-
Dr. FAREL
-
Rdzawy
-
Dr. FAREL
Możemy, możemy... dr. Farel czasami woli stać niż siedzieć, chociaż tak naprawdę nie ma to większego znaczenia. -
Wieszak
-
-
Królowa
hmm... wysrywasz drób w całości?
to znaczy że zanikły Ci kosmki jelitowe i najprawdopodobniej umrzesz w ciągu najbliższych miesięcy z głodu, chyba że kosmki Ci się zregenerują -
iwonka spod ogonka
a zdradzi nam Dr F powód swojego takiego nie innego nastroju? w końcu spore z nas grono, stworzymy grupę teraupeutyczną doraźnego wsparcia... wysłuchamy, pokiwamy głowami, popomstujemy, może nawet kto pochlipie ze współczuciem -
Dr. FAREL
Paradoxalnie to dr. Farel jest lekarzem dusz:) ale i jemu zdarzają się gorsze dni... It's gonna be alright tomorrow!!!
-
Wieszak
Nie trawie drobiu z obawy pticej gripy. Gripa wcale mnie nie straszy bom zaszczepiony ale z drobiem nigdy nic nie wiadomo, bywa ze spiskuje. Tyle sie o tym mowi ostatnio w tiwi. Maliny sie kończo...
Lubie jeśc drobne potrawy, a ze pono ptice zagrypione to poprostu jem ale nie (na) trawie, tylko na talerzu.
Doktor jest w nastroju? Nastroje? Ich troje? W "A" stroje?!? A Fantastic Fab 4 Farel?? Ki czort?
A szto e to kociapka? -
Rdzawy
jeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu uuuu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
ja go mam na co dzień, o matko aaaaaaaa -
Królowa
mam załamanie nerwowe chyba
kto da mi się wyspać?
wystawcie mi zwolnienie lekarskie na dwa dni! -
Wieszak
>Rdzawy napisał
>jeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuu uuuuu
>aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa
To Kochane Dzieci był odgłos godowy Kota Rdzawego (Prionailurus rubiginosus). Zapamietajcie, za każdym gdy usłyszycie ten dzwięk bierzcie nogi za pas bo oznacza to ze w poblizu jest Rdzawy i ma on dośc niecne zamiary. Powinnyscie rownież wiedzieć ze zwłaszcza w okresie godowym bywa nieobliczalny, w oczach jego dojzycie wtedy szaleńczy błysk, z pyska bedzie buchać piana wyszczerzy kły i ryknie wtedy uciekajcie daleko.; ) ale tak poza tymi momentami to całkiem miłe kocię.; )
"I Kudłate i Łaciate Pręgowane i Skrzydlate te co skaczą i fruwają na nasz program zapraszają"
-
iwonka spod ogonka
nikogo nie obrażając, ale kot, który krzyczy jeeeeeezuuuuuuu i w tym samym czasie z pyska mu bucha piana i ryczy i ma kły, to jakiś kot antychryst chyba... :) -
Anonim
szanowny panie doktorze niech pan zawita moje skromne progi i się napije zemną to sie panu humor poprawi; P
: ) -
Wieszak
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kot_rd... - wiecej informacji o rdzawym
Dla wyjaśnienia wątpliwości - jeno odgłos godowy kota został zidentyfikowany, sam kot do tej pory nie zaistniał. -
iwonka spod ogonka
bo to pewie kot schrodingera
albo kod leonarda da vinci
albo leonardo ci caprio
albo sałatka caprese
albo kaprys królowej
albo królowa margot
albo dalej mi się nie chce
-
Mati
-
iwonka spod ogonka
-
Mati
-
Wieszak
-
Rdzawy
>Wieszak napisał
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Kot_rd... - wiecej informacji
>o rdzawym
>
>Dla wyjaśnienia wątpliwości - jeno
>odgłos godowy kota został zidentyfikowany, sam kot
>do tej pory nie zaistniał.
nie wiem czemu, ale chyba bezinteresownie mam ochote jebnac ci z baśki w ryj :D cholera tylko nie moge bo miałbyś jeszcze gorszą dykcję niż teraz i zniszczyłbym naszą kareiere