-
Sir Khalid Nasrallah
" btw: piękna była to dziewczyna, jak ja uwielbiam studentki psychologii, zawsze jak któraś na mnie robi testy do magisterki albo doktoratu, to wynik mojego testu jest zaburzony przez to, że mam hormon na osobę testującą "
Ja też jestem oburzony tą treścią i chciałem zgłosić protest, bo stwierdzenie, że jakaś dziewczyna jest piękna, jest otwartym dyskryminowaniem kobiet i homoseksualistów (można by rzec, jest przejawem homofobii). Poza tym nietłumienie działania swoich hormonów (tudzież feromonów innych) jest takie zaściankowe. Nie mówiąc o przyznawaniu się do tego... :-) -
Anonim
uwazam ze najladniejszym wydzialem jest filozofia. na drugim dziennikarstwo ale ten tego ekhem, no niewazne.
przypomina mi sie cytat z Platona- koncem demokracji jest chwila gdy nauczyciele boja sie uczniow. wiec ankietom nie! chodz ankiety nie jako wyznacznik jakosci pracy a jako pomoc dla samego prowadzacego by lepiej mogl, jesli chce, dostosowywac swe zajecia do potrzeb- brzmi bardzo rozsadnie.
czy moje stanowisko to kompromis Khalid czy totalitarno platonski idealizm?;) -
Kobieta zmienną jest związaną
> Nie, gdyż normalna realizacja seksualności jest piękna, w >przeciwieństwie do kloaki modelów alternatywnych.
To znaczy jak mężczyzna się podnieca na widok kobiety to to jest piękne (bo o tym pisał adam) ? -
-
>Ja też jestem oburzony tą treścią i chciałem zgłosić protest, bo >stwierdzenie, że jakaś dziewczyna jest piękna, jest otwartym >dyskryminowaniem kobiet i homoseksualistów (można by rzec, jest >przejawem homofobii). Poza tym nietłumienie działania swoich >hormonów (tudzież feromonów innych) jest takie zaściankowe. Nie >mówiąc o przyznawaniu się do tego... :-)
Khalid... pamiętam nawet do jakiej dyskusji pijesz, ale ta ironia w Twoim wypadku wygląda mało przekonująco.
Nie chcę Cię jakoś dyskredytować, ale pierwszym heteroseksualistą tego grona to Ty nie jesteś. Ba! Kwiat Prawicy Cię wyprzedza ze swoim młodzieńczym rozbuchaniem daleko, daleko... -
Sir Khalid Nasrallah
" Nie chcę Cię jakoś dyskredytować, ale pierwszym heteroseksualistą tego grona to Ty nie jesteś. "
Brzmi na tyle tajemniczo, że aż nie wiem czy to dobrze, czy źle... :o -
>Brzmi na tyle tajemniczo, że aż nie wiem czy to dobrze, czy źle... :o
Nie będę rozwiewać tej tajemniczości i pozostawię Cię w Twoich wątpliwościach; -) -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
Brzmi na tyle tajemniczo, że aż nie wiem czy to dobrze,
>czy źle... :o
Ja Ci to wyjaśnię po żołniersku: Ty geju!
-
Golińska
Ankieta ruszyła ponownie!!!!!!!!!
Zapraszamy do udziału
https://ankieter.uw.edu.pl/kontrole...
Wasza opinia może zmienić naszą uczelnię