FiloZofia UW [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Masz rację. Oczywiście w takim rozumieniu "demokracji", jakie prezentowali sowieciarze. Pamiętaj o tym, że nie było bardziej demokratycznych państw, niż właśnie socjalistyczno-sowieciarskie. W tym znaczeniu Jarek istotnie niszczył demokrację, np. walcząc z kacapskimi wpływami w służbach i polityce.
    Innym przykładem niszczenia demokracji była Nocna Zmiana, gdy Jarek był w grupie, która haniebnie i totalitarystycznie chciała realizować rękami Maciarenki uchwałę Sejmu RP.
    Na szczęście teraz czas takich jak Jarek się skończył, i z gejowską pomocą przeforsuje się w końcu (demokratycznie, rzecz jasna) stosowne rozwiązania prawne w Unii Europejskiej. Wreszcie wszyscy będą szczęśliwi, choćby kurwa mieli głosować 100 razy do skutku.

• Anonim

>Bubi napisał
    >Wreszcie wszyscy będą szczęśliwi,
    >

Ja też?

• Anonim

Adamie, musisz wierzyć, że są jeszcze tak wielkie phallusy, które przyniosą Ci szczęście! Inaczej - oszalejesz.
  • Sir Khalid Nasrallah

>Adam napisał
    >Ja też?

Adamie, szczęśliwymi na tem padole łez mogą być jedynie mędrcy, więc wybacz, ale przykro mi. Zapewne podzielisz los Bubiego i Stubiego...
  • Anonim

boze a kiedys Khalid mial mnie za bystrego chlopca. Khalid co zrobic by znow wkrasc sie w twe laski? zaznaczam ze obciagac to Ci moze Bartkibel.
  • Sir Khalid Nasrallah

No wiesz, kto z kim przystaje, takim się staje, więc lepiej pospiesz się i zerwij z Bubim, bo starych drzew się nie przesadza - bacz, bo ani się obejrzymy, a będzie tak, że nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.
  • Anonim

kurwa ale ciezko odmowic Ci racji. Bubi to juz stara dupa...
    eee Bubi zrywam z Toba.
  • Anonim

>Sir Khalid Nasrallah napisała:
    >No wiesz, kto z kim przystaje, takim się staje

Czy to znaczy, że już niedługo będę miał kamienice i szybką furą? Ale fajnie!!!

• Anonim

>masetto napisał
    >kurwa ale ciezko odmowic Ci racji. Bubi to juz stara
    >dupa...
    >eee Bubi zrywam z Toba.

Ty chuju!
  • Anonim

>Bubi napisał
    >>masetto napisał
    >>kurwa ale ciezko odmowic Ci racji. Bubi to juz stara
    >>dupa...
    >>eee Bubi zrywam z Toba.
    >
    >Ty chuju!

normalnie bylby wpierdol ale rozumiem- bol odrzucenia i te sprawy wiec wybacze. moze zaprosze Cie na swoj slub nawet?
  • Anonim

>masetto napisał
    >normalnie bylby wpierdol ale rozumiem- bol odrzucenia i te
    >sprawy wiec wybacze. moze zaprosze Cie na swoj slub nawet?

Ja jestem teraz w naprawdę niezłej formie. Uważajcie co mówicie, bo nawet wasza sztandarowa obrona, czyli ucieczka (jak u zająca) mogłaby się okazać nieskuteczna!
  • Sir Khalid Nasrallah

- który z rodowodów, kenijski czy amerykański, tak naprawdę ma Obama?

- oba ma
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki