-
agatka.
-
Thousen' boys can never rich U
nie to chyba mała pomyłka to juz było nudne zagrali razem jako "zestaw idealny" w Bezsennosc w Seatle ale slejenie do Masz wiadomosc okazało sie kiepskim pomysłem:) uwielbiam Meg -
Anonim
a ja ten film mimo wszystko lubie :) wiem, szczegolnie ambitny moze on nie jest, zycia mojego bardzo nie zmienil, ale przyjemnie jest obejrzec Toma Hanksa i Meg Ryan razem :) -
agatka.
-
-
Pani-Ka
-
Henoch
Bezsenność ! Masz Wiadomość to taśmowa produkcja! A ta nie może być dobra. Komedie romantyczne za bardzo się uschematowiły. -
Hela
Mnie tam nie przeszkadza, lubię ten film=>Tak, nie jest ambitny, ale przyjemny.Znam dużo gorsze, chyba jak wszyscy<=P -
})i({ G })i({
-
Henoch
Niektóre są dobre, ale przecież tracą na wiarygodności. Człowiek siedzi i myśli "ja już to gdzieś widziałem". -
Hela
Igraszki losu, Ja cię kocham a ty śpisz, Miss Agent..itp. no ja nigdy nie mówiłam, że głęboka jestem.=) Wychodzę z założenia, że oglądanie powinno mi sprawiać przyjemność i nie muszą być wcale górnolotne te filmy. Bo ja np nie cierpię "bad endów", jest ich za dużo w życiu zeby jeszcze w filmach się nimi katować<=P -
.: Gekrepten :.
-
agressst
Wszystkie komedie romantyczne są do siebie podobne, nie mają specjalnej głębi ani nic z tych rzeczy, ale mimo to je lubię; P Masz wiadomość jest suuuper :) -
Henoch
-
Hela
Ten film, jest niezły, musze pznać<=) Ale ja i tak kocham takie filmy jak:"ask any women","deszczową piosenkę", "Victor, victoria", "żucamy kotwicę"(czy jakoś tak)...to klasyka, romantycznych fimów<=) -
Yanorave
mysle ze Hanks zagral tam dla:
a. pieniedzy
b. reklaksu
dla mnie to taki film ktory moge ogladac kilka razy, bo niczego nie zapamietuje ... ale poniewaz wszyscy sie caly czas usmiechaja i jest happy end to milo sie oglada -
Henoch
Taak... Kojarzy mi się z filmami puszczanymi w zakładach dla obłąkanych... Ludziska patrzą, ślinią się, i i tak nic nie widzą... -
Hela
Ale pomyśl jacy zrelaksowani są!
Każdy powinien się czasem "poślinić" przed tv>=) -
dezinte
-
ol.
ja uwielbiam ten film!
zawsze poprawia mi humor. a "zawsze" poniewaz mam kasetke w domu to tak raz na miesiac go so obejze:) -
Julka