-
Monika
Witam,
atrakcyjna praca dla studentów IV/V roku i doktorantów :-)
Wymagana biegła znajomość łaciny w piśmie.
Dobrze zdradzę tajemnicę; -)
mam 3 miesiące łaciny jako przedmiot do zaliczenia a jestem z innego kierunku i szukam
b. kompetentnej osoby
która zrobiłaby mi za odpłatnością - oczywiście w ludzkiej cenie!!!
jedną pracę domową - jakiś mały tekst do tłum. i określenie from wyrazów i takie tam :).... no wiecie...:)
proszę o kontakt na maila lub tel
monis24375@go2.pl
507 359 778
Pozdrawiam! I z góry dziękuję!
Monika UW
-
Monika
-
Anna anna Katarzyna
Nie będe zakładać nowego tematu, aby nie zaśmiecać grona, mam nadzieję, że nazwa tego wystarczająco zachęci was do odwiedzenia go.
Mam pytań kilka:
**W planie zajęć na rok 2009/10 odkryłam kilka grup łaciny. Grupy są oznaczone jako PNJŁ 01; PNJŁ 02; PNJŁ Z.
O ile orientuje się, że "Z" oznacza "zaawansowaną", interesuje mnie, czy przydział do grup 01 i 02 jest automatyczny (ze względu na inny stopień zaawansowania?) czy całkowicie dobrowolny.
**Drugie pytanie wynika niejako z pierwszego:
Czy lepiej znaleźć się w grupie z mgr. Antczak, czy mgr. Sutkowską?
**Te same pytania odnośnie greki: czy jest ktoś, kogo polecacie, lub odwrotnie, przed kim lepiej uciekać?
(greka: Wysocka-Mielczarska i Kwapisz).
**Ostatnie pytanie: Czy wybierając grupę 01 z łaciny należę tym samym do 01 z greki? -
1. grupy dzielone są według nazwisk, jedynie Z to grupa zaawansowana
grupy można zmieniać po dogadaniu się z prowadzącymi, by nie wyszło, że w jednej jest 5 osób a w drugiej 70
2. mgr Antczak jest mężczyzną :) zarówno mgr Antczak, jak i mgr Sutkowska to sympatyczni ludzie
3. jak wyżej, ja miałam zajęcia na 1 roku z drem Kwapiszem więc mogę spokojnie polecić
4. tak, jeśli jesteś w grupie 01 z łaciny to i z greki, choć jeśli studiujesz coś jeszcze i nie pasuje Ci do planu, to możesz chodzić na łacinę z 01 a na grekę z 01, ale tez należy poinformować prowadzącego
polecam się w razie pytań :) -
-
Anna anna Katarzyna
Baardzo dziękuję za szybką odpowiedź!
Czuję się w pełni usatysfakcjonowana, choć oczywiście jeśli ktoś ma coś do dodania (szczególnie na temat wymienionych osobistości) to chętnie nadstawię ucha (oka). -
Jeszcze tak pomyślałam, że przecież macie sylwetki pracowników na stronie ifk :) Jeszcze nie wszystkich, ale zawsze coś.
http://www.ifk.uw.edu.pl/struktura....
-
Anonim
Generalnie się polecam, do usług.
Z uwag praktycznych, ploteczki o wykładowcach lepiej zdobywać w bardziej zacisznych miejscach, bo nawet na filologii klasycznej część kadry opanowała podstawy obsługi internetu, z logowaniem się na gronie włącznie.
Pozdrawiam, miłych wakacji
jan kwapisz -
Anna anna Katarzyna