Fashion victims [1869]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • grubykrólik

Jakie są trendy na jesień-zima 2009/2010??
    :D:D:D:D:D:D
  • Q U E E N.

klasyka, klasyka, klasyka, odwaga i minimal !

znowu szarości, zgaszone kolory (fiolet, pomarańcz, czerwień), beż, brąz i czerń (lekko połyskująca) zdecydowanie królująca
    młode kobiety mogą eksperymentować z neonami i zaburzeniem form.

ciekawym trendem będzie dzikość i motywy zwierzęce, panterki (noszone w każdym detalu)- panterkę nosimy uważnie, bo nie zawsze wygląda dobrze. do tego wszystkiego kwiaty

ogromny trend to motyw pt rosja- matrioszki, etno i folk (tu kolorystyka różnorodna)

lekkim trendem będzie elegancja i męskość kobiety- garnitur podkreślający sylwetkę.

biała koszula wraca do łask i ołówkowe spódniczki do niej.

kratę proponuje gucci.

nie zapominajmy o ponadczasowym trenczu, płaszcze itp, ale wszystko długości średniej.
    w dodatkach fluo i neony, wracamy do 80s

wydaje mi się że zostawiamy pumpy z tego sezonu, wracają rurki

grube rajstopy

duże czapki, berety.

duże torby, skóra węza w minimalu.

płaszcze, czapki, rajstopy, szale w wersji mega maxi

To tak mniej więcej bo czasu nie mam; p
  • ms. marta

minimal? Na pewno nie w dodatkach, królują wielkie, ciężkie barokowe biżuterie. jeśli chodzi o dodatki to pełen przepych. No i bardzo wysokie obcasy + kozaki do/za kolano wywijane na górze...
    futra, nawet te prawdziwe mają wyglądać jak sztuczne. no i czapki pilotki.
    Makijaż? Przede wszystkim czerwone lub bardzo blade usta, ciemne oczy i jak najjaśniejsza cera.
  • Q U E E N.

eee, a czy ja pisalem cokolwiek o dodatkach?!
  • ...::: Miź :::...

Dżinsowe kurtki - co o nich myślicie? Czy wciąż są modne? Kupić, nie kupić - oto jest pytanie; )
  • Q U E E N.

teraz bedzie okres przejsciowy, wiec modne beda.
    zalezy jaka chcesz kupic, wycierane, jasne sa ok, byle nie jakies granaty i nie szerokie.
    ale ja odrodzam dziewcyznom takie kurtki, lepiej kup sobie jasmy jeansowy bezrekawnik/ np top shop/,
    jak chcesz cos z jeansu.
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)