FiloZofia UW [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Myslisz ze Michnik zyje? Toc zostal zamordowany w pierwszych miesiacach przez siepaczy Stubba (ciezko bylo wyprzedzic ciemnogrodzian Adama).
    ad meritum: chlopcy tak sobie popluliscie ze az zal patrzec, po raz pierwszy wyszlo to ponad i tak szeroka konwencje przyjaznego opluwania sie na gronie.
    Jako ze stubbizm trzyma strone bubizmu to stanowisko jasne ale... a moze poprostu apel do wszystkich by zakladajac tematy uwazali na jezyk?
    o z tego wszystkiego az sprobuje zalozyc sobie nowy temat na gronie o!
  • Sir Khalid Nasrallah

" Myslisz ze Michnik zyje? Toc zostal zamordowany w pierwszych miesiacach przez siepaczy Stubba (ciezko bylo wyprzedzic ciemnogrodzian Adama). "

Szło tam o jego widmo. Przecież ono krąży wszędzie i zawsze.
  • tm

Starczy!
  • Anonim

>trurl machine napisała:
    >Starczy!

Starczy uwiont.
  • Kobieta zmienną jest związaną

> >Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Maryna to najwyraźniej jednostka specyficzna - zdeklarowana >katolicka fanatyczka, do tego niewiasta najwyraźniej >niespotykanie harda. Mentalnie chyba coś jak Kzjz, tylko w >takiej >bardziej dyplomatycznej oprawie.

>Wypraszam to sobie. Jestem wstrząśnięta. Och.

Och! Mam nadzieje, ze nie jestes wstrzasnieta porownaniem do mnie Maryno! :-)

• Sir Khalid Nasrallah

Może to przez skromność...;o
  • Anonim

>Kobieta zmienną jest związaną napisała:
    >Och! Mam nadzieje, ze nie jestes wstrzasnieta porownaniem do
    >mnie Maryno! :-)

Miotła między nogi i odlot Kobieto! Łysa Góra czeka!
  • Kobieta zmienną jest związaną

>Miotła między nogi i odlot Kobieto! Łysa Góra czeka!

:-) Nawet milo byc przez Ciebie przyrownana do czarownicy...Mamy bogata tradycje za soba...
  • Anonim

>:-) Nawet milo byc przez Ciebie przyrownana do
    >czarownicy...Mamy bogata tradycje za soba...

Spodziewałem się wszelkiej reakcji, tak więc nie jestem zaskoczony, acz rozpiętość nastrojów dobowych u Kobiety i tak rzuca na kolana.
    Jako, że pewnie nie masz kota do rozdarcia, może wystarczy Ci dobry antrykot, którego jak porządna kobieta możesz UGOTOWAĆ w kuchni!
  • m

>Och! Mam nadzieje, ze nie jestes wstrzasnieta porownaniem do
    >mnie Maryno! :-)

Skąd. Ta "jednostka specyficzna" i "katolicka fanatyczka" jakoś niesympatycznie brzmi.
    Ale to w sumie dobrze. Jeśli katoliccy fanatycy mają takie poglądy jak ja, to świat zmierza ku lepszemu i niedługo Bubi i Adam będą musieli albo zmienić zdanie na wiele spraw, albo przestać powoływać się na katolickie wartości :-).
  • Anonim

niedlugo to Adam i Bubi przejda na Stubbizm od biedy rapieryzm.!
    a Marynizm upadl hehe:)
  • m

O marynizm się nie bój, ma się świetnie, jesteś tego najlepszym dowodem :-).
  • Sir Khalid Nasrallah

" Skąd. Ta 'jednostka specyficzna' i 'katolicka fanatyczka' jakoś niesympatycznie brzmi. "

- Maryno, jesteś zatwardziałym fanatykiem katolickim? (25/11/2008 11:06)

- Oczywiście.(...) (25/11/2008 11:17)

"Jednostka specyficzna" brzmi niesympatycznie? A przykładowo "pierwszy lepszy z tłumu" brzmi lepiej? :|
  • tm

>Bubi napisał
    >>trurl machine napisała:
    >>Starczy!
    >
    >Starczy uwiont.

Tia.....
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki