- 1
- 2
-
Anonim
co to sie stalo,ze nagle sie okazalo, iz stolica o ile nie planuje otwierania sklepow wielkich projektantow, to wy planujecie za nia..Dsquare, Balenciaga i co jeszcze? Versace gdzie Donatella przetnie wstege na otwarciu? glod swiata chyba. ale berlin tak blisko, paryz, antwerpia, londyn, barcelona. jedzcie na wycieczke.. -
Anonim
przepraszam, kto planuje? kolezanka pyta, gdzie moze kupic torbe balenciagi, a nie obwieszcza, ze otwierają sklep. a dsquared otwierają w karakowie, czytaj posty.
czy masz jakiś problem i chcesz o tym porozmawiać? :>
i fajnie by bylo, gdyby polska/warszawa/krakow byly tak samo atrakcyjne pod wzgledem sklepowym jak inne stolice europejskie. bo dlaczego polska ma byc gorsza? -
Pelagia
-
N.
ja rozumiem, że jestem na takim gronie, na jakim jestem, ale poziom burżujstwa przekroczył wszelkie parametry. -
-
prinz
-
Pelagia
-
N.
-
Pelagia
jak na czlonkow tego swietego grona przystalo musimy byc wszechstronnie obeznani z tematem :)ja tam widze same plusiki -
Anonim
i miko winnien teraz sie obronic piszac,ze nie zostal zrozumiany.. ale po co?! -
コム・デ・ギャルソン
-
Anonim
-
eva
sranie w banie i tyle:)TeZ uważam ,że pare osób niezle przesadza.Po co sie dowartościowywać na necie?Wystarczy być sobą...nawet w ubraniach z ciut nizszej połki.Zresztą ,Ci co najbardziej zVIKTIMOWALi sie nie mają pewnie na ubrankach pokazowych metek...Kto ma -ten nie wypisuje bzdur,nie pyta o adresy,z których zapewne nigdy nie skorzysta.Fashion jest dla samopoczucia...nie metek.!Prawdziwi F.Victim zrywają metki...jakość widac.Sorki za szczerość ale tak mnie jakoś wzięło:) -
Pelagia
bzdura !moze sa takie przypadki o jakich piszesz ale bez przesady ani nie wypisujemy tu ze od stop do glow jestesmy zametkowani, ani tez o to nie chodzi.rozmawiamy sobie tu lajcikowo o modzie a czasy popisywania sie czyli tzw gnojstwa juz chyba dawno poszly w niepamiec.hmm...a jesli chodzi o adresy -osobiscie lubie wiedziec co i jak bo sie tym interesuje -pewnie zreszta jak wiekszosc-takze nie jest chyba jeszcze az tak zle z nami,zreszta sama nalezysz do tego grona:)-pozdrawiam serdecznie -
Pelagia
heh a co do zrywania metek zgadzam sie zawsze mnie w szyje drapia:)OBCINAMY METKI! -
Sadiqa
-
Pani Prezes Brazylijski Serial
o ho ho :) dyskusja o metkach. kurcze ja powiem tak (szczerze:) - ja zrywam po 1= jak mnie "gryza" a po 2=jak mam znowu; ) cos fajnego w sa kolezanki co mi kolnierzyk przyduszajac mnie wyginaka co by zobaczyc skad to! wiec pozbywam sie all metek co by zaraz cale towarzycho nie mialo podobnego ciucha. no coz-wiem ze to moze na chanmstwo wyglada ale jakos mnie to nie rusza a tylko ja mam fajne spodnie czy bluzke.
i nie wzruszaja mnie teksty ze ktos nie ma czasu chodzic po sklepach! ja tez nie mam ale jak wchodze to.... kurcze-to chyba dar; 0 - ale naprawde szybko znajduje co fajniejsze i wtedy wybieram przebieram.
cierpliwosc i dobre oko w shopach potrzebne ale tez wiedza co potrzebne na te chwile( by za duzo kasy nie poszlo) ...............no odrobina wprawy w szukaniu tez sie przydaje-wiadomo -
? Jaśnie Panicz
okrzyki o rozpasaniu ,heh ale o to tu chyba chodzi?zeby miec wiecej ,a nie czuc sie gorzej?wycinasz metki ok?wycinaj kolka w podeszwach butow jesli ma sprawi to komukolwiek chociac odrobine radosci...Niezalezna moda ,oryginalna tworcza ,a nie poprostu droga masowka nie predko sie u nas pojawi...niestety... -
Sadiqa
hhmm...to tylko kwestia charakteru moj drogi... ale nie wiem ile osob to tu zrozumie -
Sadiqa
odnosze sie tu do fragmentu --->Niezalezna moda ,oryginalna tworcza
a eva miala chyba co innego na mysli... ale moze sie myle -
Pelagia
no ja tez stawiam na oryginalnosc bo nie lubie miec tego samego co inni nie wiem co wy sie tak przyczepiliscie do tych metek po to tu dyskutujemy i przytaczamy przyklady zeby tworzyc wlasnie cos oryginalnego niektorych stac na stroik od galiano a niektorzy moga sami sobie uszyc cos podobnego..wrrr i tez bedzie super!a jesli ktos chce torbe prady prosze bardzo popieram jest to jakis krok do przodu w naszej kulturze modowej
- 1
- 2