FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • joasia2000

Instytut filozofii? Wiem, ze to głupio brzmi, ale nigdy tam nie byłam. Wiem, gdzie jest budynek główny UW (jesli tak to można nazwać). Musze się dostać do dziekanatu/sekretariatu/czegok olwiek gdzie by mi powiedzieli, czy ktos może donieść moje dokumenty, jeśli się dostanę. (Staram się mysleć optymistycznie). Przy jakim przystanku mam wysiąść?
  • pytlak

Krakowskie Przedmieście 3, róg Tragutta, pierwsze piętro
    przystanek, tak myląco nazywa się "Uniwersytet", można wsiąść w każdy autobus jadący przez Nowy Świat na rondzie Charles'a de Gaulle'a. (to to z palmą).
  • Kot z Cheshire

Zespół przystankowy Uniwersytet. Vis-a-vis bramy głównej jest taka ulica odchodząca w bok od Krakowskiego Przedmieścia, nosi miano Romualda Traugutta. Na rogu tych ulic, schowany za żółtą budką telefoniczną, jest sobie budynek oznaczony adresem Krakowskie Przedmieście 3. Koło drzwi wisi kilka niebieskich tabliczek i tam stoi, że to Instutut Filozofii. Sekretariat jest na pierwszym piętrze, naprzeciw barku :)
  • Kot z Cheshire

Autobusy: E-1, E-2, E-3, 111, 116, 122, 180, 174, 175, 192, 195, 303, 403, 503, 518 :P
  • joasia2000

Dzięki :D
  • Kamil

polecamy kontakt telefoniczny, oraz fotke instytutu na stronie: http://www.filozofia.uw.edu.pl
  • joasia2000

No i się dowiedziałam, ze w piatki sekretariat jest zamknięty; P

Mam jeszcze jedno pytanie- ma ktos moż plan zajęć na pierwszy semestr (czyli zimowy)? na waszej strone jest tylko letni, a ja musze sobie plan na esgiehu ułożyć w lipcu.
  • martula

Plan jest roczny,a nie semestralny;)
    sa tylko jakies drobne zmiany po Isem Iroku,bo dochodzi jezyk klasyczny.
    A p.Maria(czyli sekretariat) jest w poniedzialki,wtorki i czwartki w godz. 10-13
  • joasia2000

A jakie są szanse, że plan będzie za rok podobny?
  • martula

raczej duze;)
  • joasia2000

Ech... Jeśli się dostanę (dopomóż Boże) to smieszne będę miała te zajecia- historia filozofii sredniowiecznej pomiędzy metodami statystycznymi i teorią gier... :D Ale trzeba dywersyfikować , co by nudno nie było.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki