- 1
- 2
-
k W.
Witam, czy ktoś mógł by powiedzieć czy ogun "istnienie i czas" prowadzony przez prof. Wawrzyńca Rymkiewicza zalicza sie na podstawie obecności czy egzaminem? dzięki:) -
itsobvious
-
AgaDżaga
Hej, a jak jest z seminarium (OGUN) "Współczesne teorie prawdy" u prof.Cieślińskiego? Na obecność czy jest jakiś egzamin? -
Aliena
Na pewno trzeba miec referat. To jest SEMINARIUM. Z zaawansowanej llogiki matematycznej;) -
-
nazwa ekranowa
dodajmy, że z bardzo
i bardzo specyficznej na dodatek. Ogólnie jak ktoś nie miał wcześniej do czynienia z logiką to STANOWCZO odradzam -
AgaDżaga
No w morde. Dzisiaj rozmawialam o tym z Profesorem i wstępnie zgodzilam się na jakąś pracę do napsiania, bo nie mogę na zajęcia chodzić. Ale... Skoro takie opinie.... :(((
Lepiej wypisać się czy chodzić? Jak myslicie? Miałam styczność z logiką, ale tylko z 2 dzialami :> -
Aliena
-
Karolina
hej, czy wie ktoś może czy oguny powtarzają się co roku? konkretnie chodzi mi o "czytanie Krytyk Kanta", bardzo mi zależało na tych zajęciach, niestety w tym roku nie podpasował mi plan. Jest jakaś szansa, że te zajęcia powtórzą się w przyszłym rok...? -
>Dżαgα-chαn napisała:
>No w morde. Dzisiaj rozmawialam o tym z Profesorem i
>wstępnie zgodzilam się na jakąś pracę do napsiania, bo
>nie mogę na zajęcia chodzić. Ale... Skoro takie
>opinie.... :(((
>Lepiej wypisać się czy chodzić? Jak myslicie? Miałam
>styczność z logiką, ale tylko z 2 dzialami :>
Lepiej wypisać się, tak na moje. Chyba, że z tą logiką czujesz się wyjątkowo mocno. Ogólnie na łatwiejszy referat, niż zreferowanie jakiegoś tekstu, który roi się od krzaczków i wymaga przynajmniej znajomości podstaw teorii modeli bym nie liczył :/ -
AgaDżaga
-
Anonim
>pwl wrote:
>>Dżαgα-chαn napisała:
>>No w morde. Dzisiaj rozmawialam o tym z Profesorem i
>>wstępnie zgodzilam się na jakąś pracę do napsiania,
>bo
>>nie mogę na zajęcia chodzić. Ale... Skoro takie
>>opinie.... :(((
>>Lepiej wypisać się czy chodzić? Jak myslicie? Miałam
>>styczność z logiką, ale tylko z 2 dzialami :>
>
>Lepiej wypisać się, tak na moje. Chyba, że z tą logiką
>czujesz się wyjątkowo mocno. Ogólnie na łatwiejszy
>referat, niż zreferowanie jakiegoś tekstu, który roi się
>od krzaczków i wymaga przynajmniej znajomości podstaw
>teorii modeli bym nie liczył :/
PWL, tracisz podstawowe męskie instynkty. Jak tak dalej pójdzie, to sam jeden będę musiał przedłużać populację filozofów. Zamiast koleżankę zniechęcać do zajęć, trzeba było zaproponować wspólną naukę, miałbyś okazję związać jej zmienną swoim kwantyfikatorem.
-
Anonim
-
AgaDżaga
-
Anonim
>Dżαgα-chαn wrote:
>niech żałuje, już mnie nie ma na tym kursie:)
Widzisz PWL... Spaprałeś robotę.
Ja, gdybym cokolwiek kumał z logiki, to bym nic innego nie robił, tylko charytatywnie dokształcał studentki pierwszego roku w zakresie funktorów, spójników, szlaczków i robaczków.
Pamiętaj, że pierwszy rok jest jak kobieta - trzeba go rozdziewiczyć! -
il duce
-
Anonim
>rapier wrote:
>Oo, trochę wschodnie rysy i mongoidalny nick...
A do tego dobry rocznik - 88'.
-
Sir Khalid Nasrallah
" Zamiast koleżankę zniechęcać do zajęć, trzeba było zaproponować wspólną naukę, miałbyś okazję związać jej zmienną swoim kwantyfikatorem. "
Ciekaw jestem jakby to wyglądało w wersji nieanalitycznej. -
il duce
>adam napisał
>>rapier wrote:
>>Oo, trochę wschodnie rysy i mongoidalny nick...
>
>A do tego dobry rocznik - 88'.
Nie degustowałem jeszcze..
W każdym razie - ja chodzę na 'istnienie i czas'. Warto rozważyć te zajęcia jako ogun. Jest tam dużo o prześwicie. Prześwicie bycia oczywiście.
-
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah wrote:
>" Zamiast koleżankę zniechęcać do zajęć, trzeba było
>zaproponować wspólną naukę, miałbyś okazję związać
>jej zmienną swoim kwantyfikatorem. "
>
>Ciekaw jestem jakby to wyglądało w wersji nieanalitycznej.
W wersji nieanalitycznej to by było właśnie coś mniej więcej jak "prześwit w bycie" albo "oscylowanie prześwitu". Ew. PWL mógłby odsłonić prześwit. -
il duce
Heh, mam kolegę, który wprost - wizualizuje sobie prześwit bycia jako pizdę. Zresztą Brach-Czaina robi to w swojej książce prawie że dosłownie. Dodam jeszcze, że książka nosi tytuł "Szczeliny istnienia". Ci Heideggeryści to są jednak zboczki.
- 1
- 2
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
Anonim
Anonim
Anonim
Ag.
Anonim
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-