-
nF
W informatorze napisanym jest, że do lutego czwartego roku musimy mieć temat pracy uzgodniony z promotorem. A jak to wygląda w rzeczywistości? Bo ja się nie czuję... -
Zajec
Powinniśmy mieć uzgodniony temat do połowy czwartego roku - i chyba zamierzam tego się trzymać [lepiej wiedzieć co i jak wcześniej], jednak z tego co wiem wg jakichś tam przepisów - nieprzekraczalnym terminem zgłaszania tematu pracy magisterskiej jest połowa V-ego roku... chill;) -
nF
-
...
-
-
Zajec
-
Anonim
To całkiem proste: temat trzeba podać Pani Marii (w brzmieniu całkowicie takim, jak będzie potem rzeczywiście!) oficjalnie w listopadzie piątego roku studiów. Ale najważniejsze (to zasada ogólna) to złożyć ten cholerny temat przed radą wydziału jakąś, bo to ona musi go zatwierdzić... -
kosma
-
Kot z Cheshire
>Liczyhrabia von und zu napisała:
> Ale najważniejsze (to zasada
>ogólna) to złożyć ten cholerny temat
>przed radą wydziału jakąś, bo to ona
>musi go zatwierdzić...
Chyba chodzi o Radę Instytutu, zdaje się, że to ona zatwierdza. Ale nie wydaje mi się, żeby robiło się to osobiście - temat powinien trafiać tam sam, po złożeniu u pani Marii.
-
Anonim
Jasna sprawa: rzeczywiście chodziło o Radę Instytutu (nie jestem mocna w radach...) i temat trafia tam już w jakiś sposób nieznany składającym. Sam temat (z podpisem promotora) trzeba złożyć do p. Marii, a potem ona już z nim wszystko załatwia. M. in. wpisuje go do swojego kompa. Jedyna rzecz, którą my musimy potem zrobić to napisać pracę, oddać i zdać egzamin magisterski :-)
-
Kot z Cheshire
-
-
Ion Tichy
A temat pracy w Instytucie nie jest problemem wystarczy wypełnić poniższy formularz:
"Pojęcie X w myśli filozoficznej Y"
"Przegląd zagadnień z zakresu filozofii X" -
J KS
-
-
Anonim
-
albo: "X jako Y i Z"
lub "X - Y?"
lub "X jako nie-Z",
"X jako p-q":P
a no i dlaczego by nie "X jako nie-X" ---> gdyby nie habilitacka dr. Krakowiaka nie byłabym obecnie taka kreatywna w wymyslaniu schematów zdaniowych tematów prac magisterskich i nie tylko, ach...!
hi hi:> -
nF
To wyjaśnia, dlaczego prace z filozofii są najtańsze ze wszystkich... -
La Pasion
Ja tam nie wiem, ale jak sma studiowałam, to mało kto trzymał się tego terminu. Prawie wszyscy zgłaszali dopiero na piątym...ja też i afer nie było.... -
Sarah
-
Sir Khalid Nasrallah