Fashion victims [1869]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ina

Sluchajcie,
    robimy w Exklusivie akcje tiszert, ktora ma na celu wypromowanie projektantow, oraz osob szyjacych na wlasna reke;-)

Akcja wyglada tak, ze kazdy dostaje plain t-shirt i musi go przerobic na swoj sposob w ciagu 2ch tygodni. Tak aby tshirt byl w klimacie wiosna-lato.

Pozniej bedzie sesja zdjeciowa z tshirtami oraz konkurs. Oczywiscie swietnie sie wypromujecie bo beda podane nazwiska, numery telefonu itd.

Jesli ktos bylby zainteresowany wzieciem udzialu prosze o SZYBKI kontakt na inalekiewicz@o2.pl (najlepiej z jakimis probkami prac) i grono.

Dzieki:) ,
    Ina
  • Anonim

cze,
    jak zawsze spijam kazde slowo z twoich ust.....
    i jestem zainteresowany twoja propozycja......,
    ale nie wiem czy odwzajemnisz moje zainteresowanie.....:)
    pozdro,
    Konrad
  • ina

slonce, cos mi grono szwankuje, poslalam mailem. I tak, jasne, juz Cie wpisalam na liste, musisz tylko ode mnie odebrac ten tiszert przed weekendem jakos.
  • Anonim

ja rowniez jestem chetna i szyjaca :)))
  • ina

tak, tak, poslalam maila. jeszcze mam 3? hm, 2 juz chyba koszulki do podzialu:)
  • Anonim

bo ja to bym mogl w jury zasiasc..ale ze nie moge to powiem, ze wygra ten ktory zrobi zolty tshirt z czarnymi detalami, victorian punk z odrobina zolci(duza odrobina) :))) przepraszam, ale musialem.
  • ina

miko, kochanie, ale mi np nie jest ladnie w zoltym. i co teraz? :))

swoja droga, odebralam dzisiaj plain tiszerty z showroomy h&m, ktory sponsoruje akcje. i w ramach "neutralnych" kolorow dostalam kosz pisanek doslownie. ech, zrobie losowanie kolorow chyba.
  • widokowka

wygra z papiezem
  • widokowka

wygra z papiezem
  • Adin

no comment...
  • Anonim

w zoltym to inie najlepiej, jak w kazdym innym zreszta;) pamietaj, ze dusza twa romantyczna i jak tylko kolor w lzejszym odcieniu to Ty przeciez normalnie, wiesz sama..

a zolc i czarny to ja bardzo. i jurorem nie zostalem:(
  • Anonim

ino, czy to co masz na sobie na tym uroczym, kolejnym zdjeciu to jersey? jestem wzruszony..
  • ina

jersey. a i owszem:)
  • Anonim

wielu zdolnych odpowiedzialo na twoj apel?!
    czy ja mam jeszcze szanse, czy dyskwalifikuje mnie wiadoma rzecz?
  • Anonim

ina teraz bedzie chodzic w rozach:) tzn w rozowym:)
    jak na sp.rozowo przystalo:)
  • sarad

wchodze w to ale jestem z łodzi. prosze o kontakt tel;880689147
  • s2a

tez bym chcial chodzic w rozach..
  • ina

hej, odpowiedzialo mnostwo osob i musze do jutra ostatecznie zdecydowac, a tshirtow jest tylko 5. anyway, zbieram te kontakty i nie martwcie sie - napisze o Was przy nastepnej okazji;-))

marcin -> to raz, dwa, koniecznie do orla cos uszyc. ja juz na te okazje 2 metry rozowego jedwabiu kupilam, mniam.
  • nati

hmm w takim razie moze wyśle Ci pare moich ostatnich projektów:)
  • ina

koniecznie, bez projektow to noway:)
  • 1
  • 2
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)