Ferrari [433]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zapraaszam sympatykow !
  • Anonim

haha no to nwidze sam tu jestem :|
  • Melchior Rodriguez

No dobsz... to ja Cie wespre - nie wiem czy to '86, ale Testarossa to jest napewno!

http://img86.echo.cx/img86/1466/114...
  • Anonim

no jest :0
  • Anonim

sympatyk sie zglasza! z tego co sie orientuje uzywana testarosse kupi sie juz za 120 000 zl. (rocznik np '90) cena atrakcyjna - w koncu kupujemy ferrrrari; ]

tylko gdzie tym pojezdzic u nas :/
  • Melchior Rodriguez

Jak da sie jezdzic Enzo to i Testarossa sie da.
  • Tricky Kid

Nie jest to raczej rocznik 1986 [do połowy 1987 Testarossa nie miały montowane prawego lusterka], ale napewno jest to prawdziwa Testa pełną gębą :-)
  • Melchior Rodriguez

Mozliwe.. chociaz czytalem, ze niektorzy wlasciciele prawe lusterko poprodukcyjnie sobie montowali. Zauwaz, ze ten egzemplarz ma kola na jedna centralna srube, a takie montowali do (z tego co wiem) polowy 1988r - wiec nie powinno byc starsze.

Dziwi mnie tylko jedno - na innym zdjeciu widac, ze ta Testarossa ma male okragle kierunkowskazy po boku - co wyklucza, ze to jest wersja amerykanska. Z tylu ma jednak duzy zderzak - jak wersje do USA. Nie ma tez 3ego swiatla stopu... wszystko to pasuje do konfiuracji na rynek japonski. Ale wtedy byla by z kierownica po prawej stronie, a na innym zdjeciu widac, ze ma po lewej! Hmm...
  • Melchior Rodriguez

Mozliwe.. chociaz czytalem, ze niektorzy wlasciciele prawe lusterko poprodukcyjnie sobie montowali. Zauwaz, ze ten egzemplarz ma kola na jedna centralna srube, a takie montowali do (z tego co wiem) polowy 1988r - wiec nie powinno byc starsze.

Dziwi mnie tylko jedno - na innym zdjeciu widac, ze ta Testarossa ma male okragle kierunkowskazy po boku - co wyklucza, ze to jest wersja amerykanska. Z tylu ma jednak duzy zderzak - jak wersje do USA. Nie ma tez 3ego swiatla stopu... wszystko to pasuje do konfiuracji na rynek japonski. Ale wtedy byla by z kierownica po prawej stronie, a na innym zdjeciu widac, ze ma po lewej! Hmm...
  • Tricky Kid

Duży tylny zderzak, brak amerykańskich obrysówek - to faktycznie może wskazywać na jakąś egzotyczną wersję, np na Japonię. Stary wzór felg - model przed drugą połową 1988. Lusterko montowane w rogu szyby zamiast na słupku A - model po roku 1986. Jeśli uznać, że nie jest to egzemplarz kombinowany po wyjściu z fabryki, to przedzial lat produkcji zawęża się do kilkunastu miesięcy w latach 87-88.
  • Wiola

nie pogardziłabym ... eh
  • Vi

Kurcze jak ja chciałaym mieć taką brykę......ehh
  • Anonim

kurcze.... ja to chciałbym obojętnie jakie ferrari mieć... Ostatnio zainteresowaly mnie 250 GT z lat 70'
| |

Miejsce dla wszystkich miłośników super sportowych samochodów Ferrari.

Fotki

Miejsca grona (0)