Filmy [1453]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mr. K.

jaki z filmow ktore ogladaliscie byl waszm zdaniem najwieksza porazka??
  • Liquid Snake

Teraz w gazetach jest "Ludzie których znam" nie wytrzymałem do końca i wyłączyłem w połowie, nie kupujcie tego nawet jak lubicie Ala Pacino, myślałem że z nim są tylko dobre filmy ale jednak się pomyliłem :/
  • Anonim

a ktoś słyszał o takiej marnej produkcji niemieckiej jak: "parcie na tarcie"?
    a fe... :-) bez kitu, porażka totalna
  • Anonim

dla mnie solaris....
  • Anonim

dla mnie solaris....
  • z.

a moim zdaniem "czerwona roza" albo "rejs w nieznane"...
  • Anonim

"Żona astronauty" - cały film dość ciekawy, ale kiedy zbliżała się końcówka i zobaczyłam Charlize Theron miotaną dziwnymi promieniami i oślepiającą dziwnymi wybuchami - podziękowałam.

"Gangi Nowego Jorku" - o chryste.....
  • Piotrek

snowboarder totalna kicha smętne i bez sensu odradzam...taxi 3 tez słabiutkie.....
  • Anonim

Arsen Lupen - ostrzagam wszystkich nim ta bryndza wejdzie na ekrany! Irytująca nuda bez sensu.. Fuu..
  • Anonim

decydowanie zgadzam się ze Solaris. to najwiekrzy pseudopsychologiczny kit jaki obejrzałam. Nie wiem co bardziej mnie denerwowało muzyka czy Clooney.
  • bashka

condom killer, tak zly, ze nie da sie go obejzec w calosci szczerze nie polecam!!!; )
  • Anonim

jest tak zly ze wyrzucilem z pamieci tytul.
    film z M. Konrad(t)em. jest w nim polonista a caly film ma byc obrazem polskiej rzeczywistosci...
    dramatycznie tragiczny...
    nie chcieli mi zwrocic pieniedzy za bilet w kasie.
  • Meg

Jeden z najdziwniejszych filmów jakie ogładama to,,Aleksander'' oczywiscie jest swietnie zrobiony i z wielkim rozmachem,ale.............. co ulicha mają znaczyc te sceny gejowskie, jestem tolerancyjna pod tym wzgledem,ale miałam wrazenie ze ten wątek odgrywa tam główną role, a cała reszta to tylko miły dodatek :P
  • miss scare

CIAŁO, totalna kicha!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Adaź, ten film to chyba "Dzień świra"
  • miss scare

Moim zdaniem "Dzień Świra" to świetny film, wręcz kultowy. Jesteś pierwszą, znaną mi osobą, która wypowiada się negatywnie na jego temat. Właściwie zupełnie nie rozumiem czemu uważasz ten film za chałe.
  • spalona słońcem:P

jak mozecie mowic ze dzien swira albo solaris to nuuudne filmy akurat te byly dosc ok nie mowie ze swietne ale przezylam za to filmy typu IIczesc matrixa to dopiero kicha zawiodlam sie po kuoltowej I albo filmy w rodzaju wirtualna milosc nie no normalnie po czyms takim to mozna wrzucic sie do smieci:"
  • Anonim

co ty II część nie była jeszce taka żałosna ,gorsza była III...
  • Anonim

obejrzalem ten film w kinie juz dawno, dawno temu, wyszedlem z kina i bylem zalamany. poprostu zupelnie nic mi w nim nie pasowalo...
    nie pamietam juz szczegolow bo to bylo dawno temu, ale nigdy nie mialem tak zlych wrazen po wyjsciu z kina. film dolujacy i nieciekawy, czasem nawet obrazliwy (o tu pamietam modlitwe w oknach polakow...).
  • miss scare

no tak, sa takie momenty w tym filmie, ja uważam, że jest to przerysowany obraz naszej rzeczywistości, ale jakże trafny! momentami niesmaczny, drażniący, ale mimo wszystko ciekawy i wart obejrzenia chociażby ze względu na wspaniałą kreacje aktorską Marka Konrad.
    Apropo syfów: LIGA NIEZWYKŁYCH DŻENTELMENÓW- to sie nazywa strata czasu i kasy!!!