Fashion victims [1869]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda M.

czesc,
    moze ktos wie jak mam sobie poradzic z problemem z tłidowymi butami-kupilam sliczne pantofelki steve madden'a, tweed ze skorzana lamoweczka boskie =) ale..Da sie w nich zrobic dwa kroki-czuje sie jakbym miala stalowe a nie materialowe buty na nogach >:[ Da sie to jakos rozciagnac..?Zmiekczyc..?Dopas owac do stopy..?Bede wdzieczna za wszelkie porady bo zal odkladac je na polke :(
  • bycz

buty sa po to by tworzyc z nich wystawe na regale,nie wiedzialaas o tym?..;P.....ehehhehe
  • eva

szewc KamiNski robi cuda.Nowy Świat Zaraz na poczatku od palmy,w podwórzu.
  • Anonim

robi cuda za cudowne ceny....mi zaproponowal 900 PLN od pary, a normalnie bierze do 1200PLN za wykonanie
  • eva

a mnie dużop mniej:P
  • Magda M.

ehmm.,.nie chce nic szyc tylko rozciagac (chyba ze tego dotyczy to 900zl; P), to chyba nie powinno kosztowac bardzobardzobardzo duzo, hę :)?
  • bori bori

bozesztymoj...czy on sie boga nie boii???
  • Anonim

to nastepnym razem bede ciebie wysylal ze swoimi projektami....napewno moje nogi nie wygladaja tak dobrze w krotkiej spodniczce jak twoje.....i w tym problem.
    powinienem uderzyc do Kamińskiej.....
  • bycz

buty tez projektujesz?no coz za wszech zdolnego mamy kolege.....a w ajimi to stylu moj drogi?
  • bori bori

byycz napewno zrobic os zeby pasowało do desingu terezy r.
  • bycz

matka tereza..........bosz.....admir al by sie nie wazyl....nie podejrzewam go o bezguscie....
  • eva

ale on jest gejem...do matki chcesz uderzac;P
  • eva

bezguscie...mam chrape na te bezgustne spodnie ,co bezlitosnie na tyłku mi sie nie trzymaja i ta totalnie bezgustna sukienka(brana za spodnice)-i fajnie bo sie trzyma i raczej zatrzyma:)

..ale bezguscie ze mnie;) :P
  • Anonim

slusznie wyczulem sarkazm.....
    buty jak i cala kolekcja, byly przesiakniete stylem charlestona i lat 20.......
    nie w stylu muzealnym...
  • eva

dobra to buziak jutro poczytam bo jakis kosmiczny film bede ogladala.Buziak
  • bori bori

allle o co chodzi????bo jakby nie wiem....
  • bori bori

to styl szpitalny.....wspołczesny szpitalny....
  • bycz

ooo to dla mnie!especially for me,really?jezu jak sie ciesze bede krolowa sniegu w bialym szpitalnym korytarzu....charleston fajny bardzo....
  • bori bori

admirale ale postaraj sie o te buty!wez tak traf w styl terezy r. i jej corki.....
  • Anonim

woli wyjasnienia.....nie, nie jestem....
  • 1
  • 2
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)