Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pół ryby < fuck vocal house>

no to jedziemy z tematem.podajcie tytuł najbardziej chorego filmu jaki widzieliście.ja wchodze z "August Underground".jak ktoś oglądał bardziej pogięty film niż ten to.......szczerze współczuje.
  • ★~ }))i(({ ~★

"Las Vegas parano" - dla jednych chory dla innych po prostu "kwasowy". Mi sie podobal :)
  • Gosz

japonska seria 'guinea pig'
    bez dwoch zdan
  • Grono.Net

Salo czyli 120 dni sodomy - wyjątkowo obrzydliwy
    Visitor Q -wyjątkowo pogięty
    Quo Vadis - wyjątkowa nędza
  • Anonim

"Surfujący nazista musi zginąć!"

Nie pytaj...
  • Anonim

'Chore filmy' to brzmi wcale nie źle...
    Na pierwszy rzut oka miałam wrażenie że wcale nie o kiepskie filmy chodzi :P

Tylko te tytuły co podajecie jakieś ehm...

• ag.

jay i cichy bob?
  • Anonim

idioci;) ale pozytywnie zakrecony

mile mnie zaskoczyła ta odpowiedź. myślałem,że tylko ja oglądam takie filmy i już powoli zaczynałem się martwić czy aby wszystko ze mną jest ok.w ogóle japońskie filmy w tej dziedzinie są dla mnie nie do przebicia.Zaden kraj chyba nie wypuszcza równie chorych filmów.pzdr

hmmm.nie dodałem,że chodzi mi o serie "guinea pig". Co do "surfujący naziści muszą umrzeć" to polecam reszte filmów z wytwórni TROMA.są konkretne.
  • jos

:)) hore? każdy jest chory ..film
    no ale taki na granicy etyki to chory, czy oparty na psychozach
    no nie wiem..:)
  • Anonim

Swego czasu na WFF-ie widziałem jeden z najbardziej porąbanych filmów jaki przyszlo mi do tej pory ogladać. tytul tego dzieła brzmi: "Love god". Czy ktos to widział?
  • Cbass

Ichi the Killer.. japonski film..bardzo brutalny, dla mnie graniczy to juz z chorba..naprawde..
  • Grono.Net

wymienione już Salo Passoliniego... Głód Abla Ferrary
  • the revolutionist

IZO - Takeshi Mike'a

jeszcze świerzy, ale ma predyspozycje by zostać niekwestionowanym zwyciezcą tej kategorii.

pozdrawiam i życzę miłej lektury:]

choć wiem że to w tym przypadku nie jest możliwe.
  • davit

z jajem - "Shogun Assassin", wypas :]

bardziej poważnie - "Repulsion", Polańskiego...
  • Gosz

guinea pig - niestety w posiadaniu nie jestem, ale mam najpewniejsze zrodlo w polsce:D ( wiec jak cos to na priv)!!!
    ja wiele rzeczy widzialam ale przyznam ze bardziej chorego pomyslu nie jestem sobie w stanie wyobrazic;) jedna czesc widzialam w calosci - ta z samurajem i panienka o! 'kwiat z ciala i krwi' ( co wiecej, fragmenty na laptopie najpierw podziwialam w barze mlecznym konsumujac kluseczki leniwe z sosem truskawkowym:)))!!!)
    i fragmenty 'diabelskiego eksperymentu' oraz 'flakow dziewicy' ...

ichi the killer - klasyka tematu, jakby nie patrzec:))))
    w ogole miike wymiata pod tym wzgl ale ichi to juz jest takie nagromadzenie ze tchu nie mozna zlapac:)

no, i w sumie tetsuo the ironman tez moznaby podciagnac,ba!nawet TRZEBA uwazam!

oooch same japonce mi przychodza do glowy:)
    macie racje - nikt pod tym wzgledem nie ma imho szans ich przebic

hihi TROMA rzadzi - ja widzialam 3 razy toxic avengera :)))))))))))) mniammm!
  • Anonim

Old Boy :/ bleeeeeeeee
  • Cbass

old boy ble?? stary old boy jak najbardziej yeahh! Jedno z najlepszych dziel azjtyckiego kina!

hmmm.zaintrygowało mnie to jedzenie leniwych i oglądanie guinea pig.pewnie wątpliwa przyjemność ale przecież w życiu trzeba spróbować wszystkiego :) fanom "ichi the killer " proponuje obejrzeć jeszcze "ichi-1".akcja się dzieje wcześniej i film nie jest już tak dobry ale myśle że też warto zobaczyć.