-
Anonim
Myslisz ze Michnik zyje? Toc zostal zamordowany w pierwszych miesiacach przez siepaczy Stubba (ciezko bylo wyprzedzic ciemnogrodzian Adama).
ad meritum: chlopcy tak sobie popluliscie ze az zal patrzec, po raz pierwszy wyszlo to ponad i tak szeroka konwencje przyjaznego opluwania sie na gronie.
Jako ze stubbizm trzyma strone bubizmu to stanowisko jasne ale... a moze poprostu apel do wszystkich by zakladajac tematy uwazali na jezyk?
o z tego wszystkiego az sprobuje zalozyc sobie nowy temat na gronie o! -
Sir Khalid Nasrallah
" Myslisz ze Michnik zyje? Toc zostal zamordowany w pierwszych miesiacach przez siepaczy Stubba (ciezko bylo wyprzedzic ciemnogrodzian Adama). "
Szło tam o jego widmo. Przecież ono krąży wszędzie i zawsze. -
-
-
Anonim
-
Kobieta zmienną jest związaną
> >Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Maryna to najwyraźniej jednostka specyficzna - zdeklarowana >katolicka fanatyczka, do tego niewiasta najwyraźniej >niespotykanie harda. Mentalnie chyba coś jak Kzjz, tylko w >takiej >bardziej dyplomatycznej oprawie.
>Wypraszam to sobie. Jestem wstrząśnięta. Och.
Och! Mam nadzieje, ze nie jestes wstrzasnieta porownaniem do mnie Maryno! :-)
-
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
>Kobieta zmienną jest związaną napisała:
>Och! Mam nadzieje, ze nie jestes wstrzasnieta porownaniem do
>mnie Maryno! :-)
Miotła między nogi i odlot Kobieto! Łysa Góra czeka! -
Kobieta zmienną jest związaną
>Miotła między nogi i odlot Kobieto! Łysa Góra czeka!
:-) Nawet milo byc przez Ciebie przyrownana do czarownicy...Mamy bogata tradycje za soba... -
Anonim
>:-) Nawet milo byc przez Ciebie przyrownana do
>czarownicy...Mamy bogata tradycje za soba...
Spodziewałem się wszelkiej reakcji, tak więc nie jestem zaskoczony, acz rozpiętość nastrojów dobowych u Kobiety i tak rzuca na kolana.
Jako, że pewnie nie masz kota do rozdarcia, może wystarczy Ci dobry antrykot, którego jak porządna kobieta możesz UGOTOWAĆ w kuchni! -
m
>Och! Mam nadzieje, ze nie jestes wstrzasnieta porownaniem do
>mnie Maryno! :-)
Skąd. Ta "jednostka specyficzna" i "katolicka fanatyczka" jakoś niesympatycznie brzmi.
Ale to w sumie dobrze. Jeśli katoliccy fanatycy mają takie poglądy jak ja, to świat zmierza ku lepszemu i niedługo Bubi i Adam będą musieli albo zmienić zdanie na wiele spraw, albo przestać powoływać się na katolickie wartości :-). -
Anonim
niedlugo to Adam i Bubi przejda na Stubbizm od biedy rapieryzm.!
a Marynizm upadl hehe:) -
m
O marynizm się nie bój, ma się świetnie, jesteś tego najlepszym dowodem :-). -
Sir Khalid Nasrallah
" Skąd. Ta 'jednostka specyficzna' i 'katolicka fanatyczka' jakoś niesympatycznie brzmi. "
- Maryno, jesteś zatwardziałym fanatykiem katolickim? (25/11/2008 11:06)
- Oczywiście.(...) (25/11/2008 11:17)
"Jednostka specyficzna" brzmi niesympatycznie? A przykładowo "pierwszy lepszy z tłumu" brzmi lepiej? :| -
-
>Bubi napisał
>>trurl machine napisała:
>>Starczy!
>
>Starczy uwiont.
Tia.....