-
pół ryby < fuck vocal house>
no to jedziemy z tematem.podajcie tytuł najbardziej chorego filmu jaki widzieliście.ja wchodze z "August Underground".jak ktoś oglądał bardziej pogięty film niż ten to.......szczerze współczuje. -
★~ }))i(({ ~★
"Las Vegas parano" - dla jednych chory dla innych po prostu "kwasowy". Mi sie podobal :) -
Gosz
-
Grono.Net
Salo czyli 120 dni sodomy - wyjątkowo obrzydliwy
Visitor Q -wyjątkowo pogięty
Quo Vadis - wyjątkowa nędza
-
-
Anonim
-
Anonim
'Chore filmy' to brzmi wcale nie źle...
Na pierwszy rzut oka miałam wrażenie że wcale nie o kiepskie filmy chodzi :P
Tylko te tytuły co podajecie jakieś ehm...
-
ag.
-
Anonim
-
mile mnie zaskoczyła ta odpowiedź. myślałem,że tylko ja oglądam takie filmy i już powoli zaczynałem się martwić czy aby wszystko ze mną jest ok.w ogóle japońskie filmy w tej dziedzinie są dla mnie nie do przebicia.Zaden kraj chyba nie wypuszcza równie chorych filmów.pzdr -
hmmm.nie dodałem,że chodzi mi o serie "guinea pig". Co do "surfujący naziści muszą umrzeć" to polecam reszte filmów z wytwórni TROMA.są konkretne. -
jos
:)) hore? każdy jest chory ..film
no ale taki na granicy etyki to chory, czy oparty na psychozach
no nie wiem..:) -
Anonim
Swego czasu na WFF-ie widziałem jeden z najbardziej porąbanych filmów jaki przyszlo mi do tej pory ogladać. tytul tego dzieła brzmi: "Love god". Czy ktos to widział? -
Cbass
Ichi the Killer.. japonski film..bardzo brutalny, dla mnie graniczy to juz z chorba..naprawde.. -
Grono.Net
-
the revolutionist
IZO - Takeshi Mike'a
jeszcze świerzy, ale ma predyspozycje by zostać niekwestionowanym zwyciezcą tej kategorii.
pozdrawiam i życzę miłej lektury:]
choć wiem że to w tym przypadku nie jest możliwe. -
davit
z jajem - "Shogun Assassin", wypas :]
bardziej poważnie - "Repulsion", Polańskiego... -
Gosz
guinea pig - niestety w posiadaniu nie jestem, ale mam najpewniejsze zrodlo w polsce:D ( wiec jak cos to na priv)!!!
ja wiele rzeczy widzialam ale przyznam ze bardziej chorego pomyslu nie jestem sobie w stanie wyobrazic;) jedna czesc widzialam w calosci - ta z samurajem i panienka o! 'kwiat z ciala i krwi' ( co wiecej, fragmenty na laptopie najpierw podziwialam w barze mlecznym konsumujac kluseczki leniwe z sosem truskawkowym:)))!!!)
i fragmenty 'diabelskiego eksperymentu' oraz 'flakow dziewicy' ...
ichi the killer - klasyka tematu, jakby nie patrzec:))))
w ogole miike wymiata pod tym wzgl ale ichi to juz jest takie nagromadzenie ze tchu nie mozna zlapac:)
no, i w sumie tetsuo the ironman tez moznaby podciagnac,ba!nawet TRZEBA uwazam!
oooch same japonce mi przychodza do glowy:)
macie racje - nikt pod tym wzgledem nie ma imho szans ich przebic
hihi TROMA rzadzi - ja widzialam 3 razy toxic avengera :)))))))))))) mniammm! -
Anonim
-
Cbass
old boy ble?? stary old boy jak najbardziej yeahh! Jedno z najlepszych dziel azjtyckiego kina! -
hmmm.zaintrygowało mnie to jedzenie leniwych i oglądanie guinea pig.pewnie wątpliwa przyjemność ale przecież w życiu trzeba spróbować wszystkiego :) fanom "ichi the killer " proponuje obejrzeć jeszcze "ichi-1".akcja się dzieje wcześniej i film nie jest już tak dobry ale myśle że też warto zobaczyć.