-
pytlak
-
Łachim
Może specjalnie; ) Ale ja także nie sądzę, by to był prawdziwy Jadacki. Wydaje mi się to tak wysoce nieprawdopodobne, że szacowny pan Profesor pokusił się o stworzenie sobie profilu na gronie, w dodatku dowcipnego...że nie wiem jak usilnie ten "ktoś" musiałby argumentować, że to faktycznie Jadacki, bym w to uwierzył. Niemniej przyznam, że sytuacja jest całkiem ciekawa; ) -
szopa
lekki offtopic na temat obecności niektórych znanych nam osób w Internecie:
ja Wam nie chce krakać, ale Panimaria się ostatnio skarżyła, że ona tyle pracuje, w pocie czoła wpisuje, pieczętuje, segreguje, a studenci jeszcze na jej temat różne rzeczy wypisują w Internecie, na tych wszystkich forach i gronie. tak tak, moi drodzy, na gronie, tak dokładnie to wyraziła. -
Anonim
Bo ona ma szpiegów, którzy jej donoszą o wszystkim co się mówi na gronie w zamian za pieczątkę w indeksie; ) -
-
Aliena
Wy nie rozumiecie. Na gronie są wszyscy. Pani Maria, JJJ, Prezydent RP... Grono to taka metoda inwigilacji wszystkich prezz wszystkich. I mówie to bez ironii. Uswiadomiłam to sobie któregos dnia, gdy zeszłam do sklepu pod akademikiem, a tam taki pan (ok 40 ) przy kasie siedzi i do mnie rzecze(per TY) "masz fajny nick" <spogladajac zaczepno-bezczelnie> Ja:"???" On "No! Toż ty jesteś Aliena. Fajna fotka" <patrzac z ukasa> JA:"???" <wołajac w duchu ratunku i rozpaczliwie szukajac wzrokiem awaryjnych drog wyjscia w razie gdyby głowne zablokowane zostały przez słuzyby specjalne, albo mafię>
On:"No na gronie jestes"<zniecierpliwiony> JA "Jam jest!" -Wyszeptawszy bardziej do siebie niz niego, zabrałam bułki i kawe i uciekłam od kasy.
Zaiste strzeżcie się, jesli zechcecie pisac cos za co bedzie mogło pozniej przeciew wam wykorzystane zostac. Macie prawo nic nie mówic. I zadzwonić do adwokata.
Amen -
szopa
cóż... żelazna zasada jest taka, aby nie publikować w Internecie niczego, czego nie podpisalibyśmy własnym nazwiskiem... a najlepiej podpisywać własnym nazwiskiem :)
(chyba że mieszkamy w Chinach albo Egipcie... ale wtedy mamy zasadę zastępczą ,,nie korzystaj z Yahoo!''; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Kant Kantem, ale było kiedys tak że ktoś się podszywał pod Nazira ,jesli dobrze pamiętam, a i mnie swego czasu trochę głupio się zrobiło jak znalazłem na gronie wypowiedzi podpisane moim nazwiskiem, których zupełnie sobie nie przypominałem. Po jakims czasie rozmnozyłme sie do liczby trzech co było dość kłopotliwe.
a obecność pani Marii i JJ? nic specjalnego, była i Hanka Bielicka. -
Anonim
-
Anonim
a co do użytkownika JJJ to jestem przekonana ze to on we właśnej osobie.... to widać już po jego szafie w pokoju instytutowym - wyglada mi ona na taka misiową szafę - drzwi sa często otwarte wykładowcy wchodza podczas jego nieobecności i się nagrywaja jak w misiu - " ja chciałabym powiedzieć że pan kierownik instytutu bardzo o nas dba.... " itd :) -
Anonim
-
Anonim
408651 ale wątpię czy cie przyjmie do grona swoich znajomych, robi niezłą selekcję, trza być ostro dżezi sexy cool; ) -
Anonim
he, w profilu domniemanego JJJ jest data rejestracji 7 lipca tego roku, a ja kilka miesięcy temu albo nawet dawniej gdzieś się natknęlam na wypowiedź gronowicza podającego sie za JJJ; profil był inny. i teraz pytanie - który jest prawdziwy??
:-)