Film [12750]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...ten film po prostu trzeba obejrzec
    zapiera dech w piersiach...
    powoduje ze lzy same naplywaja i splywaja po policzkach...

goraco polecam
  • Anonim

To był drugi film z ostatnich 16 jakie obejrzałam na których się wzruszyłam
    Znieczulica
  • Anonim

obejzalem-i moim zdaniem bardzo slabo
    po co hiszpanie robia holywoodzkie kino?albo proboja robic-pseudo wyciskacz lez
    zdjecia niezle
    no i pani adwokat-zakochalem sie
    to jednak nie wystarczy zeby bylo swietnie
    mialo byc super a jest w pozadku
    szkoda
  • Anonim

skad pomysl ze to pseudo wyciskacz lez??
  • Sylwia .

Byłam dzisiaj na tym filmie.Siedziałam wtulona w kurtkę i płakałam.Nie zapomnę go.
  • Anonim

bo proboja a nie wychodzi-ale to moje subiektywne uczucia-wiec w razie gdybym walnol gafe wedlug was to prosze o nie zucanie miesem-dziekuje
  • Anonim

ależ każdy ma prawo do wypowiadania własnych opinii i nikt tu nie będzie niczym rzucał :)
    na mnie ten film po prostu zrobił ogromne wrażenie i nie wiem jak się mógł nie podobać...

pozdrawiam
  • gusgus

film jest w typowym hiszpanskim stylu
    nie wyciska łez poprostu wzrusza i to nie raz ale praktycznie przez caly film
    wychodzac z kina zastanawialam sie czy postapilabym tak jak bohater czy moze stchurzylabym jak Julia
    trudny trudny trudny
    ale warto bylo obejrzec...
  • wrzos

ciacho, nie rzuce miesem, raczej zgodze sie z Twoim zdaniem. pani prawnik - rewelacyjna, ale cały film infantylny. poza tym to juz było (Czyt. inwazja...) chcieli zrobic więcej. okej, ale bez przekonania. przez takie filmy mój światopogląd odnośnie filozofii smierci zostaje skołowany.
  • wrzos

oczywiście nie odradzam obejrzeć.
    warto, choćby dla sceny latania

;)
  • Anonim

aż się w glowie kręci...
  • Sylwia .

warto
    warto

warto !
  • Anonim

Wczoraj obejrzałam... dobry film, daje do myślenia. Czym tak naprawdę jest ŻYCIE? Czym tak nprawdę jest MIŁOŚĆ?
    No i się popłakałam...
  • DzEnTeLmAn

dobry film ! rewelacyjna muzyka !! :) warto obejrzec !
  • Anonim

muzyka rewelacyjna, to prawda :) i tak mi się jeszcze przypomniało- krajobraz. Hiszpania zawsze mi się kojarzyła z upalnym krajem... a tu- zupełnie co innego...
  • padusia

mnie jakos nie powalil ten film... slyszalam dobre recenzje ale mi jakos nie przypadl do gustu..
  • Asieńka

A ja bardzo lubie ten film... chociażby za przepiękne zdjęcia i cudowna muzyke... ścieżka dźwiękowa jest boska... Szczerze powiem, ze hiszpańskojęzyczne kino wole w takim wydaniu niz np w wydaniu Almodovara... przejadło mi sie to totalnie
  • Anonim

a ja się wzruszyłam na tym filmie i juz!
  • Komos

Rewelacyjny film z doskonałą muzyką i grą aktorską.

Osoby kiedykolwiek postawione w sytuacji któregokolwiek z familiantów głównego bohatera po prostu się nim zachwycą, co nie znaczy, że dla pozostałych będzie bezwartościowy. Wręcz przeciwnie. Absolutnie film z półki: MUST SEE IT !! !! !!
  • Klima

scena latania jest piekna. ogladalam pokaz przedpremierowy na ktorym byl operator mocno posuniety wiekowo i przy tej scenie cala sala bila mu brawo...
  • 1
  • 2
| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)