-
-
-
tadzio
-
-
-
Kilan vel. Barça_Amo
-
Kilan vel. Barça_Amo
-
-
tadzio
co zrobic zeby w menedzerskim miec dostep od razu do wszystkich druzyn? -
B.M.
jest taki prosty trick:
jeśli chcesz na początku wziąć np. Barcelonę to wchodzisz w <składy> i zdejmujesz najlepszych zawodników żeby mieć mało gwiazdek. Potem robisz nowego menadżera i już możesz brać np. dwugwiazdkową Barcelonę:D Później wstawiasz najlepszych z ławki i masz 4,5 gwiazdek. -
-
Tomasz
ja w zasadzie już wyjaśniłem swój problem...nazywał się on MX...GeForce MX... i przez te 2 ostatnie literki mi fifa nie działa...cóż...jutro o 7 pobudka i drałuję po nową kartę; p szkoda 200zł, ale cóż...uzależnienia zawsze dużo kasy pochłaniają; p -
tadzio
nie mi sie pomylilo
chodzi mi o 08
juz wiem
po prostu nic nie trzeba robic -
Kilan vel. Barça_Amo
-
Tomasz
nom...troszkę instalka trwała...kartę 256mb mam i wszystko super śmiga na kompie...ofc...fifa ni ch*** nie chce ruszyć; p przejrzałem fora i coś mi sięwydaję, że jak procka nie dokupię to se nie pogram...ehh...szkoda tylko że procek i pewnie główna TROCHĘ kosztują; / -
Kilan vel. Barça_Amo
ja kompa nowego złożyklem w styczniu....wydalem trochę grosza i nie ma opcji ,zeby nie poszlo....
mogę z kimś przez szeregowe zagrasć.... numer gg w profilu
pozdro. -
Tomasz
ja po głębszej analizie stwierdzam, ze musze nowego kompa kupić; p jak muszę mieć nowego procka...jak procek to i płyta główna...wtedy i nowy ram...jak wszystko nowe to zasilacz nie pociagnie więc...cały nowy komp...poczekam jednak do stycznia...ceny spadną...a narazie to w fifę będe mógł pograć w kafejkach... -
John
-
Anonim
Niestety nie. Ale jest Wisla Plock, Polonia Warszawa, Gornik Leczna i chyba jeszcze jakies polskie kluby z drugiej ligi w Reszcie Swiata. -
Piotrek.
i nie tylko z II ligi bo z IV tez sa :P
bo przeciez Pogoń Szczecin jest juz w IV lidze :) -
Piotrek.
>
jak zrobic podcinke w FIFA 08?! q+d już nie działa?!
zeby zlobowac bramkarza teraz trzaba nacisnac z+d
no Q+D to jest plasowany strzal
a i mam pytanie
czemu nie moge sie zalogowac zeby grac w ligach interaktywnych???!!!!!
jak tylko chce wlaczyc te ligi od razu musze sie logowac od poczatku i pisze mi zebym sprawdzil parametry
a wszystko jest WPORZADKU!!