- 1
- 2
-
Magda M.
czesc,
moze ktos wie jak mam sobie poradzic z problemem z tłidowymi butami-kupilam sliczne pantofelki steve madden'a, tweed ze skorzana lamoweczka boskie =) ale..Da sie w nich zrobic dwa kroki-czuje sie jakbym miala stalowe a nie materialowe buty na nogach >:[ Da sie to jakos rozciagnac..?Zmiekczyc..?Dopas owac do stopy..?Bede wdzieczna za wszelkie porady bo zal odkladac je na polke :(
-
bycz
buty sa po to by tworzyc z nich wystawe na regale,nie wiedzialaas o tym?..;P.....ehehhehe -
eva
szewc KamiNski robi cuda.Nowy Świat Zaraz na poczatku od palmy,w podwórzu. -
Anonim
robi cuda za cudowne ceny....mi zaproponowal 900 PLN od pary, a normalnie bierze do 1200PLN za wykonanie -
-
eva
-
Magda M.
ehmm.,.nie chce nic szyc tylko rozciagac (chyba ze tego dotyczy to 900zl; P), to chyba nie powinno kosztowac bardzobardzobardzo duzo, hę :)? -
bori bori
-
Anonim
to nastepnym razem bede ciebie wysylal ze swoimi projektami....napewno moje nogi nie wygladaja tak dobrze w krotkiej spodniczce jak twoje.....i w tym problem.
powinienem uderzyc do Kamińskiej..... -
bycz
buty tez projektujesz?no coz za wszech zdolnego mamy kolege.....a w ajimi to stylu moj drogi? -
bori bori
-
bycz
matka tereza..........bosz.....admir al by sie nie wazyl....nie podejrzewam go o bezguscie.... -
eva
-
eva
bezguscie...mam chrape na te bezgustne spodnie ,co bezlitosnie na tyłku mi sie nie trzymaja i ta totalnie bezgustna sukienka(brana za spodnice)-i fajnie bo sie trzyma i raczej zatrzyma:)
..ale bezguscie ze mnie;) :P -
Anonim
slusznie wyczulem sarkazm.....
buty jak i cala kolekcja, byly przesiakniete stylem charlestona i lat 20.......
nie w stylu muzealnym... -
eva
dobra to buziak jutro poczytam bo jakis kosmiczny film bede ogladala.Buziak -
bori bori
-
bori bori
-
bycz
ooo to dla mnie!especially for me,really?jezu jak sie ciesze bede krolowa sniegu w bialym szpitalnym korytarzu....charleston fajny bardzo.... -
bori bori
admirale ale postaraj sie o te buty!wez tak traf w styl terezy r. i jej corki..... -
Anonim
- 1
- 2