Film [12750]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agatka.

~to byla komendia...
  • Thousen' boys can never rich U

nie to chyba mała pomyłka to juz było nudne zagrali razem jako "zestaw idealny" w Bezsennosc w Seatle ale slejenie do Masz wiadomosc okazało sie kiepskim pomysłem:) uwielbiam Meg
  • Anonim

a ja ten film mimo wszystko lubie :) wiem, szczegolnie ambitny moze on nie jest, zycia mojego bardzo nie zmienil, ale przyjemnie jest obejrzec Toma Hanksa i Meg Ryan razem :)
  • agatka.

oj ja uwielbiam ten film; ]
  • Pani-Ka

Meg Ryan rulesss :-) film z nią nie może być kiepski :-)
  • Henoch

Bezsenność ! Masz Wiadomość to taśmowa produkcja! A ta nie może być dobra. Komedie romantyczne za bardzo się uschematowiły.
  • Hela

Mnie tam nie przeszkadza, lubię ten film=>Tak, nie jest ambitny, ale przyjemny.Znam dużo gorsze, chyba jak wszyscy<=P
  • })i({ G })i({

ja tez lubie takie filmy:)
  • Henoch

Niektóre są dobre, ale przecież tracą na wiarygodności. Człowiek siedzi i myśli "ja już to gdzieś widziałem".
  • Hela

Igraszki losu, Ja cię kocham a ty śpisz, Miss Agent..itp. no ja nigdy nie mówiłam, że głęboka jestem.=) Wychodzę z założenia, że oglądanie powinno mi sprawiać przyjemność i nie muszą być wcale górnolotne te filmy. Bo ja np nie cierpię "bad endów", jest ich za dużo w życiu zeby jeszcze w filmach się nimi katować<=P
  • .: Gekrepten :.

Ja uwielbiam chyba wszystkie filmy z Meg..
  • agressst

Wszystkie komedie romantyczne są do siebie podobne, nie mają specjalnej głębi ani nic z tych rzeczy, ale mimo to je lubię; P Masz wiadomość jest suuuper :)
  • Henoch

Ja już wolę Pretty Woman.
  • Hela

Ten film, jest niezły, musze pznać<=) Ale ja i tak kocham takie filmy jak:"ask any women","deszczową piosenkę", "Victor, victoria", "żucamy kotwicę"(czy jakoś tak)...to klasyka, romantycznych fimów<=)
  • Yanorave

mysle ze Hanks zagral tam dla:
    a. pieniedzy
    b. reklaksu
    dla mnie to taki film ktory moge ogladac kilka razy, bo niczego nie zapamietuje ... ale poniewaz wszyscy sie caly czas usmiechaja i jest happy end to milo sie oglada
  • Henoch

Taak... Kojarzy mi się z filmami puszczanymi w zakładach dla obłąkanych... Ludziska patrzą, ślinią się, i i tak nic nie widzą...
  • Hela

Ale pomyśl jacy zrelaksowani są!
    Każdy powinien się czasem "poślinić" przed tv>=)
  • dezinte

wyjatkowo marny film
  • ol.

ja uwielbiam ten film!
    zawsze poprawia mi humor. a "zawsze" poniewaz mam kasetke w domu to tak raz na miesiac go so obejze:)
  • Julka

uwielbiam ten film, poprawia mi nastrój
| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)