FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

i to jakim składem :)
  • B..

to właśnie pokazuje klasę Naszej Barcy ! myślę że i real byśmy powieźli tym składem :P
  • Kęd ®

PARY 1/8 FINAŁU LIGI MISTRZÓW:

AS Roma - Szachtar Donieck
    AC Milan - Tottenham Hotspur
    Valencia - Schalke 04
    Inter Mediolan - Bayern Monachium
    Lyon - Real Madryt
    Arsenal - FC Barcelona
    Marsylia - Manchester United
    FC København - Chelsea Londyn

no to Real mając w 6 meczach zajebisty bilans 3 remisy, 3 porażki - odpada ponownie, ole! :D

ciekawie będzie w meczu Milan - Tottenham, Roma - Donieck i może Valencia - Schalke.

Czesia, MU, Bayern i oczywiście nuestro Futbol Club Barcelona przechodzą dalej bez problemów. Jestem ciekaw kto będzie stał na bramce w meczach z nami; )
  • Advanced Weakness

na mój gust Fabien. Szczęsny jest kocur,ale myślę, że Wenger jeszcze w tym sezonie go oszczędzi w LM.
  • Mars; )

no to ciekawe czy Czesiek będzie zadowolony, że został w Londynie :P Liczę, że Lyon utrzyma passe z Realem i utrze nosa Mou :D I po cichu liczę też na Tottenham :)
  • ..goomc..

hahaha! uwielbiam tak! uwielbiam jak Arsenal napina sie i gra pieknie, Wenger mowi "w koncu moi chlopcy sa gotowi by zdobywac tytuly" "ten sezon bedzie nasz" a tu na poczatku marca nie walcza juz o nic:)
    nie ma nic lepszego jak solidny wpierdol ekipie Wengera.
  • Smoku

Osobiście sądzę, że nie powinno się lekceważyć przeciwnika, kim by on nie był. Jednakże wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na awans Barcelony. Oby.
  • Advanced Weakness

"Jedno serce, jeden klub, jedna ósma aż po grób." Który to będzie raz w tym roku, bo straciłem już rachubę?
  • Kęd ®

el Siete como Rrrrraul :D
  • B..

teraz to chyba lionela z pięciu na plaster weźmie z tego arsenalu xD
  • Dadol

>..goomc.. napisał
    >hahaha! uwielbiam tak! uwielbiam jak Arsenal napina sie i
    >gra pieknie, Wenger mowi "w koncu moi chlopcy sa gotowi by
    >zdobywac tytuly" "ten sezon bedzie nasz" a tu na poczatku
    >marca nie walcza juz o nic:)
    >nie ma nic lepszego jak solidny wpierdol ekipie Wengera.

goomc lepiej tego sie ująć nie da. Mam kumpla kibica Kanonierów i co roku sie napina na tytuły, ale nie daje sobie przetłumaczyc, ze to PL jest coraz słabsza a nie Arsenal coraz lepszy:P
  • Piotrek

Moze czas nieco odświeżyć ten wątek:) klątwa Arsenalu jeśli chodzi o brak tytułu trwa, więc skoro nie potrafią pokonać Birmingham, to chyba nam też nie dadzą rady:) Wy też się dzisiaj ucieszyliście z wyniku finału Pucharu Ligi?:P
  • Ralf

Ciekawe czy w srode dadza rade Realowi, lamusy w koncu zaczely cos grac :/
  • Anonim

• Kam.

>Ralf napisał
    >Ciekawe czy w srode dadza rade Realowi, lamusy w koncu
    >zaczely cos grac :/

dadzą radę <ok> trza być dobrej myśli; dd
  • G α в я у ѕ ι α `; ** ^^ <33. ` =*.

Messi Tych pionków ośmieszył drugą bramką; D !!
    hah żal mi ich; P
    EL CRACK TOTAL
  • Jacek Jacek

opijamy kolejny tytuł:D Man Utd ze spalonego a i tak daliśmy radę:D
  • Kam.

tak tak. Barceloona przeprasza MU za swoją zajebistość; d
    Takie mecze to ja mogę bez przerwy oglądać; )
  • przemo

Barcelona najlepsza drużyna świata!!!!!!!
  • Jacek Jacek

Oni istnieli pierwsze 7 minut:d potem już był koniec:D Duma zaczęła grac swoje i po wielkim man utd
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)