Fashion victims [1869]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jacek

• eva

podoba mi sie zestaw płaszcz+spodnica blekitno-granatowa.Reszta to eksperymenty:)
  • Anonim

niektore straszne potworki...
  • Miss Psipsina

w pierwszej z trzech galerii ze 3 projkety mi sie podobają, w tym wspomniany płaszcz + spódnica

im dalej tym gorzej- eksperymenty tak, ale z głową, to miało być pret-a-porter chyba... czy źle przeczytałam?
  • jacek

a ktore najgorsze?
  • Emilia Julia

to straszy.
  • What Would We Do Without You?

prze-kosmiczny, prze-kolorowy sarmatyzm nas straszy
    preferuje klasycyzm kiczu
    spodnica+plaszcz
  • szulc, michał

najlepsze jest to, ze 1/3 studentow z ubioru nie zostala dziwnym trafem poinformowana o tym pokazie, a wszystko przez jakies dziwne zgrzyty w szkole...no nic, tylko podpisujac pod takimi rzeczami "realizacje studentow asp z lodzi" jest troche niezgodne z prawda.
    a wszyscy "pedagodzy" krzycza zawsze ze chodzi im tylko i wylacznie o "promocje studentow projektantow"
    kij w oko takim "pedagogom"
  • jacek

przyznam sie, ze liczylem na ostra krytyke, ktora poprawilaby mi samopoczucie. o pokazie dowiedzialem sie w dniu imprezy i nie ukrywam, ze czuje sie wyrolowany.
  • szulc, michał

hmmmm nie jestes sam; )
  • Anonim

zrobcie alternatywny pokaz :) lepszy od tego ofkors :)
    a reszte obsmarujcie w prasie! :)))
    nie ma to jak demokracja!!!!!!!
  • malvi frank

ehh.. okropne i ostentacyjne.. juz widze burze mozgow i powtarzane jak mantra.. "musze byc oryginalny!!!" .. brrry.. wyszly niezle koszmarki.. wszystko przeladowane i nie konsekwentne. jeszce duuzo nauki:)
  • Emilia Julia

nie wiem czy to kwestia nauki.

bo talentu i gustu nie da się nauczyć ...
    chyba.
    tu nie widze ani jednego ani drugiego.

• twardzielka wixa

wybaczcie, ale jeśli mamy być ze sobą szczerzy to tu jest kilka marnie podrobionych pomysłów znanych projektantów;)

bardzo, ale to bardzo słabo.
  • eva

i co z tego???
  • twardzielka wixa

brak rozwoju po prostu.
  • malvi frank

ja nie zauwazylm zadnych analogi :)) a podobny styl mozna miec, wiesz.. kwestia wrazliwosci i podobnego spojrzenia na rzecz :) ja jeszcze nie rozwiklalam zagadki gdzie konczy sie inspiracja a zaczyna pastisz..:] np.. taka pani Pochitonow... no bardzo ladne ma te ciuszki ... ale ja -amator fascynat widze na pierwszy rzut oka duze podobienstwo do chanel czu bluemarine. znaczy sie byly wczesniej takie kolekcje.. teraz nie widzialam nigdzie tego nazwiska wiec nie wiem co sie dzieje :)
  • Ania

ja widzę jedną poważną analogię - ciuchy z seksmisji, zwłaszcza te na drugiej stronie galerii. A z drugiej strony trudno mi zrozumieć, jak ktoś, kto projektuje coś takiego jak DSC_2567, DSC_2583, czy DSC_2590, co jest nawet poprawne, może potem ubrać kobietę w hoola-hoop albo coś podobnie strasznego. Niech najpierw zrobi dobre pret-a-porter, a potem niech sobie pozwala na kolekcje eksperymentalne.
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)