FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Malina

WITAJCIE KIBICE!
    MAM DLA WAS KOSZULKI WASZEJ UKOCHANEJ DRUŻYNY
    JAK RÓWNIEŻ INNE KOSZULKI PIŁKARSKIE I INNE STROJE SPORTOWE WIĘKSZOŚCI KLUBÓW ORAZ REPREZENTACJI Z WŁASNYM NUMEREM, NAZWISKIEM LUB PSEUDONIMEM!!!

W ofercie również stroje:
    NBA, NHL, MLB,
    oraz inny piłkarski asortyment:
    spodenki, getry, podkoszulki, bezrękawniki, czapki, szaliki, dresy, bluzy, kurtki, piłki, itp.
    Oczywiście wszystko oryginalne
    i we wszystkich rozmiarach!

KONTAKT:

Tel.: 510-055-999
    e-mail: kamil_malinowski@poczta.onet.p l
  • Vario/ango mo/tommy f.

a nadruki na koszulkach pilkarskich?
  • Malina

Nadruki również, takie jakie posiada dana drużyna w oryginale, a nie jakies uniwersalne z poligrafii.
  • Vario/ango mo/tommy f.

gicik. a naszywka tv3 na koszulce Barcelony znajdzie sie?
  • Vario/ango mo/tommy f.

i ile kosztuje nadruk u was?
  • Malina

Nadruk, jak i wszelkie dodatki oraz koszt przesylki przy zakupie koszulki wynosi 200zl, przy zamowieniu 10 sztuk jest rabat -20% od kazdej koszulki.
  • Vario/ango mo/tommy f.

czyli u was zaplacilbym za domowa koszulke xaviego nr 6 rozm xl z naszywka tv3 200 zl? i czy to na pewno oryginal czy replika z niewyszywanym a przylepionym a'la nylonowym herbem?
  • ..goomc..

do chuja jeszcze Ci malo tych koszulek? ile juz masz 5, 6?! i co, leza gdzies w szafie nawet nie wiesz gdzie..

:D
  • Vario/ango mo/tommy f.

oooo nie, wszystkie leza w 1 miejscu dzieki czemu dokladnie wiem gdzie one wszystkie w kazdej chwili sie znajduja :)

a te koszulke chce miec bo to legendarna Barca bedzie moim zdaniem a wiec i legendarna koszulka no i przypomina stowkie wiec tym bardziej chce miec no i trzeba tez wspomniec ze od dawna chcialem miec koszuleczkie xavunia :)
  • ..goomc..

a nie masz Xavunia? Ile masz koszulek??
  • Vario/ango mo/tommy f.

stowkie, messiego, dekunia i taka koszuleczke zupelnie nieoficjalna, ktora mi brat sprezentowal na urodziny :)
  • Kęd ®

BURŻUAZJA! :D
  • Vario/ango mo/tommy f.

koszulkie trzeba miec i tyle :) wiadomo, nie kazdego stac bo to jednak wydatek ale jak sie ma troszku grosza niezagospodarowanego to polecam taki sposob na wydanie pieniedzy :) na poczatku naszych gronowych ustawek nie mialem nic, nawet szalika :) jak mi mama kupila szalik to skakalem h z radosci :) a jak przed finalem LM mama specjalnie dala mi wczesniej koszulke Lio, ktora mi kupila na urodziny, ktore mialem ok 10 dni po meczu z arsenalem to frajda byla niesamowita, ze w koncu pojde na meczyk - i to jaki meczyk - nie na "lyso" :)

jak dla mnie koszuleczki to najfajniejsza pamiatka klubowa :) mysle, ze ta xavunia bedzie juz ostatnia, bo szarpie sie na nia przede wszystkim dlatego, bo tak stowkie przypomina, a stoweczka jest przesliczna :)
  • Kęd ®

we wrześniu wybieram się do Naszej Mekki zwanej Barceloną to sobie Botigę dogłębniej zwiedzę niż w 2000-ym roku :D
  • Vario/ango mo/tommy f.

ostroznie, ja stamtad wyszedlem nieomal jako bankrut :D ja tez planuje na wrzesien do Barcuni sie gibnac na meczyk lub 2 i do botigi tez trza bedzie zajrzec :)
  • Jumi

aa to ja sie pochwale, ze dostalam na urodziny od przyjaciela zolta wyjazdowke z Jumi i 18 na plecach - jak tylko ja zobaczylam to plakalam sie ze wzruszenia i szczescia a potem przez dluzszy czas nie moglam opanowac euforii. Piekna rzecz:)

ps. jade z Wami, moge?
  • Sheyn von Owieczkin

Zrób sobie fotkę,zrób sobie fotkę; )

P.S.Teraz jesteś jak Kazimierz Kutz który z kolei od córki dostał "domówkę" na urodziny z "80" i nazwiskiem na plecach; )
  • Bartek

się żart wyrafinowany mi przypomniał:

- Dlaczego nie widac ostatnio Kazimierza Kutza?
    - Bo Kutza
  • Vario/ango mo/tommy f.

>Jumi;) napisała:
    >aa to ja sie pochwale, ze dostalam na urodziny od
    >przyjaciela zolta wyjazdowke z Jumi i 18 na plecach - jak
    >tylko ja zobaczylam to plakalam sie ze wzruszenia i
    >szczescia a potem przez dluzszy czas nie moglam opanowac
    >euforii. Piekna rzecz:)
    >
    >ps. jade z Wami, moge?

jasne, ja juz z gumcem przymierzamy sie do wrzesniowego desantu :)

zrob fotkie!
  • Vario/ango mo/tommy f.

>Bartek napisał
    >się żart wyrafinowany mi przypomniał:
    >
    >- Dlaczego nie widac ostatnio Kazimierza Kutza?
    >- Bo Kutza

oh ale kwas...
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)