- 1
- 2
-
Spiderschwein
-
pchełek
-
pchełek
a w ogole to miales dzis te fiskalne kryteria zbieznosci skserowac,ale nie chciales to niepotrzebnie dzwigalam wrr.. -
Spiderschwein
jutro się spotkamy o 12.00 na Matematyce Finansowej to sobie skseruje :D...mam nadzieje że będziesz :D
Wybacz po tym prawie było we mnie tyle emocji ze nie miałem głowy do myślenia...
m.flanek@wp.pl
wyslij co masz prosze :) -
-
Kama
-
vvojtex
-
Anonim
-
Spiderschwein
-
pchełek
ludki,ale ja nie mam skanera... a nie chce mi sie tego przepisywac,bo duzo.
a co do jutra to sie michal nie spotkamy,bo ja zaliczylam matme finansowa i po co mam tam isc?z reszta mam inne,pilne zajecie,jakbym zmienila zdanie i byla w okolicy to dam znac... -
pchełek
a..zapomnialabym,kamila to kserowala,wiec chyba ma(tak mi sie przynajmniej zdaje),jak ja poprosisz to c przyniesie,bo chyba jutro przychodzi(testy tez ma) na priv dam ci jej numer i sobie zalatw... -
Kama
-
pchełek
-
Kama
-
pchełek
zapytajxcie o testy kamile 007 czy jak ona tam sie na gronie zwie,ona chyba cos ma,a mowila ze w ogole jest ponad10 -
Anonim
ja mam skserwane więc nie wrzuce :) Próbowałem włożyć te kartki przez napęd, ale coś ich nie chciało wciągnąć i zawiesić na necie... Tak że sorry, ale chyba napęd mi sie popsuł. Próbowałem też to puścić przez wentylatorek, ale on był wręcz agresywny i zamiast wciągnąć te kartki to on je wręcz odpychał. Obecnie próbuje zeskanować te kartki oczami, póżniej podepne się do USB i wrzuce to wszystko do Worda. Taki mam plan, ale czy sie powiedzie to nie moge zagwarantować. -
C4MIL
A w stacje dyskietek próbowaleś :P Wez kartki na jutro jak bedziesz to sobie xero zrobie. -
Kama
-
Anonim
-
Kama
co najwyzej piwo lub jego rownowartosc;)
te testy nie sa warte 20:)
zwlaszcza ze od 20stu minut juz cos mam na kompie od kasi wilk -
Anonim
to od niej to pic na wode fotomontaż. Ja mam lepsiejsze nie jakieś zmyślane. Wysie tymi browarkami nie wypłacicie :P
- 1
- 2