Fiaty 126 P [150]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

siemanko! mam kaszlaka do sprzedania bo mi prawko zabrali... rocznik 1980 ale składany w 1999r. buda od FL, środek pół elegant pół FL... na chodzie, OC do 24.11.2005r PRZEGLĄD 25.11.2005r. interesuje mnie cena ok 850zł bo musze grzywne zapłacić :/
  • Anonim

jakies fotki?? gdzie mozna go zobaczyc?
  • Anonim

można go zobaczy na Woli a jeśli chodzi o fotki to moge wysłać na maila
  • Anonim

calkiem ladny:)
    to sa alu czy kolpaki?
    Ile to malenstwo przelecialo?
    kiedy byl lakierowany?
  • Anonim

kołpaki. kupiłem go w listopadzie od kumpla i on wymieniał linke od prędkościomierza i założył jakąś która nie pasuje więc nie wiem jaki ma dokładnie przebieg ale na szafie jest koło 70 000km... jeżeli chodzi o lakier to też nie wiem. w każdym razie autko jest na chodzie i pali elegancko. kupiłem je do pracy w tele pizzy a pod koniec stycznia mi zabrali prawko więc praktycznie od lutego nim nie jeżdże i stoi na parkingu.... aprzedaje bo mi jest narazie nie potrzebne a po za tym musze zapłacić grzywne..
  • Anonim

sprzedam kaszlaka! składak 1995 rok, tylne nadkola do roboty, silnik ok., podłoga i progi nowe, nowe fotele- "pilotki"
    3 nowe zimówki i para drzwi w komplecie-bo orginały rdzewieją :)
    cena 1500zł bo kasa pilnie potrzebna.
  • Anonim

Hahaha no to i ja dodam swoje ogloszenie :)
    Sprzedam bude <stan sredni --> z silnikiem stan bdb za 200 zeta :]
  • Anonim

kurcze kasa potrzebna...
    sprzedam go za 1000zł !
  • Anonim

Wstaw go na allegro !
    Tam powinnas go sprzedac bez wiekszych problemow :)
  • Grono.Net

• Anonim

Kaska co jak co, ale fotele masz w nim fajne :D
    P.S. A ogloszenie z otomoto - automatycznie dodaje do allegro ? :>
    P.S.2 - Proponowal bym zamazac rejestracje :P
  • Grono.Net

a fotele mam bardzo wygodne :) bardzo bardzo :D
    w otoMoto kosztuje złotówke netto i wyskakuje miedzy innymi na allegro :)
    a co z rejestracja moga mi zrobić ?
    hehehe, na ulicy tez wszystkim ją pokazuje :P
  • Anonim

Jimmy dzięks
  • Anonim

jeżeli już macie dawać to nie do allegro tylko do otomoto bo taniej... w allegro sobie krzyczą 15zł za wystawienie i 79zł za sprzedanie auta... więc się nie opłaca!!!!
  • Anonim

dobrze wiedzieć, ale chyba zrezygnuję... nie mam juz sił, a tak się starałam...
    Pozdrawiam chłopcy; )
  • Anonim

Tak oplaty za allegro sa, ale to sie konczy aukcje przed czasem i nie ma oplat :P
  • Anonim

jak się kończy aukcje przed czasem to i tak doliczają Ci 15zł za wystawienie.... wiem bo sam wystawiałem i zakończyłem przed końcem. nie zwrócą tego bo wystawiałeś u nich a to kosztuje 15zł. możesz wystawić ponownie jeśli nie sprzedałeś wtedy już następnych 15zł nie doliczą
  • Anonim

Aha no to sorka, nie wiedzialem do konca jak to jest. Ja wystawilem swojego - i byl do konca aukcji i mi jakas kase naliczyli :[
  • Grono.Net

Sprzedałam, smutno mi :(
  • Anonim

Kasia nie smutaj sie <głaszcze>; )
  • 1
  • 2
| |

Czy ktoś jeszcze jeździ zapomnianymi już nieco "maluchami"? Wpisujcie się jeśli jesteście...

Fotki

Miejsca grona (0)