Fashion victims [1869]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Manolo BlaNik :) przerobiony na forum, irregular choice tez, podobnie jak pepegi... ale to wszystko na piękne kobiece stopy.

a co na ciosane nogi faceta?

tak sie rozgladam za czyms ciekawym i nie wiem sam... a Puma troche przejedzona :)
    chodzi o cos normalnego, casual-sportowego.
    absoultnie zadne "pantofle" elegantsze...
    (zreszta po te to i tak chyba trzeba poza PL imho... :( )

pzdr
  • eva

Hermetic w B.City.Linia adidasa stworzona przez Stelle ,corke Poula;)
    Całkiem ok sa złote.Jak chcesz wywalic 800-1000 pln na buty to ruszaj; )

A z dolnej Polki.Bata rzuciła calkiem fajna linie meska.Jest fajny model zielony,sa niezłe srebrne.Ps.Po Pume nie chodzi sie do polskich sklepow.W s.roomach mozna dostac pojedyncze,orginalne pary jakich nie ma w sklepach.
    A gdzie jest to miejsce?To kazdy F.V wie; )
    Pozdr.
  • bori bori

ja nie mam pojecia gdzie sa fajne meskie buty.ewus wyslij mi wiadomoscia gdzie mozna dostac unikaty.....bo ja nie wiem....//
  • prinz

slip ony!! slip ony!! od Vansa (MJ).. miód. tylko nie w Polsze :( ale od czegoz to mamy internet i samoloty?? :)
  • prinz

wciąż sporo fajnych modeli można znalezc w Comme des Garcons... trampki od Perryego albo cos bardziej wykwintnego od Watanabe czy Kawakubo
  • Anonim

ja przepraszam, ale powiem, ze slip on vansa to tak i owszem(nie koniecznie mj, bo te klasyczne w kratke, ktorych szczesliwym posiadaczem jestem, tez sa fajne), ale fenomenalny model obuwia meskiego mozna dostac na carnaby street w swear, oni zrobili tez serie dla topman w tymze sezonie.. niestety to london town:(
  • prinz

hmmm... a nowy designer topman bardzo fajny jest... sic
  • Anonim

lupfer, czy jak on tam sie nazywa, czy jak?
  • bori bori

a ktus nie chciałby mnie wziasc kiedys na pakupki kiedys????
  • Pelagia

prada
    camperki
    rs
    converse
    diesel...mnóstwo fajnych ale nie w polsce
  • Adin

nowe pumy z "miodowa" podeszwa fajnie wygladaja na reklamie ale okazji na wlasne oczu to nie mialem.
    a tak, to jakies ladne biale adidasy do kostki,na rzep i jakby sie jakis krokodylek zielony z boku przyczepil to milo by bylo :-)
  • ? Jaśnie Panicz

lacoste
    paul smith slipon
    prada tez sa nice,te ze srebrnymi przeszyciami
    trexx praktycznie nie do dostanie poza milano
    pumy sie przejady
  • Anonim

lacoste - problem jest taki, ze nie ma w Warszawie fajnych - ja przynajmniej nie widzialem. Damskie jeszcze, ale meskie niezbyt...
    niestety nie mam czasu zapiprzac po calym miescie w poszukiwaniu w norach i dziurach, ani chwilowo nie bede za granica... wiec :(

Prada prada.. hmm.. no pradki są ładne to fakt. ale nie wiem.

ostatnio w ShoeBeDo były fajne Porsche design butki za kostke - takie w stylu do jezdzenia samochodem, co mi bardzo odpowiada, bo duzo jezdze i lubie buty wygodne do jazdy, ale niestety okazaly sie niewygodne na moją stope :(
  • eva

polecam wiec zakupy przez internet.Kiedys jak pamietam byl temat dotyczacy linkow modowych.
    Moge polecic Ci strone
    www fashion.net
    wejdziesz na "shopping" nastepnie na "shoes" i juz za pare dni chodzisz (lub jezdzisz) w najbardziej wypasionych butach w Warszawce.Dzisiaj nie trzeba wyjezdzac by cos zakupic . Wystarczy chciec.Ps.Z tego co sie orientuje,nie ma problemow z ewentualnym zwrotem towaru.Klient nasz pan-przeciez.
  • eva

polecam wiec zakupy przez internet.Kiedys jak pamietam byl temat dotyczacy linkow modowych.
    Moge polecic Ci strone
    www fashion.net
    wejdziesz na "shopping" nastepnie na "shoes" i juz za pare dni chodzisz (lub jezdzisz) w najbardziej wypasionych butach w Warszawce.Dzisiaj nie trzeba wyjezdzac by cos zakupic . Wystarczy chciec.Ps.Z tego co sie orientuje,nie ma problemow z ewentualnym zwrotem towaru.Klient nasz pan-przeciez.
  • ? Jaśnie Panicz

w polsce gorzaly i kielbachy poprostu sie nie kupuje,to passe ,a panie w butikach jakies znudzone,rozkapryszone i wiecznie zajete zagranicznymi telefonami
    porazka
  • ? Jaśnie Panicz

w polsce kraju
    gorzaly i kielbachy poprostu sie nie kupuje,to passe ,a panie w butikach jakies znudzone,rozkapryszone i wiecznie zajete zagranicznymi telefonami
    porazka
  • bori bori

msylę sobie ze takie ochhhh jechanie do np. londynu po cos tam trąci czymś przeterminowanym////
  • Tom

1.Wlasnie jak wygadla sprawa meskich butow LACOSTE w wawie ??
    2.Co sadzicie o butach 4YOU ?
    3.czy polecacie cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?ite... tyle ze jakies znanej i uznanej marki a nie z allegro(chodzi mi tutaj o przedstawienie kroju za posrednictwem allegro) , czy takie : http://allegro.pl/show_item.php?ite... (tyle ze to akurat model damski)
    Pozdruffffffffffki!
  • bori bori

sorry ale te strony co podałes to okropne te buty...nawet za dopłata bym ich nie chciał/////
  • 1
  • 2
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)