-
Malina
WITAJCIE KIBICE!
MAM DLA WAS KOSZULKI WASZEJ UKOCHANEJ DRUŻYNY
JAK RÓWNIEŻ INNE KOSZULKI PIŁKARSKIE I INNE STROJE SPORTOWE WIĘKSZOŚCI KLUBÓW ORAZ REPREZENTACJI Z WŁASNYM NUMEREM, NAZWISKIEM LUB PSEUDONIMEM!!!
W ofercie również stroje:
NBA, NHL, MLB,
oraz inny piłkarski asortyment:
spodenki, getry, podkoszulki, bezrękawniki, czapki, szaliki, dresy, bluzy, kurtki, piłki, itp.
Oczywiście wszystko oryginalne
i we wszystkich rozmiarach!
KONTAKT:
Tel.: 510-055-999
e-mail: kamil_malinowski@poczta.onet.p l -
-
Malina
Nadruki również, takie jakie posiada dana drużyna w oryginale, a nie jakies uniwersalne z poligrafii. -
-
-
-
Malina
Nadruk, jak i wszelkie dodatki oraz koszt przesylki przy zakupie koszulki wynosi 200zl, przy zamowieniu 10 sztuk jest rabat -20% od kazdej koszulki. -
czyli u was zaplacilbym za domowa koszulke xaviego nr 6 rozm xl z naszywka tv3 200 zl? i czy to na pewno oryginal czy replika z niewyszywanym a przylepionym a'la nylonowym herbem?
-
do chuja jeszcze Ci malo tych koszulek? ile juz masz 5, 6?! i co, leza gdzies w szafie nawet nie wiesz gdzie..
:D -
oooo nie, wszystkie leza w 1 miejscu dzieki czemu dokladnie wiem gdzie one wszystkie w kazdej chwili sie znajduja :)
a te koszulke chce miec bo to legendarna Barca bedzie moim zdaniem a wiec i legendarna koszulka no i przypomina stowkie wiec tym bardziej chce miec no i trzeba tez wspomniec ze od dawna chcialem miec koszuleczkie xavunia :) -
-
stowkie, messiego, dekunia i taka koszuleczke zupelnie nieoficjalna, ktora mi brat sprezentowal na urodziny :)
-
Kęd ®
-
koszulkie trzeba miec i tyle :) wiadomo, nie kazdego stac bo to jednak wydatek ale jak sie ma troszku grosza niezagospodarowanego to polecam taki sposob na wydanie pieniedzy :) na poczatku naszych gronowych ustawek nie mialem nic, nawet szalika :) jak mi mama kupila szalik to skakalem h z radosci :) a jak przed finalem LM mama specjalnie dala mi wczesniej koszulke Lio, ktora mi kupila na urodziny, ktore mialem ok 10 dni po meczu z arsenalem to frajda byla niesamowita, ze w koncu pojde na meczyk - i to jaki meczyk - nie na "lyso" :)
jak dla mnie koszuleczki to najfajniejsza pamiatka klubowa :) mysle, ze ta xavunia bedzie juz ostatnia, bo szarpie sie na nia przede wszystkim dlatego, bo tak stowkie przypomina, a stoweczka jest przesliczna :) -
Kęd ®
we wrześniu wybieram się do Naszej Mekki zwanej Barceloną to sobie Botigę dogłębniej zwiedzę niż w 2000-ym roku :D -
ostroznie, ja stamtad wyszedlem nieomal jako bankrut :D ja tez planuje na wrzesien do Barcuni sie gibnac na meczyk lub 2 i do botigi tez trza bedzie zajrzec :)
-
Jumi
aa to ja sie pochwale, ze dostalam na urodziny od przyjaciela zolta wyjazdowke z Jumi i 18 na plecach - jak tylko ja zobaczylam to plakalam sie ze wzruszenia i szczescia a potem przez dluzszy czas nie moglam opanowac euforii. Piekna rzecz:)
ps. jade z Wami, moge? -
Sheyn von Owieczkin
Zrób sobie fotkę,zrób sobie fotkę; )
P.S.Teraz jesteś jak Kazimierz Kutz który z kolei od córki dostał "domówkę" na urodziny z "80" i nazwiskiem na plecach; ) -
Bartek
się żart wyrafinowany mi przypomniał:
- Dlaczego nie widac ostatnio Kazimierza Kutza?
- Bo Kutza -
>Jumi;) napisała:
>aa to ja sie pochwale, ze dostalam na urodziny od
>przyjaciela zolta wyjazdowke z Jumi i 18 na plecach - jak
>tylko ja zobaczylam to plakalam sie ze wzruszenia i
>szczescia a potem przez dluzszy czas nie moglam opanowac
>euforii. Piekna rzecz:)
>
>ps. jade z Wami, moge?
jasne, ja juz z gumcem przymierzamy sie do wrzesniowego desantu :)
zrob fotkie! -
>Bartek napisał
>się żart wyrafinowany mi przypomniał:
>
>- Dlaczego nie widac ostatnio Kazimierza Kutza?
>- Bo Kutza
oh ale kwas...