-
divalo
co za film !
co za dialogi !
kolejna doskonala polska komedia ktorej teksty wejda na stale w obieg; )
szczerze polecam :)
-
nazwa
-
Anonim
o właśnie O_o a to nie od 1 czy 2 marca?
jak wejdzie, to obowiązująco tzreba zobaczyć :] -
Szorstki
No niestety czasami tak bywa ... :P . Od czego ma sie internet, nie? :D -
-
Johnny®
Słyszałem od koleżanki że to podobno na podstawie jakiejś sztuki, podobno bardzo dobrej. W łikend wybiorę się na pewno. -
Anonim
sztuka byla grana w buffo przez ludzi z teatru montownia. Mi sie bardzo podobala. Mam nadzieje przeniesienie sztuki na ekran sie uda.. -
Krzysztof.
-
divalo
szukaj sobie na osiolku - szczescia zycze; )
ja bylam wczoraj na pokazie przedpremierowym -
Anonim
warto pójść?
bo szczerze mówiąc napaliłam się na ten film . mam nadzieję, że jest dobry . hmm? -
divalo
nie bedziesz zalowala :)
a ja juz mam ochote znow go obejrzec
jest naprawde na poziomie; )
w przeciwienstwie do niektorych starszych polskich komedii jezyk jest czasem tak skomplikowany ze trzeba sie az silnie skupic;) , co jest tu duzym plusem bo film nie jest kolejna banalna polska komedia
jest inny niz dotychczasowe
chociaz nie uniknie sie pewnie porownan z weselem smazowskiego :/
ktore nie bylo zle, tylko jezyk wiele prostszy; ) -
fb
Szczerze powiedziawszy generalnie to nie przepadam za polskimi filmami... no ale TESTOSTERON zajebisty jest!!! I to nie tylko ze względu na obsadę <lol>
Pierwszy raz już obejrzane na poniedziałkowej premierze...teraz trzeba się będzie wybrać kilka razy dla utrwalenia co poniektórych tekstów; P -
Kot Behemot (from Cheshire)
Hmmm z reklamy wywnioskowalem ze to znow kolejna polska produkcja ktorej jedyna zaleta jest obsada doskonalych aktorow marnujacych swoje zdolnosci... Czyzby bylo inaczej? -
lenik
byłem wczoraj,POLECAM :) filmik poruszajacy ciekawe tematy,dobre teksty :D jak dla mnie produkcja na poziomie :) -
lenik
>kurwanatelef on napisała:
>o właśnie O_o a to nie od 1 czy 2 marca?
>jak wejdzie, to obowiązująco tzreba zobaczyć :]
oficjalnie w kinach jest od 2.03 -
divalo
>Kot Behemot( from Cheshire) napisał
>Hmmm z reklamy wywnioskowalem ze to znow kolejna polska
>produkcja ktorej jedyna zaleta jest obsada doskonalych
>aktorow marnujacych swoje zdolnosci... Czyzby bylo inaczej?
jest inaczej; p
nareszcie :)
ale krytykanci szybko sie znajda bo niektorym bedzie trudno uwierzyc ze wyszlo wkoncu cos dobrego i beda szukac dziury w calym... :/ -
Zuzia
-
magdusiek
Film jest faktycznie świetny, tak samo zreszta jak sztuka. Gorąco polecam. -
Anonim
świeżo po .
spełniły się moje oczekiwania .
cały.calutki.calusieńki film się śmiałam .
i nie tylko ja.
cała sala.
RE WE LA CJA
po prostu świetna gra aktorów . z cała pewnością można ich nazwać młodym pokoleniam wybitnych aktorów .
polska komedia . polska DOBRA i SMIESZNA komedia .
wreszcie !
gratulacje . !
-
Anonim
SUPER; ) te odzywki, aktorska gra - SWIETNIE :) dawno sie tak nie smialam; ) -
Anonim
JESTEM POD WRAZENIEM!!
jak na razie same pozytywne opinie. Odkad czytam wypowiedzi internautow na temat filmow to srednio po trzech postach znajduje sie krytykant, a tu wszyscy jednoglosnie chwala:) jak tylko bede mial chwile to sie wybiore. Sztuka mnie zachwycila,wiec podejrzewam ze bede mial takie samo zdanie na temat filmu