-
Jiwon
nie zdazylem sie zapisac na I ture, ale poniewaz wolnych miejsc jest jeszcze 40, wiec zapisalem sie na II ture.
chcialbym sie zapytac, jaki byl prog na fk w ubieglym roku.
mam 160pkt na 300 mozliwych... czy mam szanse sie dostac?
bylbym wdzieczny za odpowiedz.
-
♫ Córka swojego ojca!
Właśnie sobie policzyłam punkty i wyszło mi 155 więc ponawiam pytanie kolegi;) czy mam szansę się dostać? -
Anonim
No właśnie ja też podpisuje się pod pytaniem czy 151.1 pkt wystarczy żeby się dostać :) -
Anonim
Wydaje mi się, że każdy się dostaje... ale oczywiście mogę się mylić :o) -
-
Anonim
hmmm... ja już jestem na liście, miałam 90/200 ,czyli 45%...
wam wychodzi ok 52-53% wię sądzę że bez problemu -
...milenka...
-
Anonim
-
Betty Coltrane
-
Rotgar
Wszystko jest napisane na opisie kierunku w IRK.
Za poziom podstawowy 1% - 1pkt, za rozszerzony 1% - 1.5pkt
Mi wyszlo 171 pkt :-) -
Betty Coltrane
-
Rotgar
-
Betty Coltrane
To moja deska ratunkowa :) Bo na archeologię na UW i na UKSW się nie dostałam. Na UKSW to można powiedzieć że bym się otarła o studia, ale niestety :) -
Rotgar
-
na co mam ochotę?
właśnie dla mnie też to jest deska ratunkowa;]
ciężko jest się na takich studiach utrzymać? -
...milenka...
tez właśnie jestem ciekawa jak jest na tym kierunku... czy cięzko jest się utrzymać???
może ktoś kompetentny sie wypowie?:P -
Betty Coltrane
i pewnie też nie mieliście nigdy nic wspólnego z greką i łaciną? Będziemy wspaniałymi studentami :) -
Anonim
Co tu dużo mówić, kierunek dla pasjonatów. Jeśli ktoś tutaj jest tylko po to, żeby "przezimować", to niech nie liczy na wiele. Kierunek ów bowiem wymaga siedzenia w książkach i wytężonej pracy z tekstem, dlatego nie jest dla wszystkich i z pewnością nie wszystkim się spodoba. -
Anonim
a jeśli ktoś się nie uczy, to wymaga mocnych nerwów. do drugiego roku wyrzucają ileś tam osób, a potem to już chyba nie da się wylecieć. -
Anonim
Tak, na drugim roku odbywają się dwa niezwykle istotne egzaminy z gramatyk opisowych greckiej i łacińskiej, których pomyślne zaliczenie sprawia spory problem. Niemniej także na następnym roku jest bardzo trudny egzamin z metryki starożytnej, a więc wylecenie po III roku też jest możliwe. -
...milenka...
a z czego egzaminy są na I roku? z języka tez są? mogą wyrzucić w trakcie studiów czy dopiero po niezaliczonej sesji?