Filmy Taneczne i nie tylko :) [885]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Światowa premiera 11 sierpnia . . . Ehh . . . Zapowiada sie niesamowicie ! !

Ścieżka dżwiękowa :

Ciara f/ Chamillionaire “Get Up”
    Sean Paul f/ Keyshia Cole “Give It Up To Me”
    Yung Joc f/ 3LW “Bout It”
    Petey Pablo “Show Me The Money”
    Samantha Jade “Step Up”
    Kelis “80’s Joint”
    Chris Brown “Say Goodbye”
    Drew Sidora f/ Mario “For The Love”
    Anthony Hamilton “Dear Life”
    Clipse “A’in’t Cha”
    Youngbloodz “Imma Shine”
    Dolla “Feelin’ Myself”
    Deepside “Lovely”
    Gina Rene “U Must Be”
    Drew Sidora “Til The Dawn”
    Jamie Scott “Made”

Strona filmu :

http://www.myspace.com/stepupmovie
  • Anonim

Jeszcze jedna stronka =P

http://filmytaneczne.ovh.org/stepup...

• Anonim

nieźle sie zapowiada a tak na marginesie na polskich stronach pisza ze film w kinach polskich będzie dopiero we wrześniu...
  • Martynka

Niesety , dopiero od 22 września będzie można ogladać ten filmik :( A tak się cieszyłam ,ze w sierpniu sobie do kina pójdę na "coś" fajnego :PP Trzeba będzie co innego wybrać. Pozdrawiam :*
  • Anonim

Ehh . . . szkoda . . . a już myślałam, że zrobią mi prezencik urodzinowy . . . =P=P=P
  • Martuś

ooo super będziemy czekać :D
  • Anonim

zwiastun świetny :))

dobrze ze we wrzesniu , a nie później; ))

pozdr.
  • Łozinka

jak na polske to i tak małe opóznienie:) trzeba bedzie sie wybrać
  • Nicoletta

Czytalam juz o tym filmie na jakiejś stronie...
    Koniecznie muszę obejżecz ten film pozycja obowiązkowa...bo inaczje byc nie moze;)
    Pozdrawiam...
    P.S Dobra ścieżka dzwiękowa będzie wow; )
  • Anonim

chyba premiera tego filmu będzie 1 września w Polsce :D:D:D
  • Anonim

oglądałam już ten film...POLECAM jest lepszy niż Honey !!!! Bez kitu jak DD2 :D SUUUUUUUPER, Channing Tamtun jak zwykle świetny :*:*:*
  • Anonim

>:~:mOnA:~: napisała:
    >oglądałam już ten film...POLECAM jest lepszy
    >niż Honey !!!! Bez kitu jak DD2 :D SUUUUUUUPER,
    >Channing Tamtun jak zwykle świetny :*:*:*

CO?!?!?! LUDZIE...CHYBA ŻARTUJESZ...ALBO NIE WIDZIAŁYŚMY TEGO SAMEGO FILMU...OD POCZĄTKU WIADOMO JAK SIĘ SKOŃCZY...(NIE BĘDĘ SIĘ ROZPISYWAĆ BY NIE ZEPSUĆ ZABAWY TYM CO JESZCZE NIE WIDZIELI).
    FABUŁA MARNA, JĘZYK, KTÓRYM MÓWIĄ (SZCZEGÓLNIE GŁÓWNA BOHATERKA) JEST TAK IDEALNY, ŻE AŻ NIE DO ZNIESIENIA.
    A TANIEC??? CÓŻ...KAŻDEMU PODOBA SIĘ CO INNEGO...DLA MNIE HONEY TO No.1 I NIE MA TO TAMTO...
  • Anonim

eee tam Honey jest dobrym filmem, ale wole jednak Step Up. Fabuła moze i marna ale zalezy dla kogo ! Ja tam jestem zdania ze kazdymoze lubic co innego i ja nie najezdzam na wlasnie takie kwestie, ale jedak to "chyba zartujesz" mnie zrzucilo z rownowagi...
  • Raspee

nie oglądałm jeszcze step up, ale juz wiem, ze mi sie spodoba, bo B. lubie tego aktora:D:D:D a tak na marginesie......mi sie bardziej podoba you've got served niz Honey
  • dona.

W You got Served lepiej tanczyli niż w Honey ale sam film jako film to bardziej podoba mi się jednak Honey ....

CO do step up to rownież slyszalam że ma być 1 września ... i mam zamiar się jak najszybciej wybrac :D
  • Marta

Bylam na pokazie przedpremierowym. Moim zdaniem bardzo fajny. Od poczatku wiadomo jak sie skonczy, ale w ktorym filmie tak nie jest!? Coz, nie narzekajmy. Dobrze, ze w ogole jakis nowy film taneczny powstal! :D
  • Marta

Bylam na pokazie przedpremierowym. Moim zdaniem bardzo fajny. Od poczatku wiadomo jak sie skonczy, ale w ktorym filmie tak nie jest!? Coz, nie narzekajmy. Dobrze, ze w ogole jakis nowy film taneczny powstal! :D
  • EwaJulia

a kiedy i gdzie byłaś?? :)
  • Olenka...

jak jest w stylu dd2, to chyba mi sie nie spodoba fabula, ale dla samego tanca warto obejrzec
  • Marta

W weekend byl pokaz przedpremierowy w Atlanticu.
    Moim zdaniem to jest bardziej w stylu 'Save the last dance'
| |

A Chorus Line, Beat street, Billy Eliott, Bootmen, Breakin, Breakin 2 - Electric Boogaloo, Brown Su...

Fotki

Miejsca grona (0)