Feminism Witchcraft [684]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • katt crimea

wyjatki z jasy:

"(..)rozejrzyj się. Jesteś wojownikiem w przegranej sprawie. Żadna z kobiet (..) obecnych na tamtym forum, ani też prawdopodobnie żadna w "naszym" otoczeniu, nie ma tak silnej osobowości, by ostatecznie życie jej nie zjadło. Mylę się? "

"(..)ostatecznie i tak przyjmiecie wyznaczone przez byt role, a Wasz feminizm, drogie Panie, rozpadnie się w pył!"

"(..)bezczelność i siła osobowości sprawią, że zostanie wyróżniona - zemrze w samotności"

............................

no i co Wy na to?
  • Jasa (druk cyfrowy)

To ostatnie jest o Alq.

A co do reszty... Ha!
    Żadna opinia nie zmieni przyszłości. Naprawde tak sądzę!

Przyznam też Alq, że o ile nie obca mi manipulacja, to i tak przed Tobą chylę czoło! :)
  • Jasa (druk cyfrowy)

Problem z kobietami polega na tym, że prawda i użyteczność twierdzeń odgrywają w Waszym życiu rolę poboczną. Dla Was liczy się tylko myślenie życzeniowe: "to" powinno być prawdą, a "to" powinno być użyteczne. Dlatego częstym elementem życia kobiety jest klęska i poczucie krzywdy.
  • Jasa (druk cyfrowy)

Naprawdę chcę powiedzieć "PA", ale weźcie ode mnie moja uwielbioną Alq!
  • Marta

Pan sobie jawnie bimba, proszę Pana.
  • magic vortex

""(..)rozejrzyj się. Jesteś wojownikiem w przegranej sprawie. Żadna z kobiet (..) obecnych na tamtym forum, ani też prawdopodobnie żadna w "naszym" otoczeniu, nie ma tak silnej osobowości, by ostatecznie życie jej nie zjadło. Mylę się? " "

ale co ma życie jej zjeść? poczucie niezależności, odrebności, wartości? o co w ogóle chodzi? babka chce sama na siebie zarabia i sama o osobie decydować, co tu życie ma zjadać?

""(..)ostatecznie i tak przyjmiecie wyznaczone przez byt role, a Wasz feminizm, drogie Panie, rozpadnie się w pył!" "

przez byt... hehhehehe tradycja, społeczeństwo, kultura... jaki byt? :D a i jesteś nie na czasie, feminizm nie był małym płomykiem który od razu zgasł, od dawna już kwitnie i jakoś sie rozwija, nadal twierdze żę mylisz feminizm z pseudofeminizmem

""(..)bezczelność i siła osobowości sprawią, że zostanie wyróżniona - zemrze w samotności" "

dlaczego? bo faceci bedą ją omijać łukiem? na początek powiem na swoim przykładzie żę Alq jak na razie nie powiedziała niczego co by mnie odstraszyło od niej jako faceta, (może nieuwaznie czytam :P) i nie każdy facet marzy o uległej posłusznej kurze domowej która zawsze bedzie na zawołanie :P co to silna kobieta ma sobie chłopa nie znaleźć? bzdura :D

"Żadna opinia nie zmieni przyszłości. Naprawde tak sądzę! "

zależy czyja opinia, to już gadka w stylu "czy jeden człowiek możę zmienić bieg historii", wyobraź sobie że hitler jednak lubił żydów :P

"Problem z kobietami polega na tym, że prawda i użyteczność twierdzeń odgrywają w Waszym życiu rolę poboczną. Dla Was liczy się tylko myślenie życzeniowe: "to" powinno być prawdą, a "to" powinno być użyteczne. Dlatego częstym elementem życia kobiety jest klęska i poczucie krzywdy."

hahahhahahahahahhaahaha
  • ewa konstancja

"(..)ostatecznie i tak przyjmiecie wyznaczone przez byt role, a Wasz feminizm, drogie Panie, rozpadnie się w pył!"

czyli wg Ciebie świat w sensie kulturowym nie ulega/ nie może ulec żadnym zmianom, gdyż tak silny jest determinizm natury???

Naprawdę nie dostrzegasz tego, jak ten rzekomo tak łatwo rozpadający się w pył feminizm wpłynął na kształt rzeczywistości, w której funkcjonujesz???

• antufa

...ktoś kto tak głośno krzyczy musi się bardzo czegoś bać...
    ....myślę, że wiadomo czyjej wypowiedzi to dotyczy
  • Grono.Net

moj drogi panie...Alq

o jakiej roli bredzicie? i kto nam je wyznaczyl?
    i kto niby osobowoscia dysponuje za tyle silna zeby kobiety na kolana rzucic i sciery w rece wlozyc? bo o to jak mniemam wam chodzi..

banda neandertalczykow z łukiem?

z feminizmem sie uporacie...to i ze scierka sobie poradzicie :]

• Grono.Net

uppss..pomylka
    oczywiscie ze nie Alq (ogromnie przepraszam..niedopatrzenie jakies:)

do pana ponizej z luku strzelalam
  • katt crimea

antufa, z calym szacunkiem, nie mozsz napisac wprost o kim piszesz i uzasadnic jakos logicznie swojej tezy..? metne sugestie w dyskusji bezwartosciowe, pozdrawiam

• katt crimea

dla scislosci:powiedzialam PA jasie 1go marca

mimo tego pod koniec watku"faktyczna wladza" pojawily sie w/w rewelacje, moim zdaniem nie do przemilcznia