Fashion [1686]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Są tu tacy??Po zdjęcia wiem że są...ZApraszam do wypowiedzi,co robicie dla kogo i co o tym myślicie :)
  • Anonim

tak wlasciwie to założyłam takie grono i zapraszam na nie..Modeling sie zwie
  • Mari

jakoś nie mogę go znaleść...
  • mambinaheroina GETHO

a ty jestes modelka tak?hmm powiem ci ze dziwne to gorno...prawdziwe pracujace modelki raczej sie nie uajwniaja bo to troche nieprofesjonalne..osoby porofesjonalnie sie tym zajmujace maja poukladane w glowkach, a to taki zawod, w ktorym skromnosc jest na 1 miejscu..
  • Pelagia

oj trafnie to ujełas,bravo!
  • Mari

a czy ja coś mówiłam o tym, że jestem modelką?! weź się dziewczynko opamiętaj z deczka...
  • mambinaheroina GETHO

to nei bylo do ciebie ale do diabelka:)ale moze tez do ciebie skoro sei tak unosisz..Niestety wiem o czym mowie..i smiesza mnie akcje tego typu..kochane modelki i kochani przegieci modele laczmy sie na gronie:)co to za tekst i jescze to pytanie dla kogo pracujecie hahahah!!a najlepsze co o tym myslicie!!!bez komentarza...rece opadaja..
  • Mari

a to przepraszam zatem, ale było bezpośrednio pod moim postem.
    z modelingiem wiąże mnie co innego niż bycie modelką, bo do tego raczej mi daleko; )
  • eva

szczera prawda:P
  • mambinaheroina GETHO

mari jesli to twoje real foto to raczej ci blizej niz dalej do modelingu..wyslij mi jakies swoje foty:))
  • Anonim

pokłóciły sie, powysyłały zdjęcia i jest OK, hmmm dziewuchy :), nie ma jak to sex po kłótni :))))
  • Anonim

po co tyle nerwów :) czekoladka sie by przydała, magnezu więcej, endorfin i czegos tam jeszcze :)
  • mambinaheroina GETHO

chyba czegos nei zrozumiales..hmm tak to jest jak sie facet wcina:)!A zdjecia Mari serio mi sie podobaja...
  • Anonim

wcinam to kanapki :)
  • eva

mambi napisała cos podobnego jak ja na gronie fotografia mody-pokazcie swoje strony www:)))Chyba mambi rozumie ten klimat;)pozdrawiam
  • mambinaheroina GETHO

ojej no mambi lubi ladnych ludzi i tyle:)a jak czasem znajdzie kogos ladnego to moze go wmontowac w jakis swoj projekt i jest suuper bo mambi woli takze gdy zna tych ladnych ludzi a nie tylko wybiera ich sobie z ksiazek w agencji..:)si ewus?:)
  • eva

si ale ładnych dla wszystkich ,nie tylko dla siebie samych,
    si mambuś;)
  • Anonim

ładniejsi maja łatwiej... (patrz foto nr 4 w profilu :):):):) )
  • eva

;)
  • ? Jaśnie Panicz

hah najlepiej transparent.
    dzien dobry
    jestem modelka
    :)
  • 1
  • 2