-
.
-
B..
to właśnie pokazuje klasę Naszej Barcy ! myślę że i real byśmy powieźli tym składem :P -
Kęd ®
PARY 1/8 FINAŁU LIGI MISTRZÓW:
AS Roma - Szachtar Donieck
AC Milan - Tottenham Hotspur
Valencia - Schalke 04
Inter Mediolan - Bayern Monachium
Lyon - Real Madryt
Arsenal - FC Barcelona
Marsylia - Manchester United
FC København - Chelsea Londyn
no to Real mając w 6 meczach zajebisty bilans 3 remisy, 3 porażki - odpada ponownie, ole! :D
ciekawie będzie w meczu Milan - Tottenham, Roma - Donieck i może Valencia - Schalke.
Czesia, MU, Bayern i oczywiście nuestro Futbol Club Barcelona przechodzą dalej bez problemów. Jestem ciekaw kto będzie stał na bramce w meczach z nami; ) -
Advanced Weakness
na mój gust Fabien. Szczęsny jest kocur,ale myślę, że Wenger jeszcze w tym sezonie go oszczędzi w LM. -
-
Mars; )
no to ciekawe czy Czesiek będzie zadowolony, że został w Londynie :P Liczę, że Lyon utrzyma passe z Realem i utrze nosa Mou :D I po cichu liczę też na Tottenham :) -
hahaha! uwielbiam tak! uwielbiam jak Arsenal napina sie i gra pieknie, Wenger mowi "w koncu moi chlopcy sa gotowi by zdobywac tytuly" "ten sezon bedzie nasz" a tu na poczatku marca nie walcza juz o nic:)
nie ma nic lepszego jak solidny wpierdol ekipie Wengera. -
Smoku
Osobiście sądzę, że nie powinno się lekceważyć przeciwnika, kim by on nie był. Jednakże wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na awans Barcelony. Oby. -
Advanced Weakness
"Jedno serce, jeden klub, jedna ósma aż po grób." Który to będzie raz w tym roku, bo straciłem już rachubę? -
Kęd ®
-
B..
-
Dadol
>..goomc.. napisał
>hahaha! uwielbiam tak! uwielbiam jak Arsenal napina sie i
>gra pieknie, Wenger mowi "w koncu moi chlopcy sa gotowi by
>zdobywac tytuly" "ten sezon bedzie nasz" a tu na poczatku
>marca nie walcza juz o nic:)
>nie ma nic lepszego jak solidny wpierdol ekipie Wengera.
goomc lepiej tego sie ująć nie da. Mam kumpla kibica Kanonierów i co roku sie napina na tytuły, ale nie daje sobie przetłumaczyc, ze to PL jest coraz słabsza a nie Arsenal coraz lepszy:P -
Piotrek
Moze czas nieco odświeżyć ten wątek:) klątwa Arsenalu jeśli chodzi o brak tytułu trwa, więc skoro nie potrafią pokonać Birmingham, to chyba nam też nie dadzą rady:) Wy też się dzisiaj ucieszyliście z wyniku finału Pucharu Ligi?:P -
Ralf
Ciekawe czy w srode dadza rade Realowi, lamusy w koncu zaczely cos grac :/ -
Anonim
-
>Ralf napisał
>Ciekawe czy w srode dadza rade Realowi, lamusy w koncu
>zaczely cos grac :/
dadzą radę <ok> trza być dobrej myśli; dd
-
G α в я у ѕ ι α `; ** ^^ <33. ` =*.
Messi Tych pionków ośmieszył drugą bramką; D !!
hah żal mi ich; P
EL CRACK TOTAL -
Jacek Jacek
-
tak tak. Barceloona przeprasza MU za swoją zajebistość; d
Takie mecze to ja mogę bez przerwy oglądać; ) -
przemo
-
Jacek Jacek
Oni istnieli pierwsze 7 minut:d potem już był koniec:D Duma zaczęła grac swoje i po wielkim man utd