-
mesabadżi
W dniach 16-18 luty nagrywamy nasze kolejne demo!!! Realizatorem i współproducentem nagrań będzie niejaki Adam Toczko, czyli innymi słowy najlepszy realizator w Polsce:) Zapowiada się bardzo ciekawa sesja, myślę, że wręcz przełomowa w historii FG... -
Rdzawy
nono chłopaki kongratulejszans!!!!!!
rozmawiałem z Grzeskiem na ten temat ze czekacie na Toczke i jednak poczekac było warto
mam nadzieje ze podzielicie sie wynikami z nami; )
NH trzyma kciuki -
dzx
-
-
Anonim
Jarku ... czy warto było - odpowiemy 18 :)
wszystko w naszych rekach oraz w mistrzowskiej gałkologii Adama :)
dziekujemy za wsparcie :) oczywiscie - podzielimy sie efektami pracy :) -
Anonim
-
Wieszak
-
Królowa
-
Dr. FAREL
będę czuwał nad moimi chłopakami !!!!
otocze ich ciepłą i czułą opieką ... -
Anonim
no czekam z niecierpliwąscią na nowe demo ! życze owocnej wsółpracy ! -
Wieszak
>Hatifnat napisała:
>a ja szesnastego we czwart idę na zacier i się
>upiję, o
No reprezentacja Natural High tez bedzie (w składzie ja i banan) wiec bedziemy sie mijać tylko jakos na tym zdjęciu chyba niepodobna do siebie jestes wiec ciezko mi bedzie wiedzieć ze Ty to Ty i się zapoznać w celu wypicia brudzia.
Pozdrawiam -
Rdzawy
dobrze ze wskazales, kto z NH idzie
bo juz sie obrazac mialem ze ktos moze pomyslec ze ja na tym koncercie bede :D -
Wieszak
Z góry sorrx za off top!
Nie znasz sie jarku na czystej formie, musisz sie jeszcze duzo duzo uczyć, ale ciesz sie ty ze znasz mnie bedzie Ci dzieki temu troche łatwiej.
Jeszcze raz sorry za smieci.
Trzymam za pany kciuki i nie moge sie doczekać probek.
Pozdrawiam -
Dr. FAREL
Osobiscie dopilnowałem rozkładnaia i strojenia sprzętu ... :)
powiem Wam tylko ze jak na moje doświadczone ucho to bedzie coś co zapisze sie paltynowymi zgłoskami w żenującej historii polskiego rokendrola ... :)
-
-
Anonim
-
iwonka spod ogonka
Mr Farel a ja się pytam - kto mi na skrzynkę pocztową na mojej klatce schodowej wlepił wlepkę Farela? Otóż szkodzi to mojemu zdrowiu i kondycji, gdyż wyjmując dziś listy ze skrzynki omal się nie udławiłam kończoną w biegu śniadaniową kanapką widząc ów logotyp na wysokości oczu.
spodziewam się rekompensaty :)
-
Dr. FAREL
Błąd pani Iwonko :) jestem doktorem a nie misterem ...
Hmmm widze iz nieczesto korzysta pani ze swojej skrzynki pocztowej bo z tego co pamietam wlepka pojawiła sie w okolicach sylwestra ....
A kto - oczywiscie listonosz który jest wiernym fanem FG ... i to jego prosze meczyc o rekompensate :)
Pozdrawiam
Dr.Farel -
Anonim
Fakap i to permamentny !!!
Złośliwosc drobnoustrojów ...
Kjub zachorował wiec nagrywanie parti wokalnych i masteringi beda mniej wiecej za tydzien ... nie przeskoczymy tego !!!
Po pierwszym dniu moge smiało powiedziec ze materiał na demie przypomina w konsystencji dynamit a po obróbce Adama to juz bedzie czysty neutron :)
Osobiscie jestem pod wrażeniem osobowości Toczasa :) ... -
iwonka spod ogonka
a proponowałam swojego sąsiada jako wokalistę, proponowałam...
pozdrówcie Kubę, niech mu szybko struny głosowe wracają do zdrowia :) -
Dr. FAREL
A wiec w poniedziałek nastąpi zakończenie sesji ... i w końcu zmieni sie oblicze polskiego rokendrola :)