FiB Akademia L. Koźmińskiego [447]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Spiderschwein

Czy ktoś ma jakieś testy? albo wie skąd je wziąć?
  • pchełek

mam2
  • pchełek

a w ogole to miales dzis te fiskalne kryteria zbieznosci skserowac,ale nie chciales to niepotrzebnie dzwigalam wrr..
  • Spiderschwein

jutro się spotkamy o 12.00 na Matematyce Finansowej to sobie skseruje :D...mam nadzieje że będziesz :D

Wybacz po tym prawie było we mnie tyle emocji ze nie miałem głowy do myślenia...

m.flanek@wp.pl

wyslij co masz prosze :)
  • Kama

mnie tez;)
    kamihaska@tlen.pl
  • vvojtex

Ja też poproszę! vvojtex@poczta.onet.pl
  • Anonim

wrzućcie i mnie konrad2e@op.pl bo nie wiem czy wszystkie mam
  • Spiderschwein

Konrad to wyślij te które masz :D
  • pchełek

ludki,ale ja nie mam skanera... a nie chce mi sie tego przepisywac,bo duzo.
    a co do jutra to sie michal nie spotkamy,bo ja zaliczylam matme finansowa i po co mam tam isc?z reszta mam inne,pilne zajecie,jakbym zmienila zdanie i byla w okolicy to dam znac...
  • pchełek

a..zapomnialabym,kamila to kserowala,wiec chyba ma(tak mi sie przynajmniej zdaje),jak ja poprosisz to c przyniesie,bo chyba jutro przychodzi(testy tez ma) na priv dam ci jej numer i sobie zalatw...
  • Kama

ania a to sa wszystkie ktore istnieja??? myslalam ze nie...
  • pchełek

nie,ja mam tlyko 2 a ponoc jest duzo wiecej
  • Kama

konrad..wyslij mi prosze to co masz
    kamihaska@tlen.pl
  • pchełek

zapytajxcie o testy kamile 007 czy jak ona tam sie na gronie zwie,ona chyba cos ma,a mowila ze w ogole jest ponad10
  • Anonim

ja mam skserwane więc nie wrzuce :) Próbowałem włożyć te kartki przez napęd, ale coś ich nie chciało wciągnąć i zawiesić na necie... Tak że sorry, ale chyba napęd mi sie popsuł. Próbowałem też to puścić przez wentylatorek, ale on był wręcz agresywny i zamiast wciągnąć te kartki to on je wręcz odpychał. Obecnie próbuje zeskanować te kartki oczami, póżniej podepne się do USB i wrzuce to wszystko do Worda. Taki mam plan, ale czy sie powiedzie to nie moge zagwarantować.
  • C4MIL

A w stacje dyskietek próbowaleś :P Wez kartki na jutro jak bedziesz to sobie xero zrobie.
  • Kama

no wlasnie
    ja tez sobie zreobie ksero
  • Anonim

po 20 zł od osoby

a w stacje dyskietek nie próbowałem bo nie mam
  • Kama

co najwyzej piwo lub jego rownowartosc;)
    te testy nie sa warte 20:)
    zwlaszcza ze od 20stu minut juz cos mam na kompie od kasi wilk
  • Anonim

to od niej to pic na wode fotomontaż. Ja mam lepsiejsze nie jakieś zmyślane. Wysie tymi browarkami nie wypłacicie :P
  • 1
  • 2
| |

elitarny kierunek elitarnej uczelni; )

Akademia Leona Koźmińskiego

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)