tego Russella, Woleńskiego, Stanosz, Chwedeńczuka i podobnych...;o