FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • poznaj mojego syna... JJ :)

ja od kiedy siegam pamiecia zawsze pamietam ze na bramce najlepszej druzyny swiata stal szmaciarz........ale moze sie myle.........PRZYPOMNIJCIE DOBREGO BRAMKARZA BARCY!!!!!!!!!!!!!!!
  • Grono.Net

zeby daleko nie szukac :) Andoni Zubizaretta
  • polarbear

dokładnie Hubert. Kiedy grał w Barcy nie było na niego mocnych... Po jego odejściu jakaś klątwa nastała... Albo stał szmaciarz albo jak np. Baia nie miał szczęścia do kontuzji...
  • Vario/ango mo/tommy f.

gadalismy juz o bramkarzach...

w ogole tamta Barca...

<marzyciel>...
  • Grono.Net

jak sobie przypomne jacy go zastepowali to rece opadaja i tepy noz w kieszeni sie otwiera... Vario kiedys, cos wspominales o 'radosnym futbolu' :) , oni taka filozofie gry prezentowali :)
  • ukaszu

Toz przeciez Boruc jest na sprzedaz; ]
  • Anonim

Valdes nie jest zly, poprostu za wczesnie go wszyscy zaczeli chwalic...
  • Anonim

wiadomo że najlepszym bramkarzem w historii Barçy był Ruud Hesp.:)
  • polarbear

Richard Dutruel był tak samo dobry:-)
  • Socha$

na czym polega szczęscie do kontuzji, bo na czym polega nieszczescie juz wiem:p...?!....a wracając do tematu Valdes nie jest szmaciarzem!!! to utalentowany bramkarz, ktoremu czasmi, z reszta jak kazdemu zdarzaja sie wpadki i wszytko......nie potrzeba zadnego nowego, sciaganie na sile kogos nie ma sensu
  • agent D081

a widzial ktos pare wystepow proto z la louviere? bo ja cos kojarzylem nazwisko, ale dopiero podczas meczu belgia - ktoś tam w weekend popatrzylem na jego gre uwazniej. Chłopak latal jak malysz w bramce. Wiecie moze cos wiecej o nim?
  • Anonim

Valdes nie jest zły jest mlody w tym sezonie nabierał doświadzczenia zobaczycie w przyszły m sezonie bedzie jeszcze lepszy
    popełnił moze kilka błedow ale to ich nie popełnia poza tym ile razy ratował Barce
    jest na pewno o klase lepszy od Hesp czy Dutruela
  • Anonim

Valdes jest zdolną bestią, do tego jeszcze młody (rocznik 82), więc jest szansa, że się wyrobi. Mankamentem jest wzrost ..., ale nie można mieć wszystkiego. Wywalać go to tak, jak pozbyć się Enke, który został wybrany w tym sezonie najlepszym bramkarzem Bundesligi. Poza tym z dobrych bramkarzy, to w obecnej chwili chyba nie ma za wielu do wzięcia.
  • august winterman

bramkarza nie trzeba zmieniać ale ktoś do konkurencji lepszy od Jorquery by sie przydał...
  • Osak

Lubie Valdesa i mam nadzieje ze zostanie w Barcelonie!
  • Mazi

nom, Valdes dobry, też bym chciał, zeby został. A z bramkarzy najgorzej wspominam Bonano :/ kto go tu wpuścił??? :)
  • *Mag-NESS*

ojej,... no nie wiuem, czy to dobre nazywac valdesa szmaciarzem. wg mnie ejst dosc dobry.. jest duzo gorszych w bardzo utytulowanych druzynach...
  • Wódecki Paweł

Niech się szkoli. Jest jeszcze młody, ma potencjał. Co do Bonano ...... dobrze że jest valdes :]
  • polarbear

taa... bpnano... kolejny wspaniały wielomilionowy transfer pana G. ale podobno w Argentynie był dobry... tylko jakoś w kadrze nie bardzo grał. ale gaspart wiedział swoje... W koncu był lepszy wg. niego niż taki Toldo (jak to pięknie ujął: za takie pieniądze jakie miałby wydać na Toldo (w szczycie swojej kariery) to mógł by kupić drugiego saviolę..) eh... Co do Valdeza to racja: młody i jeszcze się wyrobi. W połowie sezonu mu chyba troszkę odbiło i pomyślał sobie że jest super ale pod koniec wziął sie jednak do roboty... Ale na ławkę ktoś dobry by się przydał - będzie chłopak miałwiększą motywację.
  • Grono.Net

co do ruuda hespa, mozna za Nim nie przepadac, ale stawianie go w jednym szeregu z bonano, dutruelem, baia, uwazam za niewlasciwe, nie byl rewelacyjny, ale jego wzrost, zasieg ramion sprawial, ze to co bylo do wyjecia-wyjmowal, on jeszcze w miare, stanowi wyjatek od 'klatwy' na pozycji z nr 1
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)