-
Anonim
Masz rację. Oczywiście w takim rozumieniu "demokracji", jakie prezentowali sowieciarze. Pamiętaj o tym, że nie było bardziej demokratycznych państw, niż właśnie socjalistyczno-sowieciarskie. W tym znaczeniu Jarek istotnie niszczył demokrację, np. walcząc z kacapskimi wpływami w służbach i polityce.
Innym przykładem niszczenia demokracji była Nocna Zmiana, gdy Jarek był w grupie, która haniebnie i totalitarystycznie chciała realizować rękami Maciarenki uchwałę Sejmu RP.
Na szczęście teraz czas takich jak Jarek się skończył, i z gejowską pomocą przeforsuje się w końcu (demokratycznie, rzecz jasna) stosowne rozwiązania prawne w Unii Europejskiej. Wreszcie wszyscy będą szczęśliwi, choćby kurwa mieli głosować 100 razy do skutku.
-
Anonim
-
Anonim
Adamie, musisz wierzyć, że są jeszcze tak wielkie phallusy, które przyniosą Ci szczęście! Inaczej - oszalejesz. -
-
Sir Khalid Nasrallah
>Adam napisał
>Ja też?
Adamie, szczęśliwymi na tem padole łez mogą być jedynie mędrcy, więc wybacz, ale przykro mi. Zapewne podzielisz los Bubiego i Stubiego...
-
Anonim
boze a kiedys Khalid mial mnie za bystrego chlopca. Khalid co zrobic by znow wkrasc sie w twe laski? zaznaczam ze obciagac to Ci moze Bartkibel. -
Sir Khalid Nasrallah
No wiesz, kto z kim przystaje, takim się staje, więc lepiej pospiesz się i zerwij z Bubim, bo starych drzew się nie przesadza - bacz, bo ani się obejrzymy, a będzie tak, że nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. -
Anonim
kurwa ale ciezko odmowic Ci racji. Bubi to juz stara dupa...
eee Bubi zrywam z Toba. -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>No wiesz, kto z kim przystaje, takim się staje
Czy to znaczy, że już niedługo będę miał kamienice i szybką furą? Ale fajnie!!!
-
Anonim
>masetto napisał
>kurwa ale ciezko odmowic Ci racji. Bubi to juz stara
>dupa...
>eee Bubi zrywam z Toba.
Ty chuju! -
Anonim
>Bubi napisał
>>masetto napisał
>>kurwa ale ciezko odmowic Ci racji. Bubi to juz stara
>>dupa...
>>eee Bubi zrywam z Toba.
>
>Ty chuju!
normalnie bylby wpierdol ale rozumiem- bol odrzucenia i te sprawy wiec wybacze. moze zaprosze Cie na swoj slub nawet? -
Anonim
>masetto napisał
>normalnie bylby wpierdol ale rozumiem- bol odrzucenia i te
>sprawy wiec wybacze. moze zaprosze Cie na swoj slub nawet?
Ja jestem teraz w naprawdę niezłej formie. Uważajcie co mówicie, bo nawet wasza sztandarowa obrona, czyli ucieczka (jak u zająca) mogłaby się okazać nieskuteczna! -
Sir Khalid Nasrallah
- który z rodowodów, kenijski czy amerykański, tak naprawdę ma Obama?
- oba ma