-
.::aqrat::.
mam pytanie,czy planujecie jakis koncert w czerwcu???? widziałam was raz w życiu w Ostrowcu ale jak to w tym miescie bywa nagłośnienie(czyt.pierdzące głośniki) niepozwolily mi na wysluchanie tego co gracie w pełni:D:D -
Dr. FAREL
Witaj .::aqrat::. !
Tak pamietam ten gig, przy - 10 stopniowym mrozie:)
Jeżeli chodzi o najbliższe gigi to 27 maja gramy w Łodzi, później też są jakieś plany koncertowe, ale na razie jeszcze nic na 100% pewnego
Padzdrawljaju
Dr.Farel -
Królowa
zagrajcie w drugiej połowie lipca gdzieś w okolicach Mazur, bo kurde ustawiacie tak te koncerty, że ja nigdy nie mogę Was zobaczyć!!!
oczywiście okazuje się, że 27 maja mogłabym jechać do łodzi, ale:
1. osoba, u której mogłabym nocować, będzie w tym czasie na łódce na zalewie
2. mam pierdzieloną szkołę, a w niej debilne egzaminy :( -
-
ale chodzi mi o koncerty w warszfce bo tak to u piotrka bym sobie posiedziala kilka dni -
Królowa
w wawie zasadniczo pracuję, ale Farelki trafiają z koncertami zawsze na takie dni, kiedy nie mogę iść -
Dr. FAREL
to potwarz :) hahahaha
Retardi - juz my wiemy ze wszystko nasze palny i terminy sa przez Ciebie celnie torpedowane :) Powołamy jakąś komisje żeby to wyjaśnić :) ...
Kasiu :)- narazie ustalamy ewentualne terminy koncertów - prawdopodobnie cos w czerwcu pojawi sie na tapecie o czym poinformujemy naszych przyjaciół na grone :)
dziekujemy za zainteresowanie
pozdrowienia :)
dr.Farel -
Anonim
-
Mati
no no ii... prsze was blagam wpadnijcie do Warszawyy!!Doktorze zaradz cos!!:P -
Dr. FAREL
Hej hej,
Być może w czerwcu uda nam się zagrać gig w Warszawie, trwają mocno zaawansowane rozmowy na ten temat...
:::DR. FAREL:::
-
czy piotrek przychodzi na kazdy koncert który gracie w warszawie????mam nadzieje ze tak -
Dr. FAREL
Ja Dr. Farel muszę się pożalić na Piotrka, bo zdarza mu się zbagatelizować i nie przyjść na gig Farelek... a nie od dziś wiadomo, że gig FG to wyjątkowe show, którego nie wolno ignorować;) -
Anonim
-
jade sobie windą kilka dni temu i .. co widze...???
wydaje mi sie ze to naklejka z nazwą waszego zespolu...
byla zdarta w jednym miejscu(blokowy walczy z naklejkami na pisami na scianach,w windzie, w klatce)i nie wiem czy to zbieżność nazw ??czy to wasze??jak wasze to milo ze w tej chujo.. windzie ktorej mam dosyc jest jakis pozytywny punkcik hehehehe...az mi sie humor poprawil papapa -