FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.pardon.pl/artykul/7022/u...
    "wprowadzić do Polski legalizację związków homoseksualnych niejako tylnymi drzwiami."

No jasne, że tylnymi. Lobby pedałów, byłych maoistów, trockistów i innej hołoty urządza wam - euromłodzierzy - wspólne mieszkanie. No, suterenę. Nie musicie kupować wycieraczki. Im więcej gówna naniesiecie, tym lepiej.
  • Seven3P

"Europarlament nie może Polski zmusić do legalizacji związków jednopłciowych - ale może drogą wielorakiego nacisku nakłonić nasz kraj do prawnego uznania związków zawartych gdzie indziej."

I jeżeli wielorakiego nacisku by poskutkowało, to jeszcze mają 3 tyś km wycieczkę do fioletowego http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafik...
  • Sir Khalid Nasrallah

Nie wiem jak inni, ale ja tam bym takie tematy kasował.

Bubel, pederasto skończony, nie możesz realizować swej doniosłej misji społecznej np. w temacie "Bubizm", który Maryna założyła specjalnie dla Ciebie? Albo w innych tam "Specjalnych dla Bubiego"? :|
  • Anonim

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Nie wiem jak inni, ale ja tam bym takie tematy kasował.

Bezczelny trollu, poproś adminów o wyniki ważenia. Kto tu jest największym śmieciarzem, nie trzeba wyjaśniać panie "Popper".

>Bubel, pederasto skończony, nie możesz realizować swej
    >doniosłej misji społecznej np. w temacie "Bubizm", który
    >Maryna założyła specjalnie dla Ciebie? Albo w innych tam
    >"Specjalnych dla Bubiego"? :|

Słuchaj chuju, jeśli nie lubisz rozmawiać na tematy społeczno-polityczne, to po prostu się w nich nie udzielaj.
    Ale jeśli tak fundamentalne zmiany, jakie właśnie się dokonują, nie są czymś ciekawym dla filozofa, to jest to chuj właśnie, a nie filozof.

• Sir Khalid Nasrallah

Ty geju... Ja Cię dojdę...
  • Anonim

>Ty geju... Ja Cię dojdę...

Dojdziesz to może dzisiaj na kiblu. Może nawet Barta kiblu.
  • Sir Khalid Nasrallah

Rozmawiać na tematy społeczno-polityczne, pff.
    To żeś sobie porozmawiał w pierwszym poście. Jak chcesz rozmawiać na tamten jakże doniosły temat społeczno-polityczny, to przedstaw za i przeciw w kwestii owych "związków partnerskich", miast tradycyjnie z miejsca pluć sobie w śliniak, jak jakiś opóźniony, pseudokonserwatywny aktywista-sabotażysta, którego dawno temu przerosła pełniona misja.

A młodziesz to nie przez erzet, jakbyś zapomniał.
  • Anonim

Ten temat był już wałkowany na wszystkie możliwe sposoby. Nowe wątki w tej sprawie powinny jednak powstawać, by euronaiwniaki w końcu pojęły, że mają do czynienia z agresywnym lewackim lobby, które chce rozpirzyć w drobny mak naszą kulturę.
    Polska jest krajem szczególnie wrogim Europie. Pokazuje to jasno stosunek elit europejskich do takich faktów, jak Powstanie Warszawskie czy choćby AK.
    Oni nas mają w dupie i srają na nas. A wy - wykształciuchy - wypinacie do nich zady i się mizdrzycie. To odrażające i odpychające.
  • m

>Bubel, pederasto skończony, nie możesz realizować swej
    >doniosłej misji społecznej np. w temacie "Bubizm", który
    >Maryna założyła specjalnie dla Ciebie?

Co za bezczelne pomówienie.
  • Sir Khalid Nasrallah

Tam zaraz bezczelne. Bubix się nieraz do tego nie wprost przyznawał.
  • m

Nie widziałam. Ale nie chce mi się wszystkich gronowych dyskusji czytać, więc może i masz rację.
  • Sir Khalid Nasrallah

Zaczynam mieć wątpliwości czy myślimy o tym samym...
    Bo przyznawanie się Bubsa do tego, co ja mam na myśli, bez wątpienia na forum widziałaś wielokrotnie.
  • Anonim

>Tam zaraz bezczelne. Bubix się nieraz do tego nie wprost
    >przyznawał.

Nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi jełopie. Jesteś tu mile widziany. Jak gówno w basenie...
  • Sir Khalid Nasrallah

A, bo Marynie pewno chodziło o kwestię założenia tematu...
  • m

>A, bo Marynie pewno chodziło o kwestię założenia
    >tematu...

Owszem. Dyskusję na temat tego czy Bubi jest pederastą omijam.
  • Sir Khalid Nasrallah

A czemu?
  • m

Bo wydaje mi się na tyle oczywiste, że nie jest, że nie ma o czym dyskutować.
    A jeśli by to nie było oczywiste to bym omijała dlatego, że to by nie była moja sprawa.
  • pwl

Whatever, jak przyjmą jakąś taką rezolucję i będą chcieli ją przeforsować (zakładając, że faktycznie tam ma być zgoda na małżeństwa homoseksualne, a nie tylko związki partnerskie) to sam będę protestował. Enough is enough.
  • Sir Khalid Nasrallah

A ja to przypomnę:
    http://grono.net/forum/topic/557300...

" A jeśli by to nie było oczywiste to bym omijała dlatego, że to by nie była moja sprawa. "

A jak wydaje się, że Bubi nie jest pederastą, to można o tym dyskutować i byłaby to Twoja sprawa? Mi tam to trąca jakąś dyskryminacją i homofobią...
  • m

>A jak wydaje się, że Bubi nie jest pederastą, to można o
    >tym dyskutować i byłaby to Twoja sprawa? Mi tam to trąca
    >jakąś dyskryminacją i homofobią...

Nie. Jak coś jest dla mnie oczywiste i samo rzuca się w oczy, to nic na to nie poradzę. I widzę toniezależnie od tego czy to moja sprawa czy nie. A kiedy coś nie jest oczywiste, to bym musiała się tematowi przyglądać bliżej. A jako, że to nie moja sprawa - nie zamierzam.

A wracając do właściwego tematu wątku - zgadzam się z Pwlem.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki