FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

brońmy "le madame" - ostoi niezależnej kultury !!!
  • Wieszak

a o co tam tak obiektywnie temu komornikowi chodzi?
  • Anonim

Wieszaku ... burmistrz śródmieścia zamierza sprzedać budynek ...
    ale wszyscy doszukują sie (nie bez racji) podtextów politycznych ... wiadomo wszak w jakim kraj zyjemy ... i nie tylko ja odnosze coraz częstsze wrażenie ze zbliżamy sie szybkimi krokami do klimatu panującego w białorusi ... ehhh
  • Wieszak

Oj Białoruś to mocno powiedziane, bo tam naprawde bardzo źle się dzieje, bardzo. Le Madame fajne miejsce byłem tam dwa razy na koncertach ale oba wspominam bardzo dobrze. Szkoda że zamykaja bo w sumie sporo sie tam działo.
    Polityka jaka jest każdy widzi. Burmistrz Środmiescia ma kaprys wypowiedzieć i wypowiada i gucio mozna zrobić. Mozna go jajem rzucić, tortem albo wygwizdać ale jak wypowiedział lokal to chyba juz po ptokach. Osobiście nie czuje wielkiej więzi z tym miejscem ale absolutnie nie zgadzam się z pomysłem zamknięcia go. Bo każdemu według potrzeb, a nie ze - tak jak "my chcemy" i zabrać "im" narzedzie zła.
  • Anonim

Wieszkau zobaczysz za rok, dwa ...
    Białoruś to oczywiscie przenośnia ale ...
    http://wiadomosci.onet.pl/1298640,1...
    :(
  • Wieszak

A mowili ze minęły czasy "jedynie słusznej drogi". Szkoda naprawde szkoda. Ciekawe gdzie sie te wszystkie pozytywne akcje teraz bedą odbywać? Jak wspominałem mnie osobiście jakos nie boli fakt zamkniecia akurat tego miejsca ale wkurwia mnie strasznie swiadomośc ze ktoś celuje, mowiac ogolnie w naszą wolność, a tego nie rozumiem i "oddać nie umiem".
  • Mati

bylem w sobote hehe i łysi stali bo sie zbierali na tych co bronili i mowili ze sie nam nie dziwia:P
  • Dr. FAREL

Montan czy Ty sam rozumiesz to co piszesz ??? rozumiem ze mama na chwile Ci dekoder z pleców zdjeła ... :)
  • Mati

ze łat:P
  • Kjub the Farel

Jeszcze dojdzie do tego że sZatanizujące się muzyką zespoły pokroju NAtural High tudzież Farel Gott nie będą miały możliwości zaprezentowania się, a każdy z członków owych grup pozbawiony zostanie lewego jądra na rzecz zdelegalizowania wolności
  • Wieszak

lewego? dlaczemu lewego? że veto dla lewackich pogladow? czy że niżej wisi? ja mam niżej prawe :P

"Czarna Lista Padre Ryzyko" w skócie Cz-LPR, istnieje według plotek. Dotarły kiedys do mie wici, że Nergal dostał cynk, że pono Ojciec Dyktator wpisał na nio Behemotha, Vadera i KAT'a ale widziałem ze chopaki grajo trase (wiec dzieki Bogusiowi to przedwczesne obawy. Jednak nigdy nie mozna być pewnym tego co sie dzieje w kuluarach władzy wiec puki co uczmy sie kroku defiladowego i pozdrawiania machaniem oficjeli zebranych na trybunie honorowej, by nam prohibiszona na rokiendrola nie wprowadziły. A jak wprowadzo to kupie se siekierkie i kijek i obale ich jak spruchniałe drzewo.
  • Rdzawy

Wiszaku masz pacyfe na zdjeciu wiec bardziej pokojowe metody by sie zdały.

Montan musisz sie udać do logopedy. Koniecznie!! Widze ze w trakcie wypowiedzi wypada Ci język. Jest to wada wymowy spowodowana zbyt długim ssaniem smoka.
  • Katarzyna

"UKRADLIŚCIE KSIĘŻYC, ODDAJCIE LE MADAME!!!"

odzew:

(PiS- Podpierdolimy i słońce!!!)
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)