- 1
- 2
-
Anonim
Są tu tacy??Po zdjęcia wiem że są...ZApraszam do wypowiedzi,co robicie dla kogo i co o tym myślicie :) -
Anonim
tak wlasciwie to założyłam takie grono i zapraszam na nie..Modeling sie zwie -
Mari
-
mambinaheroina GETHO
a ty jestes modelka tak?hmm powiem ci ze dziwne to gorno...prawdziwe pracujace modelki raczej sie nie uajwniaja bo to troche nieprofesjonalne..osoby porofesjonalnie sie tym zajmujace maja poukladane w glowkach, a to taki zawod, w ktorym skromnosc jest na 1 miejscu.. -
-
Pelagia
-
Mari
a czy ja coś mówiłam o tym, że jestem modelką?! weź się dziewczynko opamiętaj z deczka... -
mambinaheroina GETHO
to nei bylo do ciebie ale do diabelka:)ale moze tez do ciebie skoro sei tak unosisz..Niestety wiem o czym mowie..i smiesza mnie akcje tego typu..kochane modelki i kochani przegieci modele laczmy sie na gronie:)co to za tekst i jescze to pytanie dla kogo pracujecie hahahah!!a najlepsze co o tym myslicie!!!bez komentarza...rece opadaja.. -
Mari
a to przepraszam zatem, ale było bezpośrednio pod moim postem.
z modelingiem wiąże mnie co innego niż bycie modelką, bo do tego raczej mi daleko; ) -
eva
-
mambinaheroina GETHO
mari jesli to twoje real foto to raczej ci blizej niz dalej do modelingu..wyslij mi jakies swoje foty:)) -
Anonim
pokłóciły sie, powysyłały zdjęcia i jest OK, hmmm dziewuchy :), nie ma jak to sex po kłótni :)))) -
Anonim
po co tyle nerwów :) czekoladka sie by przydała, magnezu więcej, endorfin i czegos tam jeszcze :) -
mambinaheroina GETHO
chyba czegos nei zrozumiales..hmm tak to jest jak sie facet wcina:)!A zdjecia Mari serio mi sie podobaja... -
Anonim
-
eva
mambi napisała cos podobnego jak ja na gronie fotografia mody-pokazcie swoje strony www:)))Chyba mambi rozumie ten klimat;)pozdrawiam -
mambinaheroina GETHO
ojej no mambi lubi ladnych ludzi i tyle:)a jak czasem znajdzie kogos ladnego to moze go wmontowac w jakis swoj projekt i jest suuper bo mambi woli takze gdy zna tych ladnych ludzi a nie tylko wybiera ich sobie z ksiazek w agencji..:)si ewus?:) -
eva
si ale ładnych dla wszystkich ,nie tylko dla siebie samych,
si mambuś;) -
Anonim
-
eva
-
? Jaśnie Panicz
- 1
- 2