-
Anonim
http://www.pardon.pl/artykul/7022/u...
"wprowadzić do Polski legalizację związków homoseksualnych niejako tylnymi drzwiami."
No jasne, że tylnymi. Lobby pedałów, byłych maoistów, trockistów i innej hołoty urządza wam - euromłodzierzy - wspólne mieszkanie. No, suterenę. Nie musicie kupować wycieraczki. Im więcej gówna naniesiecie, tym lepiej. -
Seven3P
"Europarlament nie może Polski zmusić do legalizacji związków jednopłciowych - ale może drogą wielorakiego nacisku nakłonić nasz kraj do prawnego uznania związków zawartych gdzie indziej."
I jeżeli wielorakiego nacisku by poskutkowało, to jeszcze mają 3 tyś km wycieczkę do fioletowego http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafik... -
Sir Khalid Nasrallah
Nie wiem jak inni, ale ja tam bym takie tematy kasował.
Bubel, pederasto skończony, nie możesz realizować swej doniosłej misji społecznej np. w temacie "Bubizm", który Maryna założyła specjalnie dla Ciebie? Albo w innych tam "Specjalnych dla Bubiego"? :| -
-
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Nie wiem jak inni, ale ja tam bym takie tematy kasował.
Bezczelny trollu, poproś adminów o wyniki ważenia. Kto tu jest największym śmieciarzem, nie trzeba wyjaśniać panie "Popper".
>Bubel, pederasto skończony, nie możesz realizować swej
>doniosłej misji społecznej np. w temacie "Bubizm", który
>Maryna założyła specjalnie dla Ciebie? Albo w innych tam
>"Specjalnych dla Bubiego"? :|
Słuchaj chuju, jeśli nie lubisz rozmawiać na tematy społeczno-polityczne, to po prostu się w nich nie udzielaj.
Ale jeśli tak fundamentalne zmiany, jakie właśnie się dokonują, nie są czymś ciekawym dla filozofa, to jest to chuj właśnie, a nie filozof.
-
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
>Ty geju... Ja Cię dojdę...
Dojdziesz to może dzisiaj na kiblu. Może nawet Barta kiblu. -
Sir Khalid Nasrallah
Rozmawiać na tematy społeczno-polityczne, pff.
To żeś sobie porozmawiał w pierwszym poście. Jak chcesz rozmawiać na tamten jakże doniosły temat społeczno-polityczny, to przedstaw za i przeciw w kwestii owych "związków partnerskich", miast tradycyjnie z miejsca pluć sobie w śliniak, jak jakiś opóźniony, pseudokonserwatywny aktywista-sabotażysta, którego dawno temu przerosła pełniona misja.
A młodziesz to nie przez erzet, jakbyś zapomniał. -
Anonim
Ten temat był już wałkowany na wszystkie możliwe sposoby. Nowe wątki w tej sprawie powinny jednak powstawać, by euronaiwniaki w końcu pojęły, że mają do czynienia z agresywnym lewackim lobby, które chce rozpirzyć w drobny mak naszą kulturę.
Polska jest krajem szczególnie wrogim Europie. Pokazuje to jasno stosunek elit europejskich do takich faktów, jak Powstanie Warszawskie czy choćby AK.
Oni nas mają w dupie i srają na nas. A wy - wykształciuchy - wypinacie do nich zady i się mizdrzycie. To odrażające i odpychające. -
m
>Bubel, pederasto skończony, nie możesz realizować swej
>doniosłej misji społecznej np. w temacie "Bubizm", który
>Maryna założyła specjalnie dla Ciebie?
Co za bezczelne pomówienie. -
Sir Khalid Nasrallah
-
m
Nie widziałam. Ale nie chce mi się wszystkich gronowych dyskusji czytać, więc może i masz rację. -
Sir Khalid Nasrallah
Zaczynam mieć wątpliwości czy myślimy o tym samym...
Bo przyznawanie się Bubsa do tego, co ja mam na myśli, bez wątpienia na forum widziałaś wielokrotnie. -
Anonim
>Tam zaraz bezczelne. Bubix się nieraz do tego nie wprost
>przyznawał.
Nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi jełopie. Jesteś tu mile widziany. Jak gówno w basenie... -
-
Sir Khalid Nasrallah
-
m
>A, bo Marynie pewno chodziło o kwestię założenia
>tematu...
Owszem. Dyskusję na temat tego czy Bubi jest pederastą omijam. -
Sir Khalid Nasrallah
-
m
Bo wydaje mi się na tyle oczywiste, że nie jest, że nie ma o czym dyskutować.
A jeśli by to nie było oczywiste to bym omijała dlatego, że to by nie była moja sprawa. -
Whatever, jak przyjmą jakąś taką rezolucję i będą chcieli ją przeforsować (zakładając, że faktycznie tam ma być zgoda na małżeństwa homoseksualne, a nie tylko związki partnerskie) to sam będę protestował. Enough is enough.
-
Sir Khalid Nasrallah
A ja to przypomnę:
http://grono.net/forum/topic/557300...
" A jeśli by to nie było oczywiste to bym omijała dlatego, że to by nie była moja sprawa. "
A jak wydaje się, że Bubi nie jest pederastą, to można o tym dyskutować i byłaby to Twoja sprawa? Mi tam to trąca jakąś dyskryminacją i homofobią... -
m
>A jak wydaje się, że Bubi nie jest pederastą, to można o
>tym dyskutować i byłaby to Twoja sprawa? Mi tam to trąca
>jakąś dyskryminacją i homofobią...
Nie. Jak coś jest dla mnie oczywiste i samo rzuca się w oczy, to nic na to nie poradzę. I widzę toniezależnie od tego czy to moja sprawa czy nie. A kiedy coś nie jest oczywiste, to bym musiała się tematowi przyglądać bliżej. A jako, że to nie moja sprawa - nie zamierzam.
A wracając do właściwego tematu wątku - zgadzam się z Pwlem.