-
Venomous In Sounds
Współnie z Edim, ruszamy z filmem pt "Rano Nigdy Nie Nadejdzie" . Ciężką pracą i wysiłkami , błaganiami itp.. udało się. Kamera 16mm- moje marzenie, jescze nie została stestowana z powodu braku taśm - chwilowego. Jestem spod Warszawy. Czy ktos wie, gdzie można najbliżej zakupić takie taśmy?
I jeszcze jedno. Co proponujecie gronowicze do ujęć w nocy(las). Mamy halogeny, ale czy nie lepiej zamówić, takie z niebieską poświatą? takie umieszczając gdzieś w oddali dają efekt pełni. Pozdrawiam i prosze o pomoc, może ktoś napisze, jak nie to i tak skołujemy, ale po dłuższym czasie. ( damn - do Łodzi to ja nie mam zamiaru jeszcze uderzać :/) -
(ihm)
halogen też jest dobry, tylko potrzebujescie odpowiednie filtry....
Gratuluje zdobycia kamery, film można czasami kupić na giełdach fotograficznych -
Venomous In Sounds
thx. tylko ja wątpię żebym tam się pojawił. słyszałem że ceny taśm wachcją się w granicach od 200-400 pln za sztukę. nie wiem czy to prawda. jeśli wszystko będzie jasne to napisze, można nawiązać współpracę.jeśli sprawa taśm zostanie załatwiona, to czas na kołowanie radiowozów itp.. nie mogę powiedzieć. wszystko jest w scenariusze.. powiem tylko - jestem wniebowzięty że mamy do dyspozycji kamerę 16mm :) życzę wszystkim tego samego