- 1
- 2
-
Anonim
...ten film po prostu trzeba obejrzec
zapiera dech w piersiach...
powoduje ze lzy same naplywaja i splywaja po policzkach...
goraco polecam -
Anonim
To był drugi film z ostatnich 16 jakie obejrzałam na których się wzruszyłam
Znieczulica -
Anonim
obejzalem-i moim zdaniem bardzo slabo
po co hiszpanie robia holywoodzkie kino?albo proboja robic-pseudo wyciskacz lez
zdjecia niezle
no i pani adwokat-zakochalem sie
to jednak nie wystarczy zeby bylo swietnie
mialo byc super a jest w pozadku
szkoda -
Anonim
-
-
Sylwia .
Byłam dzisiaj na tym filmie.Siedziałam wtulona w kurtkę i płakałam.Nie zapomnę go. -
Anonim
bo proboja a nie wychodzi-ale to moje subiektywne uczucia-wiec w razie gdybym walnol gafe wedlug was to prosze o nie zucanie miesem-dziekuje -
Anonim
ależ każdy ma prawo do wypowiadania własnych opinii i nikt tu nie będzie niczym rzucał :)
na mnie ten film po prostu zrobił ogromne wrażenie i nie wiem jak się mógł nie podobać...
pozdrawiam -
gusgus
film jest w typowym hiszpanskim stylu
nie wyciska łez poprostu wzrusza i to nie raz ale praktycznie przez caly film
wychodzac z kina zastanawialam sie czy postapilabym tak jak bohater czy moze stchurzylabym jak Julia
trudny trudny trudny
ale warto bylo obejrzec... -
wrzos
ciacho, nie rzuce miesem, raczej zgodze sie z Twoim zdaniem. pani prawnik - rewelacyjna, ale cały film infantylny. poza tym to juz było (Czyt. inwazja...) chcieli zrobic więcej. okej, ale bez przekonania. przez takie filmy mój światopogląd odnośnie filozofii smierci zostaje skołowany. -
wrzos
-
Anonim
-
Sylwia .
-
Anonim
Wczoraj obejrzałam... dobry film, daje do myślenia. Czym tak naprawdę jest ŻYCIE? Czym tak nprawdę jest MIŁOŚĆ?
No i się popłakałam... -
DzEnTeLmAn
-
Anonim
muzyka rewelacyjna, to prawda :) i tak mi się jeszcze przypomniało- krajobraz. Hiszpania zawsze mi się kojarzyła z upalnym krajem... a tu- zupełnie co innego... -
padusia
mnie jakos nie powalil ten film... slyszalam dobre recenzje ale mi jakos nie przypadl do gustu.. -
Asieńka
A ja bardzo lubie ten film... chociażby za przepiękne zdjęcia i cudowna muzyke... ścieżka dźwiękowa jest boska... Szczerze powiem, ze hiszpańskojęzyczne kino wole w takim wydaniu niz np w wydaniu Almodovara... przejadło mi sie to totalnie -
Anonim
-
Komos
Rewelacyjny film z doskonałą muzyką i grą aktorską.
Osoby kiedykolwiek postawione w sytuacji któregokolwiek z familiantów głównego bohatera po prostu się nim zachwycą, co nie znaczy, że dla pozostałych będzie bezwartościowy. Wręcz przeciwnie. Absolutnie film z półki: MUST SEE IT !! !! !! -
Klima
scena latania jest piekna. ogladalam pokaz przedpremierowy na ktorym byl operator mocno posuniety wiekowo i przy tej scenie cala sala bila mu brawo...
- 1
- 2