-
KADE
nie wiem czy byl taki temat ale jest jak najbardziej na czasie co o tym myslicie kogo chcielibyscie aby do Barcy sprowadzili wiadomo ze odchodzi Larson i Gabri moze jorqera (nie wiem czy tak sie pisze)
mowi sie ze do Barcy przejdzie Lampard i Henry a w prasie spekuluja nad odejsciem E2 do Milanu ja osobiscie chcialbym aby zakupili Chivu Henry(w razie slabej skutecznosci E2 prezentowanej obecnie) ikogos na prawa strone obrony Mancini z Romy cos w tym stylu... oczywiscie jakiegos bardziej obliczalnego bramkarza zeby V.V nei czul sie za pewnie i bardziej sie mobilizowal:P VeB pozdr
prosze o wypowiedzi -
Był już taki temat,ale zobaczymy co powie reszta cules.
Dzisiaj pojawiła się informacja,że Alves (PO)z Sevilli miałby być pierwszym pozyskanym zawodnikiem na sezon 06/07.
Coś na zasadzie wymiany my im damy Saviolę, a oni nam Alvesa. -
Anonim
gufi ty tu rządzisz...ale fakt, juz bylo wielokrotnie...
osobiscie uważam ze na prawą stronę to średnio potrzebujemy - "Ula" jest młody i zajebisty a Belleti tez niezly...raczej na lewą...chivu mysle dobra rzecz;) -
Anonim
Alves na 99% bedzie od przyszlego sezonu graczem Barcy, wzamiam za Saviole, ktory zostanie definitywnie wykupiony do Sevilli.
Henry - czy przejdzie, czy nie, to chyba wie tylko on sam...albo nawet i nie ! Byloby swietnie gdyby wzmocnil Blaugrane. R10, E2, Messi i Henry - atak marzen ? Zobaczymy; ]
Przydalby sie z pewnoscia jakis dobry, solidny obronca. Mowi sie o Chivu i moim zdaniem to bylby dobry transfer. Dobrze byloby sciagnac jakiegos mlodego, utalentowanego pomocnika. -
-
KADE
niestety sprawa chivu portal pilka pl podajrze donosi ze czuje sie wspaniale w romie i chce podpisac nowy kontrakt mam nadzieje ze to plotka bo ktos taki przydalby sie Barcy swego czasu chodzily plotki o sciagnieciu na NOU CAMP terrego(wiadomo ze jest to niezbyt realne) o Alvesu slyszalem tyle tylko ze z tego co sie orientuje to jest to zawodnik non-eu a wolalbym aby jezeli zajmowac miejsce dla pilkarza z poza Ue to poszukac kogos mimo wszystko lepszego mysle tez ze chyba pomocy Barcy nie trzeba wzmacniac aczkolwiek ktos pokroju mimo ze nie lubie JOe cole przydalby sie w Blaugranie i rowniez poszukalbym perspektywicznego zmiennika badz lewego obroncy za Gio np Bridge czy podkupic milionerom wrighta philipsa (moim zdaniem ma chlopak ciekawa przyszlosc) ale ogolem w tym sezonie wizalbym siee za latanie defensywy... -
KADE
-
august winterman
Alves, Chivu + jakiś dobry napadzior...
trzeba bedzie pomyslec mocniej jesli odejdzie Giuly i Santi... -
Osak
-
Anonim
po dzisiejszym finale Uefa jestem zdecydowanie za Danielem Alvesem, a jesli jeszcze kogos z Sevilli to Jesusa Navasa, chlopaczyna drobny, ale piekielnie szybki i kozak technicznie
to tak a propos Uefa Cup:)
swoja droga fajny mecz, nie ma co, Primera rzadzi
pzdr
ps. zadnych angoli, Lampardow, Cole'ow;), Terry'ch itd., chlopaki sie nadaja, ale nie do nas -
Adaminho
Dołączenie Alves'a do składu BarCy jest już teoretycznie pewny, a Henry powiedział gazecie "the Times" ze pozostanie w Arsenalu jezeli wygra LM, a jezeli nie zdobędzie pucharu to ma szukać pracy w innych klubach. Henrego chce pożądać Inter i BarCa, moim zdaniem Henry do Interu nie pójdzie-to nie jego styl gry, a do BarCy owszem to jego konik, piekne zwody i akcje, dużo dryblingu, a pozatym dał słowną obietnice Prezydentowi naszego klubu że jesli cos to tylko DUMA KATALONII -
Adaminho
Lampard...........czemu nie? Ale Mourinho go nie sprzeda, nie zgodzi sie.
Teraz tworzy mega atak. Drogba i Crespo w ataku a pomocy Lampard, Cole, Ballack (teraz w lato ma przyjśc) i Robben
chłopaki trudny przeciwnik nam sie tworzy na następną LM -
Anonim
Adaminho
" Henrego chce pożądać Inter i
>BarCa, moim zdaniem Henry do Interu nie pójdzie-to nie
>jego styl gry, a do BarCy owszem to jego konik, piekne zwody
>i akcje, dużo dryblingu, a pozatym dał
>słowną obietnice Prezydentowi naszego klubu
>że jesli cos to tylko DUMA KATALONII"
Inter chce pożadać jeszcze paru chlopakow, napalony jest ostatnio:D
Adaminho.......chlopaku...bez komentarza
-
Kilan vel. Barça_Amo
-
KADE
czy to bylo ironiczne?? po finale tez jestem za alvesem i navasem naprawde pokazali sie z dobrej strony ale poszukalbym jeszcze jakiegos kreatywnego pomocnika alternatywy dla deco niezle prezentuje sie mlody diego z fc porto quaresma szkoda ze go oddali bo sie rozwinal w porto... -
inter chce pozadac
hmmm :D
ktos tu chce wykupic polowe czelsi...
no i aszleja na pomoc tak tak!
co do alvesa - jesli ma zamiar tak grac i wrzucac w Barcy jak to czynil dzisiaj w ajndhowen to ja zapraszam tego pana...
i kiwu bym chcial.
ąri? tez by sie przydal... w koncu ktos by nauczyl Samiego SKUTECZNOSCI! -
♫ ♪♪♪ Qsavier ♫ ♫ ♫
-
Osak
-
gabri
a poza tym to nie wiem.
mozliwe ze żuli odejdzie acz jemu przedluzenie roczne zaoferowano
mozliwe tez ze santi odejdzie - malo gral -
♫ ♪♪♪ Qsavier ♫ ♫ ♫
Ludovic niech zostanie on jest dobry, co prawda mało grał w sumie ale jest potrzebny. Santiago moze odejsc jak przyjdzie Henryk to i tak miejsca dla niego nie bedzie chyba. A co z Maxi Lopezem zostaje? -
Anonim
>Barça_Amo vel. Kilan napisał
>LOL...to Cole gra w pomocy...dobrze wiedzieć....
Tak Joe Cole gra w pomocy !! a gdzi e ma grać ??