-
justina.
wczoraj spodziewalam sie ze hiszpania tez bedzie sie bala, wtedy by sobie nie poradzila. jednak grali pieknie i kurwa tak sie ciesze z przegranej niemcow; } dobrze im tak. -
Kęd ®
>J napisał
>gdzie kurwa blisko byli ??
mieli 3 minuty na strzelenie bramki na 3:3? mało? Holendrzy to już mieli brązowe z tyłu na spodenkach przez te 3 minuty, bo Urugwaj zaczął ich przyciskać do muru i szkoda że nie było 3:3, bo mecz byłby jeszcze ciekawszy.
>ejcz ti napisał
>moim zdaniem genialne posunięcie ze strony 'buske'
>wystawienie Pedro. gdyby podał w ostatniej akcji byłby
>występ kompletny i jeden z najlepszych na boisku, mimo to
>więcej robi niż Torres i można się go spodziewać w
>finale
popieram. Pedro powinien był przez pierwszych pięć meczów grać. Fernando jest kompletnie bez formy i wystawianie go od pierwszych minut spowalniało akcje jak Ibra w większości meczów naszej drużyny; ] sytuacja w końcówce gdzie spierdzielił akcje to zwykłe napalenie się na bramkę. Wyrobi się jeszcze, a i tak jest już graczem światowej klasy. -
Anonim
no mi też postawa Torresa zbiegła się w głowie z Ibrą, Hiszpania grała o wiele szybciej i mieli zdecydowaną przewagę w środku pola, no i miodzio 7 zawodników Barcy. koniecznie ten sam skład na Holandię i Xavi ze złotą piłką -
Anonim
Nie no ogolnie to chlopaki swietnie zagrali. Ja jako fanatyk Barcy mimo wszystko szanuje w huj Ikera Casillasa. Co jak co jest zajebisty miedzy slupkami i mimo ,ze nie mial duzo do obrony to ten jeden strzal z bliska ladnie wybronil. No ale poza nim to tylko gwiazdy Barcy lsnily... Pedo. PIEKNIE, w duecie z Iniesta. Najlepsi na boisku. Xavi... w swoim stylu, jako rozgrywak. Pique ,ktory mial troche problemow z wczuciem sie na tych mistrzostwach ladnie zagral to spotkanie. Ogolnie cala 6tka z Barcy zasluguje na mega pochwaly! (Villi jeszcze niezaliczam ,bo chyba jeszcze nie dane mu bylo trenowac z Barca; P).
Mam nadzieje ,ze to samo pograja w finale. Pilka z nozki do nozki, szukanie bledow w obronie przeciwnika i dobra mocna obrona.
a jeszcze co do obrony. Momentami jak szwaby szly z kontra to mialem cieplo bo troche boczna obrona kiepsko kryla... no ale Sergio to Sergio... sukinkota niecierpie i w dodatku nie jest taki dobry jak by sie moglo wydawac :D a Capdevilla. Chyba poprostu niemaja lepszego na to skrzydlo obrony. -
-
Anonim
Póki co kolejność medalowa, nie po mojej myśli :( wolałem Urugwaj, a Forlan to chyba jednak, dla mnie może być piłkarzem mistrzostw ....
Ciekawe jak jutro się potoczy , oby wygrała moja drużyna -
Dlaczego On tego nie trafil w ostatniej minucie ??? :(((
Zajebiscie mocno im kibicowalem, ale mimo wszystko ta pierwsza 4 to na farcie dla Urusow. Brawa za fajny styl i ofensywna pilke, ale ogranie Korei i Ghany na totalnym farcie to troche za malo na medal.
obiektywnie to szwabom sie on nalezal.
tak jak jutro nalezy sie Hiszpanom tytul.
Holandia ma za duzo farta we wszystkich meczach i nie miala jeszcze konkret przeciwnika, bo z Brazylia grala w przewadze w koncowce, a i do momentu swojaka Cezara nic nie pokazala.
Tak jak pisalem miesiac temu - innego mistrza jak Hiszpania nie widze.
Fajnie bedzie ich widziec w Polsce za 2 lata. a moze nawet i w grupie:) do tego slabi jak zawsze Anglicy i Ruscy dla podkrecenia atmosfery :D
2-0 jutro chce i 7 zawodnikow Barcy w pierwszym! -
Cela
urugwajowi sie latwi przeciwnicy w 1/8 i 1/4 trafili po prostu. jakby od razu trafili na chociazby np. portugalie to by odpadli -
Kęd ®
>..goomc.. napisał
>
>2-0 jutro chce i 7 zawodnikow Barcy w pierwszym!
i Villa razy 2 ! :D
w ogóle to zarówno Hiszpanii jak i Holandii należy się majster. Hiszpanii za to co robią od ponad dwóch lat, a Holandii za te 2 finały ze szwabami które przegrali. Ja jednak podpisuję się pod "VIVA ESPANA"! -
Kęd ®
ANDRES INIESTA, LALALA-LA-LA-LA, ANDRES INIESTA, LALALA-LA-LA-LA, ANDRES INIESTA LALALA LALALAAAAAAA! -
Mars; )
I teraz kurwa w końcu może jakąś nagrodę dostanie, bo to jest kurwa mega zawodnik! Andres Iniesta la la la la la la; D -
Anonim
No i nie po mojej myśli :( MIała być HOLANDIA, a musiała wyjebać Hiszpania; ( -
justina.
>Cela napisał
>urugwajowi sie latwi przeciwnicy w 1/8 i 1/4 trafili po
>prostu. jakby od razu trafili na chociazby np. portugalie to
>by odpadli
tak jak argentyna tragfila na niemcow w czwierc, to bylo bardzo bolesne spotkanie; < -
justina.
VAMOS España!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! -
Ralf
-
Mazi
>Rafał :) napisał
>Co mial Andre napisane na koszulce?
Dani Jarque na zawsze z nami.