-
Aleksandra M.
-
Ola
-
Anonim
A ja na Pradze :P
desperados? dajcie spokój, przeżarło mi się (przepiło?)
konrat: a ja z Łomży jestem, export czy normalne ? :P -
Anonim
-
-
Gagat
cześć :) w czwartek złożyłam papiery na równoległe tutaj; ] więc pewnie się spotkamy na zajęciach albo integracji....; ] a mnie tak zaczęło zastanawiać z tą równoległą polonistyką...no bo w końcu IFK to dla mnie równoległe jak można robić równoległe na równoległych?;p na pierwszym kierunku bronię licencjatu we wrześniu :] -
Rorschach
>Ola napisała:
>Las Kabacki :P (przy :))
Wielki Bór niech będzie pochwalony! :D Sąsiadka! Wstań, powiedz nie jesteś sam(a). Natolin. -
Ola
-
Aleksandra M.
-
Rorschach
>Oℓa Maria ♥ napisała:
>Haha przez powódź metra nie dojedziecie teraz nawet do
>centrum :P
Są autobusy, prywatne samochody...Ostatecznie na piechotę można dojść. Do Instytutu daleko nie mamy. -
Ola
Oj metro było zalane tylko przez chwilę :P Z resztą młodzi jesteśmy, zawsze sobie poradzimy :P -
Anna anna Katarzyna
Z mokotowa, ale od sześciu lat mieszkam w Chojnowskim Parku Krajobrazowym :) [Zalesie Górne]
pees: witaj Ago! -
Gagat
a ja jestem spod Wawy i codziennie ciuchcią dojeżdżam; ] mój pierwszy kierunek jest po sąsiedzku do IFK więc mogliby jakieś drzwi otworzyć między budynkami, żebym nie musiała latać naokoło; p -
Aleksandra M.
Zrobiłam nam oddzielne grono i nazapraszałam wszystkich, których uznałam za przyszłych studentów IFK (; Jeśli kogoś pominęłam, niech śmiało wbija na grono, łatwo do niego trafić (mam je w moich gronach; p) -
Gagat
-
Annna.
-
Gagat
-
Anna anna Katarzyna
-
Magda Daniel
Czy ktoś może wie ile jest chętnych na FK, więcej miejsc niż kandydatów czy odwrotnie, pytam o FK II stopnia? -