-
Dodałam do listy moderatorów pwl-a, na jego prośbę de facto.
Głównym modem nadal jestem ja.
Jeśli ktoś jeszcze chce być modem, niech tutaj napisze o tym.
Jeśli ktoś chce skrytykować moderację, również niech tutaj napisze, ale niech to będzie RZECZOWA krytyka.
______________________________ ______________________________ ___________
Proszę korzystać z WYSZUKIWARKI wątków i postów, która znajduje się po prawej stronie grona.
Nie zakładać tematów nie związanych w żaden sposób z:
- Filozofią
- Instytutem Filozofii UW
- Studentami IF UW
- Uniwersytetem Warszawskim
- Życiem towarzyskim studentów IF UW;p
______________________________ ______________________________ ___________
Potem dodam listę wątków.
Pozdrawiam!
-
Anonim
Jeżeli wątek mający w moim rozumieniu zainicjować rozmowę o demokracji - co jest chyba przedmiotem filozofii polityki - nie licuje z tematyką grona, to pozostaje mi zawiesić tu swoją działalność. Zawiłe zasady tutaj panujące są nie mój lichy umysł.
-
-
-
Sir Khalid Nasrallah
" Dodałam do listy moderatorów pwl-a(...) "
Jupi! Pwl bądź prawdziwie bezlitosny dla śmieciarza Bubiego!!! :-) -
Ja chcę żeby to groo było nadal prowadzone możliwie jak najbardziej liberalnie.
-
Sir Khalid Nasrallah
" Jeżeli wątek mający w moim rozumieniu zainicjować rozmowę o demokracji(...) "
Pfff. Zainicjować... Doskonałe te Twoje filozoficzno-polityczne inicjacje spamerze przebrzydły... :|
(Już widzę, jak po raz kolejny zawieszasz na forum swoją działalność)
" Ja chcę żeby to groo było nadal prowadzone możliwie jak najbardziej liberalnie. "
Jak dobrze, że Pwl to konserwatysta...;-) -
-
Sir Khalid Nasrallah
Za!
Typ ma co najmniej dwa swoje tematy - "Bubizm", "Specjalnie dla Bubiego" - do tego przecież może robić co mu się podoba w temacie "OFF TOP", a co chwila zakłada jakieś nowe tematy na forum, z jakimś jednym głupawym zdankiem i portalowym linkiem do jakiegoś politycznego wydarzenia. Nie widzę powodów, by takie rzeczy tolerować bez żadnej kontroli na filozoficznym forum. Człowiek nie zna umiaru, trzeba mu go więc narzucić. W końcu mamy demokrację. :-) -
-
Anonim
a ja chce powrotu tematu Bubiego o UE i aferze z tasmami. to jest idealny przyklad na przemiane postrzegania pdmiotowosci politycznej i relacje obywatel- rzad w UE. i w zwiazku z tym jest ciekawszy niz inne.
z pwl taki konserwatysta jak z chadeka facet z jajami. -
Anonim
dodam co wiecej ze wlasnie pisze tekst na ten temat z zakresu filozofii polityki i z checia bym podyskutowal. takze o sposobie postrzegania pewnych symboli w UE... -
-
Anonim
-
-
-
Nie kasowałem żadnych wątków ani nikogo nie banowałem. Jeszcze. To tak gwoli ścisłości.
-
Ja jak na razie nie mam zastrzeżeń.
Proponuję korzystać z funkcji przenoszenia postów:)
Najlepiej zgodnie z datą. -
Anonim
Zajrzałem tu celem sprawdzenia wiadomości i co widzę?
Grono stało się jakoby zdominowane przez jakąś wąską grupkę? Jaka jest natura ich przewinienia? Po prostu pisali! To nie byle przewinienie. A skoro pisze ktoś, to inny pisać nie może. Np. Łachim z pytaniem o numer sali tudzież tytuł zadanego tekstu. W szczególności już, skoro ja piszę, inny nie może odpowiedzieć.
Wcale nie ironizuję. Przecież Ziemia ma ograniczoną powierzchnię i na pewno kiedyś zabraknie miejsca na serwery. Pisząc o Unii zabieram więc wnukom Łachima miejsce do zadania pytania o numer sali. I to nie przecież nie fizycznej - będą już wówczas witrualne! Ba, może nawet zabieram samą salę. Niszczę także miejsce dla największego na świecie skupiska myśli Poppera i kustosza tego muzeum, którego myśli są głębokie jak Pilica.
Nie dziwota, że moderacja poczuła wiatr historii w uszach i podjęła stosowne eurokroki. Nie mam żadnych zastrzeżeń! Sugerowałbym tylko, by póki jest miejsce, ulokować gdzieś wirtualny darkroom. I będzie git! -
Ja p.....................!!!!!!!! !
Napisałam że PRZEPRASZAM z rozpędu skasowałam, i żeby założył NOWY temat!
Ludzie! Książki WY czytacie?? -
Anonim
>trurl machine napisała:
>Ja p.....................!!!!!!!! !
>Napisałam że PRZEPRASZAM z rozpędu skasowałam, i żeby
>założył NOWY temat!
>Ludzie! Książki WY czytacie??
W gąszczu postów nie dostrzegłem tej deklaracji.
Nie zmienia to jednak faktu, że Deklaracja Praw Pawulona wisi i straszy. -
Ja jestem głównym moderatorem i ostateczne decyzje należą do mnie.
A pwl nie jest taki straszny.
Joł.