- 1
- 2
-
Anonim
siemanko! mam kaszlaka do sprzedania bo mi prawko zabrali... rocznik 1980 ale składany w 1999r. buda od FL, środek pół elegant pół FL... na chodzie, OC do 24.11.2005r PRZEGLĄD 25.11.2005r. interesuje mnie cena ok 850zł bo musze grzywne zapłacić :/ -
Anonim
-
Anonim
można go zobaczy na Woli a jeśli chodzi o fotki to moge wysłać na maila -
Anonim
calkiem ladny:)
to sa alu czy kolpaki?
Ile to malenstwo przelecialo?
kiedy byl lakierowany? -
-
Anonim
kołpaki. kupiłem go w listopadzie od kumpla i on wymieniał linke od prędkościomierza i założył jakąś która nie pasuje więc nie wiem jaki ma dokładnie przebieg ale na szafie jest koło 70 000km... jeżeli chodzi o lakier to też nie wiem. w każdym razie autko jest na chodzie i pali elegancko. kupiłem je do pracy w tele pizzy a pod koniec stycznia mi zabrali prawko więc praktycznie od lutego nim nie jeżdże i stoi na parkingu.... aprzedaje bo mi jest narazie nie potrzebne a po za tym musze zapłacić grzywne.. -
Anonim
sprzedam kaszlaka! składak 1995 rok, tylne nadkola do roboty, silnik ok., podłoga i progi nowe, nowe fotele- "pilotki"
3 nowe zimówki i para drzwi w komplecie-bo orginały rdzewieją :)
cena 1500zł bo kasa pilnie potrzebna. -
Anonim
Hahaha no to i ja dodam swoje ogloszenie :)
Sprzedam bude <stan sredni --> z silnikiem stan bdb za 200 zeta :] -
Anonim
-
Anonim
Wstaw go na allegro !
Tam powinnas go sprzedac bez wiekszych problemow :) -
Grono.Net
-
Anonim
Kaska co jak co, ale fotele masz w nim fajne :D
P.S. A ogloszenie z otomoto - automatycznie dodaje do allegro ? :>
P.S.2 - Proponowal bym zamazac rejestracje :P -
Grono.Net
a fotele mam bardzo wygodne :) bardzo bardzo :D
w otoMoto kosztuje złotówke netto i wyskakuje miedzy innymi na allegro :)
a co z rejestracja moga mi zrobić ?
hehehe, na ulicy tez wszystkim ją pokazuje :P -
Anonim
-
Anonim
jeżeli już macie dawać to nie do allegro tylko do otomoto bo taniej... w allegro sobie krzyczą 15zł za wystawienie i 79zł za sprzedanie auta... więc się nie opłaca!!!! -
Anonim
dobrze wiedzieć, ale chyba zrezygnuję... nie mam juz sił, a tak się starałam...
Pozdrawiam chłopcy; ) -
Anonim
Tak oplaty za allegro sa, ale to sie konczy aukcje przed czasem i nie ma oplat :P -
Anonim
jak się kończy aukcje przed czasem to i tak doliczają Ci 15zł za wystawienie.... wiem bo sam wystawiałem i zakończyłem przed końcem. nie zwrócą tego bo wystawiałeś u nich a to kosztuje 15zł. możesz wystawić ponownie jeśli nie sprzedałeś wtedy już następnych 15zł nie doliczą -
Anonim
Aha no to sorka, nie wiedzialem do konca jak to jest. Ja wystawilem swojego - i byl do konca aukcji i mi jakas kase naliczyli :[ -
Grono.Net
-
Anonim
- 1
- 2