-
grubykrólik
-
Q U E E N.
klasyka, klasyka, klasyka, odwaga i minimal !
znowu szarości, zgaszone kolory (fiolet, pomarańcz, czerwień), beż, brąz i czerń (lekko połyskująca) zdecydowanie królująca
młode kobiety mogą eksperymentować z neonami i zaburzeniem form.
ciekawym trendem będzie dzikość i motywy zwierzęce, panterki (noszone w każdym detalu)- panterkę nosimy uważnie, bo nie zawsze wygląda dobrze. do tego wszystkiego kwiaty
ogromny trend to motyw pt rosja- matrioszki, etno i folk (tu kolorystyka różnorodna)
lekkim trendem będzie elegancja i męskość kobiety- garnitur podkreślający sylwetkę.
biała koszula wraca do łask i ołówkowe spódniczki do niej.
kratę proponuje gucci.
nie zapominajmy o ponadczasowym trenczu, płaszcze itp, ale wszystko długości średniej.
w dodatkach fluo i neony, wracamy do 80s
wydaje mi się że zostawiamy pumpy z tego sezonu, wracają rurki
grube rajstopy
duże czapki, berety.
duże torby, skóra węza w minimalu.
płaszcze, czapki, rajstopy, szale w wersji mega maxi
To tak mniej więcej bo czasu nie mam; p
-
ms. marta
minimal? Na pewno nie w dodatkach, królują wielkie, ciężkie barokowe biżuterie. jeśli chodzi o dodatki to pełen przepych. No i bardzo wysokie obcasy + kozaki do/za kolano wywijane na górze...
futra, nawet te prawdziwe mają wyglądać jak sztuczne. no i czapki pilotki.
Makijaż? Przede wszystkim czerwone lub bardzo blade usta, ciemne oczy i jak najjaśniejsza cera. -
Q U E E N.
-
-
...::: Miź :::...
Dżinsowe kurtki - co o nich myślicie? Czy wciąż są modne? Kupić, nie kupić - oto jest pytanie; ) -
Q U E E N.
teraz bedzie okres przejsciowy, wiec modne beda.
zalezy jaka chcesz kupic, wycierane, jasne sa ok, byle nie jakies granaty i nie szerokie.
ale ja odrodzam dziewcyznom takie kurtki, lepiej kup sobie jasmy jeansowy bezrekawnik/ np top shop/,
jak chcesz cos z jeansu.