FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pytlak

czy ktoś dysponuję nią w wersji multimdeialnej? (resp. nie-mulitmedialnej)? prosiłbym bardzo o kontakt
  • Anonim

wisi w gablocie przy sali 22
  • Anonim

byc może chodzi o to:

http://www.filozofia.uw.edu.pl/stud...

• pytlak

dzięki dziewczyny za odzew, Ludmiła jak zwykle niezastąpiona.
    :-D
  • Łachim

Skoro już jesteśmy przy tym temacie to mam parę zasadniczych pytań:

1) Do kiedy można oddawać prace roczne u Górniaka?
    2) Ile stron musi mieć praca?
    3) Czy temat może być inny niż któryś z zaproponowanych na liście?
  • Anonim

1) Umawiasz się chyba z Górniakiem
    2) Na tyle żebyś wyczerpał temat (około 8 stron)
    3)Musisz pogadać
  • Anonim

ilośc stron - mówił że 5 minimum; )) jeśli chodzi o termin to stwierdził że prace roczne powinny być oddane przed praca magisterską; )
    ale warto chyba oddać do września...
  • Anonim

temat moze byc dowolny a tak naprawde oni wola jak jest inny niż ten na liście - wola coś świeżego niz czytanie po raz 500tny o np arche
  • pytlak

bo ja pytałem o tę listę w kontekście egzaminu. tzn czy pytania się jakoś nie pokrywają przypadkiem, hę?
  • Anonim

podobno tak, ale to zależy też od tego u kogo zdajesz, zreszta nie oszukujmy sie na egzamin - jeśli chodzi o średniowiecze obowiazuje cie zabojad Gilson ( jasne - oprócz arabskiej ) i jak to opanujesz - zdasz właściwie do zaliczenia mozesz mieć obcykanego Heinricha ale ty pewno marzysz o 5ce anie o zaliczeniu na 3+, 4
  • pytlak

co to jest Gilson?; -)
  • Anonim

to taka potrawa wyszukana francuska...
    ...na która to pan Boczar raczy sie powoływać są 2 rodzaje
    uno gilson sam jeden biedaczyna i dos gilson + bomer ( przez u umlałt sie pisze; ) )

...i tak wiem że wiesz!; )
    ps...fajne zdjecie; )))....Jak z żurnala hehe; ))
  • Anonim

Ej, tam dobre notatki miejmy nadzieje wystarczą. Niby ile można zapamiętać z Gilsona (w sensie ile cech charakterystycznych dla jego ukazania poszczególnych myślicieli) czytając go zaraz przed sesja i robiąc na chybcika notatki? Bądźmy spokojni.

• Anonim

hmm no tu bym polemizowała...Tzn jeśli chodzi o pana Boczara...Mój brat miała np pytanie " a pamieta pan na co tak narzekał Gilson przy omawianiu scholastyki klasycznej? "
    ... no własnie... niby nie trudne ale do gilsona trza zajżeć żeby mieć ta 5kę
  • Anonim

Eee tam :), dobra odpowiedź na to pytanie to: "Nie pamiętam, bo zwykle ludzkie narzekania puszczam mimo uszu". A poza tym ja zdaję u Dembińskiej :)
  • Anonim

aaaaa!phi! to nie masz sie co martwić fakt... powodzenia! ...I nie dziękuj!!!; )
  • Anonim

Muszę tylko jeszcze tych wszystkich Janów z Salisbury, Mistrzów Eckhardtów, Wilhelmów z Conches przerobić, bo nie mam o nich zielonego pojęcia :). A w moim tempie naukia (jak zacząłem wczoraj to na razie jest to 3h/dobę) nie będzie to łatwe. :)
  • Anonim

ja tez nie mam pojęcia co głosił grzegorz z nyssy czy nawet duns szkot - ech wiem - to juz gleba...ale może do 27 sie wyrobię....wiesz taka chciałam byc sprytna wybrałam termin w moje urodziny że niby w urodziny to mnie nie obleje...naiwna taktyka prawda?!; )
  • Anonim

Hehe, moim zdaniem to dobra taktyka. Tylko od razu jakoś sprytnie musisz dać Boczarowi znać, że masz urodziny :). Proponuje by przed wejsciem Twoim do sali, ktoś ze wspolczekajacych na egzamin krzyknął: Zapomniałem złożyć Ci życzenia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! I już wtedy zdałaś :)
  • Anonim

albo wejdę z rózowym tekturkowym zaproszeniem na urodziny, czapeczce papierowej na łepetynie i trąbką w ustach rzucając to tu to tam confetti i podspiewująć go go go shorty it's ur birthday we gonna party like it's ur birthday...
    ...eee moze jednak nie...; (
  • 1
  • 2
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki