-
poznaj mojego syna... JJ :)
-
-
polarbear
szkoda gadać, na szczęście mam polsat sport... Bo np. jak szpaku coś mówi to mnie aż trzęsie.. szczególnie jak słyszę Puziol i Patrik Wiera... -
hehe
mi sie tez podo jak wdowczyk mowi czabi alonso
haha
i jak mowia ze messi to dobry nabytek tegoroczny, ze fajnie ze w tym roku przyszedl do Barcy :D
niby specjalisci a chuj wiedza o najwiekszym obecnie talencie :)
szpaku taaa - jego nogi rozmawiaja klatka po klatce z pilka hahaha
ale ogolnie jeszcze lubie typa z publicznej to komentuje glownie mecze kategorii B nazwijmy to - i tak zawsze wydluza ostatnia sylabe....
liberdaaa, podanie do klajwertaaa, prosze panstwaaa, piekna akcjaaa
hahaha no beka! -
-
Anonim
Gmoch to dla mnie jest już instytucja - tak jak Wit Żelazko na Canalu..Jest zajebisty!!
A Szpak najbardziej mordował na Euro - "Vincente na skrzydle"....Szkoda gadac. -
YaKuBu
Na MŚ 2oo6 niech dają Gmocha a Szpakowski mógłby zrezygnować z posady no chyba że lubi krytykę :> -
Anonim
a ja tam szpaka lubie ma swój klimat :)
zdecydowanie najgorszy był (i oby zostało w czasie przeszłym..) basałaj - ten typ wogle nei wiedzial na czym polega futbol...żenada
gmoch był zajebisty przy wisła-pana hehe:)
a ogólnie najbardziej lubie smokowskiego z c+ -
Ja tam się wczoraj wqrwiałem na tą sytuację jak wszedł MvB i niby dostał kartkę,oczywiście kartkę powinien dostać Marquez.A te pały nawet nie zauważyły kto powinien dostać :/ I mówią "Van Bommel ukarany żółtą", za chwilę "kolejny gracz Marquez ukarany ż" :/// po prostu.....
-
cebula
mój ulubiony tekst szpakowskiego z euro bodajże:
"vieira-brutal ale kocha dzieci!" -
polarbear
Dokładnie Goofy, Canal+ ma najlepszych komnetatorów: Twarowski i Smokowski to można powiedzieć Ekstraliga komentatorów w Polsce. Komentują rzeczowo i widać , że się na tym dobrze znają. Komentarz Twarowskiego meczy Premiership to po prostu miodzio. -
............
Szpakowskiego kiedys nawet lubilem ale troche sie zeszmacil moim zdaniem
ale nic bardziej mnie wkurwialo jak ciagle gadal ze Srobihno potrzebuje czasu i tak w kolko........
........by za chwile dodac.......... no tak ale Robihno jest jeszcze mlody i potrzebuje troche czasu........
Jasna cholera ile mozna!!!!!!!!!!! -
Anonim
a ja lubie Pola bo Pol lubi barce :D zajebisty koleszka :) zwłaszcza wczoraj jak mówił ze wszyscy kochają barce za to ze grają najpiekniejszą piłkę a to że przegrywają czasem to się nie liczy :D coś w tym jest :D -
Anonim
Basałaj to komentator nieporozumienie.
Natomiast popieram zdanie, że najlepszy komentarz jest na Canalu. Twarowski i Nahorny to najlepsza para komentatorska. Smokowski też jest niezły. Irytuje mnie to, że zawsze we wszystkich konkursach przegrywa z Borkiem, który dla mnie jest cienki jak barszcz(albo jak woda z kranu).
Pol dawniej mnie irytował swoim sposobem mówienia, ale z czasem zauważyłem , że koleś ma bardzą dużą wiedzę i na dodatek jest fanem Barcy, więc ma u mnie teraz dobre notowania.
A i tak najlepszy jest Kumidor - to jest taki fanatyk..Pamiętam jak kiedyś w studiu canalu przekonywał prowadzącego, że: "Davids nie zdradzi Barcy. Nie przejdzie za pieniądze gdzie indziej. Ja myślę, że pozostanie w klubie dla jego ducha. A ty?? Czy ty wierzysz, że Davids zostanie??? Komentator: Nie no, ...mmm...ja myślę że pieniądze moga zdecydowac..Kumidor: Tak??!!?? A ja wierzę!! Wierzę, że zostanie z Wielką Barcą!!..itd..."
Śmiechowo cała ta gadka wyglądała.. -
a ja tam Borka lubie :)
moj brat tez pracuje w wydarzeniach i mi opowiada o borku, jaki to on wielki ma nos ze mozna pod nim zapalac papierosa, i nie jest za bardzo lubiany, taki karierowicz itp
za to ludzie ponoc bardzo lubia koltonia, mowia ze uroczy czlowiek, uroczy w swej pasji do bundesligi i ponoc ma xywe "miliony marek" :D
bo zna kazda sume odstepnego transferowego w bundeslidze w przeciagu ostatniej dekady jak nei wiecej :)
smoka nahornego itepe nie mialem przyjemnosci sluchac nie mam c+
za to kumidora owszem bo niby jak i z kim mam obejrzec gran derby :)
ale on tez taki se...
smieszy mnie tez gosc, z wygladem chorowitego pedalka, co ma takie dlugie, rzadkie jasne plowe wlosy...
wczoraj komentowal razem z nieszczesnym w studiu, zawsze go biora do 1 na mecze lm w sumie... -
no ale on z tego co wiem, slyszalem, jest, a przynajmniej sprawia wrazenie, fanem Barcy :)
-
ale powiem Wam ze dla mnie to najlepsi komentatorzy to byli miroslaw noculak i michalowicz najpierw na tvn potem na wizji sport a teraz chyba na c+ nba komentuja....
kurwa, no 2 mecze w tygodniu zapewnialy nam material i powody do smiechu przez caly tydzien!
kiedys nawet to spisywalem :D -
i te ich zarty, ktore tylko oni kumali, tylko im sie podobaly, ten wlasny swiat kwitowany wspolnym "hihihihihih"
no wymiekalem :) -
Anonim
Pedałek to właśnie Pol..
A mnie kiedyś najbardziej na Canalu rozwaliła gadka dwóch komentatorów (może to byli opisywani przez Ciebie):
Jakiś zawodnik skacząc zrobił obrót o 360 stopni w powietrzu i wylądował..Cisza..a po chwili komentatorzy zaczynają:
- No, pięknie.. wspaniały Axel...
Drugi zaczyna się wkręcac:
- Ja bym powiedział, że Ritberger...
- No, salthof..
Cisza..a po chwili..:
- Wysokie noty, wysokie..Sędziowie zgodni..
- Tylko Bułgar dał znowu 3...
(a przez cały ten czas mecz trwał w najlepsze - chłopaki mieli humor). -
Anonim
-
Mazi