-
Dr. FAREL
Już w czwartek 27 kwietnia chłopaki zagrają wyjebany w kosmos gig, hope so:)
Farel zagra w nowym składzie z nowym bębniarzem Łukaszem, który miesiąc temu dołączył do zespołu!!! To już 4-ty z kolei bębniarz w historii FG:) ale tym razem jestem przekonany, że Łukasz to właściwy człowiek na właściwym miejscu.
==============================
27 kwietnia, godz. 20.30
klub Jadłodajnia Filozoficzna
ul. Dobra 33/35 Warszawa
wjazd: 10 zł
==============================
Zapraszam
Dr. Farel -
Anonim
Ja gwarantuje z mojej strony niezły huk - będę testował w plenerze nowy wzmak Ampega .. będzie tez można zobaczyć w dłoniach Igora brand new Epiphone Elitist'a – wszystko świeży transport z USA …
Polecam nową basniową stronke zaprzyjaznionej kapeli : http://www.naturalhigh.pl . Mam nadzieje ze niedługo zagramy razem :)
-
Rdzawy
dzieki GG
szczerze mówiąc ktoś dizajn tej strony określił jako dobranockowy, więc baśniowy jest niedaleko :) -
-
Anonim
-
Królowa
CHŁOPAKI!
czemu KAŻDY koncert ustawiacie sobie tak, że ja nie mogę na niego przyjść??? -
Anonim
ciekawe pytanie ...
ale mysle że nadejdzie dzień w którym nasze permanentne knucia na nic sie zdadzą i pojawi sie zielone swiatło :) -
Królowa
-
Dr. FAREL
-
Anonim
ja również, bo poki co okazji by posluchac Farel Gott na zywo nie mialam...a szkoda fuck, fuck, fuck... -
mzc
zaprawdę powiadam...do Gdańska kto przyjedzie będzie błogosławiony; )
więc do Gdańska FG mógłby przyjechać... zabierając z sobą np kolegów z Oregano Chino, Elvis Deluxe i Natural High (kolejność przypadkowa)...
taki big tour młodej siły muzyki polskiej...; )
do Gdańska.
-
ღ King.
27 kwietnia - wawa
a za miesiac - ldz !
yay !
no i chyba postaram sie dac rade przybyc.
lol -
Królowa
Doktorze!
Ja liczę na konczerto!
koalicja (czy to samica misia koali???) nie interesuje mnie tak bardzo :)
a w tej łodzi to jak? bo jak w weekend to może się wbiję! -
Wieszak
>mzc napisała:
>zaprawdę powiadam...do Gdańska kto przyjedzie
>będzie błogosławiony; )
>więc do Gdańska FG mógłby
>przyjechać... zabierając z sobą np
>kolegów z Oregano Chino, Elvis Deluxe i Natural High
Wroble cwierkają że Wszech Wiedząca Wiedźma Ple Ple życzy sobie Piaskowego Dziadka i jego Świte w Neptunowym Grodzie. Pono jak wieść gminna niesie szanse na Gig w Danzig są fifty fity skład nie znany lokal poszukiwany :) szczegóły niedługo. Władnych zapraszam na priv w celu dogadania spraw wielu!
Jak nie dziś to jutro ale dojedziemy wszedzie!!!
-
-
Anonim
jak sie ktos juz pojawi po Farelkowej Jadlodajni relacje prosze...:( nie mogalm przybyc i zaluje za grzechy jak nigdy dotad:(
-
Dr. FAREL
no no no ... Farelki wracaja do formy ... to moja skromna ocena ... do dzis szumi mi w głowie ... bardzo energetyczny gig :) -
Anonim
Szkoda tylko że wokal troche cichy był, no i szkoda że tak późno się zaczęło. Ale ogół pozytywnie :) -
Anonim
a co sie stalo z wokalem? sprzet z dupy? bo nie wierze, by Kjub nawalil.....nieeee://