-
^JaNiSz^
Hmm, ale zauważ(pomijając już, że nikt nie zastąpi Xaviego w pełni), że Sergio nie za bardzo włada podaniami, otwierającymi drogę do bramki.wtedy ta odpowiedzialność spadałaby na Andresa i pewnie Lionela, który cofałby się do środka.a wydaje mi się, że potrzebujemy grajka, któy zrobi różnice.hmm, no nie wiem.zdania nie zmienie, że potrzeba nam pomocnika, obrońcy i napastnika.teraz jeszcze Gabi wyleciał :/.fajnie, mamy AŻ dwóch nominalnych stoperów teraz... Co do Affelaya, grajek mi się podoba, mógłby sie rozwinąc u Nas, i co najwazniejsze niedrogi, wiec strata by nie była jakaś duża.tylko jak dla mnie to on raczej taki pomocnik/rozgrywający, jak z Kaki w milanie :) -
MiChałek
-
MiChałek
-
-
-
Mars; )
ufajcie dalej onetowi i wp a daleko zajdziecie :P piszą bzdury po gazetach które lubią robić szum, więc nie warto się przejmować, jeszcze pewnie w tym okienku zobaczymy tytuły typu "Messi blisko Realu" "City w kolejce po Inieste" albo "Xavi przechodzi do drużyny z Emiratów Arabskich" więc lepiej się takimi spekulacjami nie przejmować -
MiChałek
Hahahaha. Villa nie może odejść :D Sanchez przyjdzie to z Pedro będą mieć rywala :D i dobrze :) -
Tomek Ekert
-
MiChałek
-
Mars; )
Świeżutka plotka transferowa: Arsenal zaakceptował ofertę za Cesca w wysokości 39 mln euro. Źródło to Agencja News, opierająca się na doniesieniach angielskiego stowarzyszenia piłkarzy zawodowych. Czy okaże się to prawdą? Z niecierpliwością czekamy :)
info z FB profilu Blaugrana.pl -
^JaNiSz^
Też to wycztałem, ale nie uwierze w nic, dopoki nie zobacze Cesc fichado. tak samo z innymi transferami :) -
MiChałek
Kiko Femenia w Barcelonie co prawda w rezerwach ale bedzie sie ogrywal :D -
Luulek
>MiChałek napisał
>Kiko Femenia w Barcelonie co prawda w rezerwach ale bedzie
>sie ogrywal :D
Lubie patrzec jak ten chlopak gra;) Bedzie bardzo dobrym wzmocnieniem rezerw a co za tym idzie pierwszego zespolu za jakis czas; ] -
MiChałek
Fabregas ponoc nie jedzie z arsenalem na zgrupowanie :D to jakis sygnal :) ale kurde niech tu najpierw sancheza sciagaja a pozniej cesc :) -
Luulek
ja juz sam nie wiem czy chcialbym cesca w barcelonie. sam nie potrafi sie jednoznacznie okreslic czy chce dojsc czy nie;> -
MiChałek
-
Anka xD
możliwe że fabregas przejdzie ale to pewne na 50% bo na konferencji prasowej powiedział że w pszyszłym sezonie już dla arsenału nie zagra -
MiChałek
ponoc juz sa blizej porozumienia bo arsenal zszedl do 35 a barcelona dawala 31 wiec moze te 4 banki dorzuca ale kurde co jest z sanchezem :/ dla mnie to priorytet -
BarcaM
Sanchez nieoficjalnie w Barcelonie,wydaje mi sie ze w tym sezonie powinni powalczyc o Sancheza a jak wkoncu Wenger odpiusci to dopiero sprowadzic Fabregasa bo takto niepotrzebne zamieszanie i blokowanie innych transferow; /. I przedluzyc kontrakt Abidalowi!!; ) -
MiChałek
Jak dla mnie Sanchez to priorytet :D a Fabregas moze zaczekac mamy Alcantare :D niech sie ogrywa -
MiChałek