- 1
- 2
-
dlaczego w tagach naszego grona po prawej stronie sa takie slowa jak "chujowy" , "cioty" czy "żal" ?!?!
-
Anonim
-
-
Uprzejmie prosimy o nadanie Jackowi mozliwosci banowania (bez ograniczen)!
-
-
caixa
-
Uprzejmie prosimy (wszyscy poza Caixą) o nadanie Jackowi mozliwosci banowania (bez ograniczen)!
-
Jumi
ale Ci sie spodobal pomysl z mianowaniem Jacka na moda patrze, nie odpuscisz!; d -
bo to jest Dobry, Rozsadny i Przemyslany plan. On sie do tego po prostu idealnie nadaje!
-
Kęd ®
-
eee tam rewolucja. Jacek usunie klika osob i tyle. Wiec na Twoim miejscu to zaczalbym sie martwic..
-
J
>..goomc.. napisał
>bo to jest Dobry, Rozsadny i Przemyslany plan. On sie do
>tego po prostu idealnie nadaje!
>
dokladnie tak !; ) -
nie BARCIK
Drogi modzie XD
Mój kumpel został zbanowany, już ponad rok nie może aktywnie uczestniczyć w życiu tego grona. Poprosił mnie on abym w jego imieniu napisał do moda i poprosił o odbanowanie go. Jego Grono ID to 836830 a nick Hubert. Nawiasem mówiąc dostał bana bez powodu, chyba komuś się nudziło. :/ Z góry wielkie dzięki. -
Parzych
buhahaha Zapewne założyłeś konto specjalnie po to, żeby wzbudzić litość; ] Masz fantazje!; ) jak Cię zbanowali tzn, że nie podołałeś wymogom tego grona(intelektualnym, tym związanym z etykietą, i zapewne jeszcze kilku innym). Tutaj jesteśmy naprawdę wyrozumiali, ale wszystko ma swoje granice. -
Bartek
ach! to ten Hubert, który strasznie kozaczył w temacie o CL, o ile się nie mylę :D
rzeczywiście, ban z dupy zupełnie -
nie BARCIK
Nie wiem o co wam chodzi. Powiedziałem wam że on już rok nie może tu pisać. -
nie BARCIK
>$PARZYCH$ napisał
>buhahaha Zapewne założyłeś konto specjalnie po to, żeby
>wzbudzić litość; ] Masz fantazje!; ) jak Cię zbanowali
>tzn, że nie podołałeś wymogom tego grona(intelektualnym,
>tym związanym z etykietą, i zapewne jeszcze kilku innym).
>Tutaj jesteśmy naprawdę wyrozumiali, ale wszystko ma swoje
>granice.
Jak miałby już zakładać nowe konto to nie prosiłby o odbanowanie starego... :/ A po drugie musieliście go pomylić z kimś innym tu są jeszcze nawet jego stare posty http://grono.net/fcbarcelona/topic/... -
-
no wiec dzieci i dzieciaczki, czasy dobroci, litosci, wyrozumialosci, tolerancji i poblazliwosci sie skonczyly. gumc wraca na wlosci wiec radze uwazac na to co i jak piszecie :) :) :) zatesknicie za lekka reka Vario :)
-
caixa
-
Kęd ®
goomc, czyżby Endrju Cię zmotywował do moderowania? :D <niebij> :D:D:D
- 1
- 2