Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • STAMiNA™

Na gronie są już tylko 2 kategorie człowieka: po prostu ludzie, którzy "pokochali" ten serwis - wierni wyznawcy aka fanatycy i druga grupa jak to określiła pewna gronowiczka patologia hehe

Nie wiem co to za wyczyn skasować konto --> kilka kliknięć.

Ja "pokochałem" grono od pierwszego zalogowania jak zajarzyłem, że tu można dyskutować na różne konkretne tematy. Pamiętam, ze nieźle się podnieciłem; D
  • Lacryma

Tu jest to, czego nie ma fejsbuk: miejsce do dyskusji..
  • STAMiNA™

Dokładnie. Jak widzę tępe masy klikające Lubię to i wpisujące LOL, xD awsome do czyjegoś chujowego statusu typu I back from last night gig. Andre you rlz itp to budzi się we mnie drugie wcielenie ssmana. Ja bym pozabijał tą swołocz.
  • Lacryma

Gdybym miala fejsa, kliknęłabym "lubię to" do Twojego filmiku z czyszczeniem wanny z rdzy;> Był supermiły
  • STAMiNA™

A to filmik mojego kumpla ze studiów. Pozytywnie zakręcony człowiek :>
  • Lacryma

Grubsza sprawa takie czyszczenie. Trochę zapuścił..
  • STAMiNA™

No grubsza sprawa - takich chemikaliów używał, że aż maska z doprowadzaniem tlenu była potrzebna; )
  • bapsi

sie zastanawiam,do ktorej kategorii moja nieskromna osobe przypisac. hm...milosc to wielkie slowo...
  • bapsi

>Noras napisał
    >>STAMiNA™ napisał
    >> http://noobroom.com/
    >>
    >
    >...niezły motyw, niezła jakość!
    >
    >

...niezly film. jestem pozytywnie zaskoczony tym produktem :>...
  • Exit!?

hejo :P zetkneliscie sie moze z jakimis filmami Nikity Michalkowa? Ostanio polecony zostal mi film Dwunastu - obejrzalem, przedni film.. Znacie jakies jeszcze ciekawe jego autorstwa i rownie dobre?
  • Grejpfrutella

wybiera się ktoś na Avengersów w ten weekend? myślałam, że może pójdę sobie na tygodniu, le nie wytrzymałam i zarezerwowałam bilety :P
  • STIG_HELMER

Ej, nie idź na to. Lepiej kup jakiś dobry komiks za te kasę:/.
  • Noras

• STIG_HELMER

Podobno na razie średnio. Mój egzemplarz leży u kumpla któremu dwie sztuki przysłali. Jak będę w najbliższym czasie we Wrocławiu to odbiorę, przeczytam i zrelacjonuję.

Plusem jest to że gazunia jest dosc tania. (mówię o "Coś na progu")

ps. Ale ta antologia ma fatalną okładkę -_-''
  • Noras

...nie żebym był fanem, ale przypadkiem trafiłem na akcje z gazetą i tematem zanim ruszyła w obieg i obserwowałem, pomyślałem, że może kogoś zainteresować...
  • STIG_HELMER

>Grejpfrutella napisała:
    >wybiera się ktoś na Avengersów w ten weekend? myślałam,
    >że może pójdę sobie na tygodniu, le nie wytrzymałam i
    >zarezerwowałam bilety :P

Obejrzałem do połowy... będę kończył w bólach. Potwornie nudny film BEZ WYRAZISTYCH BOHATERÓW (to jest chyba w tym wszystkim najbardziej przerażające). Jako film akcji - to jakiś przegadany średniak. W porównaniu do tego "Niezniszczalni" Sylvestra Stalina to kawał dobrego, rozrywkowego kina.

| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)